Вы боги
Свернуть
Эта тема закрыта.
X
X
-
-
ні звичайно ніхто цього не знає, я питаю вас виходячи з вашої віри, я наприклад вважаю що Всесвіт вічний тобто не має кінця і нове небо та нова земля це у цьому Всесвіті, тому і сказано що «царюванню Його не буде кінця» в противному випадку як що цей Всесвіт матиме кінець то і царюванню Його був би кінець, логічно ?Комментарий
-
Комментарий
-
Комментарий
-
Це вже не принципово і залежить від поглядів особи.ні звичайно ніхто цього не знає, я питаю вас виходячи з вашої віри, я наприклад вважаю що Всесвіт вічний тобто не має кінця і нове небо та нова земля це у цьому Всесвіті, тому і сказано що «царюванню Його не буде кінця» в противному випадку як що цей Всесвіт матиме кінець то і царюванню Його був би кінець, логічно ?
На мою думку - все що мало початок, буде мати і кінець. Наш Всесвіт, повторюю - Наш Всесвіт був започаткований приблизно 15 млрд років тому - як?- це окрема розмова...і наймовірніше буде мати кінець. В усякому випадку, як ми бачимо, людство по мірі свого розвитку, буде переходити в нові світи.
Доречі, поки писав, почув підказку - запитання до вас...про яке небо і яку землю йдеться в першій главі Буття? Тільки про наші чи про весь Всесвіт. Що створив Бог на початку??? ТУточните значение слов, и вы избавите человечество от половины заблуждений. / Рене Декарт /...Комментарий
-
Условием перемещения ученика из центра комнаты в угол является плохое поведение? Вы спецом притворяетесь, что не понимаете?
Уточните значение слов, и вы избавите человечество от половины заблуждений. / Рене Декарт /...Комментарий
-
Это вы притворяетесь, что не понимаете. Вы хотели доказать, что у Любви присутствуют Условия, а я вам доходчиво показал, что Любовь не ставит никаких Условий и ничего не требует Взамен!Комментарий
-
Вы доходчиво показали, что при плохом поведении ученик перемещается из центра комнаты в угол - это и есть условие перемещения - плохое поведение!!!!Уточните значение слов, и вы избавите человечество от половины заблуждений. / Рене Декарт /...Комментарий
-
Комментарий
-
по перше мені ні зрозуміло чому те що Всесвіт має початок говоре вам про те що він матиме кінець ? відповідаючи же на ваше питання скажу що вірогідніше за все мова їде про Всесвіт взагалі, але це ні означає що кожні нові згадки про небо тай землю це згадки про нові ВсесвітиЦе вже не принципово і залежить від поглядів особи.
На мою думку - все що мало початок, буде мати і кінець. Наш Всесвіт, повторюю - Наш Всесвіт був започаткований приблизно 15 млрд років тому - як?- це окрема розмова...і наймовірніше буде мати кінець. В усякому випадку, як ми бачимо, людство по мірі свого розвитку, буде переходити в нові світи.
Доречі, поки писав, почув підказку - запитання до вас...про яке небо і яку землю йдеться в першій главі Буття? Тільки про наші чи про весь Всесвіт. Що створив Бог на початку??? ТКомментарий
-
Вы мне напоминаете одного раввина, который выступая по телевидению сказал, что Мессия прийдет тогда, когда все евреи будут чтить "субботу".Комментарий
-
В такому випадку, ми можемо про все тільки здогадуватися.
Тому, за найкраще - робити те, до чого закликав Христос.Уточните значение слов, и вы избавите человечество от половины заблуждений. / Рене Декарт /...Комментарий

Комментарий