Обоснование Три-Единства
Свернуть
X
-
👍 1Комментарий
-
5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Віра може бути, не щірой, притворной. А істина це вершина ПРАВДИ.
ІСТИНА
1》 Те саме, що правда 1).
2》 книжн. Моральний ідеал, справедливість.
3》 філос. Достовірне знання, що правильно відображає реальну дійсність у свідомості людей.
4》 Положення, твердження, судження, перевірене практикою, досвідом.
5》 У мовах програмування – одне з двох значень, які можуть приймати логічні змінні.Комментарий
-
Краще все ж спиратися на слова Господа:ІСТИНА
1》 Те саме, що правда 1).
2》 книжн. Моральний ідеал, справедливість.
3》 філос. Достовірне знання, що правильно відображає реальну дійсність у свідомості людей.
4》 Положення, твердження, судження, перевірене практикою, досвідом.
5》 У мовах програмування – одне з двох значень, які можуть приймати логічні змінні.- "31 Тож промовив Ісус до юдеїв, що в Нього ввірували: Як у слові Моїм позостанетеся, тоді справді Моїми учнями будете,
32 і пізнаєте правду, а правда вас вільними зробить! (Вiд Iвана 8:31,32)"; - "Освяти Ти їх правдою! Твоє слово то правда. (Вiд Iвана 17:17)".
- "31 Тож промовив Ісус до юдеїв, що в Нього ввірували: Як у слові Моїм позостанетеся, тоді справді Моїми учнями будете,
-
Комментарий
-
Вірно, я вже писав, що Іешуа є істина. А віра може бути сліпою, або удаваной. Як що людина говорить що віруе, але на справді ні, то це вже буде не правдою.Краще все ж спиратися на слова Господа:- "31 Тож промовив Ісус до юдеїв, що в Нього ввірували: Як у слові Моїм позостанетеся, тоді справді Моїми учнями будете,
32 і пізнаєте правду, а правда вас вільними зробить! (Вiд Iвана 8:31,32)"; - "Освяти Ти їх правдою! Твоє слово то правда. (Вiд Iвана 17:17)".
👍 1Комментарий
- "31 Тож промовив Ісус до юдеїв, що в Нього ввірували: Як у слові Моїм позостанетеся, тоді справді Моїми учнями будете,
-
-
Нуу. Ваші слова сказані на пост автора "Дмитрий Резник", який, як я розумію стверджував, що не відносить себе до якоїсь конфесії. Тобто мова про чисто земний стан, відносно рукотворних храмів (конфесій, сект).Ви не зрозуміли моє запитання - цитата:
"19 Ще поправді кажу вам, що коли б двоє з вас на землі погодились про всяку річ, то коли вони будуть просити за неї, станеться їм від Мого Отця, що на небі!
20 Бо де двоє чи троє в Ім'я Моє зібрані, там Я серед них. (Вiд Матвiя 18:19,20)".
Йдеться не про храм рукотворний, а про храм нерукотворний, тобто про храм в якому Первосвященник, а головне - потрібно мінімум двоє людей у цьому храмі на землі.
Я тому і вставив свої 5 копійок.
А храм нерукотворний, це Небеса; кожен істинно віруючий має в ньому своє місце.
Але.
Та Син Людський, як прийде, чи Він на землі знайде віру?
новая версия: https://www.dropbox.com/scl/fi/nrwcw...wvg7nky8s&dl=0Комментарий
-
Когда читаешь пассажи этого ,,святого,, , то приходит на память мудрая пословица о том, что не все то золото, что блестит….имено этот ,,златоуст,, ядом своего остервенелого юдофобства отравил последующие поколения ортодоксальных христиан, его взгляды стимулировали жестокие гонения и притеснения иудеев от его времени до наших дней !
Св. Иоанн Златоуст. Творения, т. 4, с. 820., Святой Иоанн Златоуст говорит: «Благодать Святаго Духа соделывает нас самих, если мы проводим благочестивую жизнь, храмами Божиими, и мы получаем способность молиться на всяком месте. Не таково у нас богослужение, каковым было оно некогда у иудеев, сопряженное с значительною наружною обстановкою, нуждавшееся в многих обрядах. Там намеревавшемуся принести молитву долженствовало прийти ко храму, купить горлицу, иметь в руках дрова и огонь, пригласив жреца, приступить к алтарю, сверх того исполнить много других постановлений — здесь ничего нет такого, где бы ты ни был, приуготовлен тебе и алтарь, и жрец, и жертва. Ты сам и алтарь, и священник, и приношение»
Ad fontes
Ватник, это человек нетрадиционной умственной ориентации...(с)👍 1Комментарий
-
-
Факт в том, что иудеи и до Златоуста, и после, противились ЕвангелиюКогда читаешь пассажи этого ,,святого,, , то приходит на память мудрая пословица о том, что не все то золото, что блестит….имено этот ,,златоуст,, ядом своего остервенелого юдофобства отравил последующие поколения ортодоксальных христиан, его взгляды стимулировали жестокие гонения и притеснения иудеев от его времени до наших дней !
так что, это не Златоуст, кто сделал их противниками. Иисуса Христа.Комментарий

Иешуа есть Истина. И мне нужна Истина. А вам еретикам, однозначно, Истина не нужна.
Вам нужна ваша, сатанинская 
Комментарий