Вы боги
Свернуть
Эта тема закрыта.
X
X
-
-
ні звичайно ніхто цього не знає, я питаю вас виходячи з вашої віри, я наприклад вважаю що Всесвіт вічний тобто не має кінця і нове небо та нова земля це у цьому Всесвіті, тому і сказано що «царюванню Його не буде кінця» в противному випадку як що цей Всесвіт матиме кінець то і царюванню Його був би кінець, логічно ?Комментарий
-
Комментарий
-
Комментарий
-
ні звичайно ніхто цього не знає, я питаю вас виходячи з вашої віри, я наприклад вважаю що Всесвіт вічний тобто не має кінця і нове небо та нова земля це у цьому Всесвіті, тому і сказано що «царюванню Його не буде кінця» в противному випадку як що цей Всесвіт матиме кінець то і царюванню Його був би кінець, логічно ?
На мою думку - все що мало початок, буде мати і кінець. Наш Всесвіт, повторюю - Наш Всесвіт був започаткований приблизно 15 млрд років тому - як?- це окрема розмова...і наймовірніше буде мати кінець. В усякому випадку, як ми бачимо, людство по мірі свого розвитку, буде переходити в нові світи.
Доречі, поки писав, почув підказку - запитання до вас...про яке небо і яку землю йдеться в першій главі Буття? Тільки про наші чи про весь Всесвіт. Що створив Бог на початку??? ТУточните значение слов, и вы избавите человечество от половины заблуждений. / Рене Декарт /...Комментарий
-
Уточните значение слов, и вы избавите человечество от половины заблуждений. / Рене Декарт /...Комментарий
-
Это вы притворяетесь, что не понимаете. Вы хотели доказать, что у Любви присутствуют Условия, а я вам доходчиво показал, что Любовь не ставит никаких Условий и ничего не требует Взамен!Комментарий
-
Вы доходчиво показали, что при плохом поведении ученик перемещается из центра комнаты в угол - это и есть условие перемещения - плохое поведение!!!!Уточните значение слов, и вы избавите человечество от половины заблуждений. / Рене Декарт /...Комментарий
-
Комментарий
-
Це вже не принципово і залежить від поглядів особи.
На мою думку - все що мало початок, буде мати і кінець. Наш Всесвіт, повторюю - Наш Всесвіт був започаткований приблизно 15 млрд років тому - як?- це окрема розмова...і наймовірніше буде мати кінець. В усякому випадку, як ми бачимо, людство по мірі свого розвитку, буде переходити в нові світи.
Доречі, поки писав, почув підказку - запитання до вас...про яке небо і яку землю йдеться в першій главі Буття? Тільки про наші чи про весь Всесвіт. Що створив Бог на початку??? ТКомментарий
-
Вы мне напоминаете одного раввина, который выступая по телевидению сказал, что Мессия прийдет тогда, когда все евреи будут чтить "субботу".Комментарий
-
Тому, за найкраще - робити те, до чого закликав Христос.Уточните значение слов, и вы избавите человечество от половины заблуждений. / Рене Декарт /...Комментарий
Комментарий