Обоснование Три-Единства

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • Werty1383
    во Христе
    • 12 June 2023
    • 15710

Сообщение от Daniil77
    А сыны которые восклицали при сотворении всего? Я не о том кто творил, о множестве.

Писание говорит что творение.

Дьявольская философия.

Исаия 42:1 «Вот, Отрок Мой, Которого Я держу за руку, избранный Мой, к которому благоволит душа Моя. Положу дух Мой на Него, и возвестит народам суд;»
    Понятно
    вам нужна истина или победа в споре?

Комментарий

• Daniil77
      Ветеран

• 04 May 2018
      • 3979

Сообщение от Werty1383
      Понятно
      вам нужна истина или победа в споре?
      Аргументы закончились? Иешуа есть Истина. И мне нужна Истина. А вам еретикам, однозначно, Истина не нужна. Вам нужна ваша, сатанинская истина, т. е. домыслы и победа в споре.

Комментарий

• Воздух
        Ветеран
        • 28 April 2022
        • 6901

Сообщение от Daniil77
        Аргументы закончились? Иешуа есть Истина. И мне нужна Истина. А вам еретикам, однозначно, Истина не нужна. Вам нужна ваша, сатанинская истина, т. е. домыслы и победа в споре. 😁
        Істина для людини має дві складові: істинні знання та істинне вірування, все інше поза істиною.
        5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
        6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)

Комментарий

• Daniil77
          Ветеран

• 04 May 2018
          • 3979

Сообщение от Воздух
          Істина для людини має дві складові: істинні знання та істинне вірування, все інше поза істиною.
          Я сказав би, знання Истини, та щіре вірування.

Комментарий

• Воздух
            Ветеран
            • 28 April 2022
            • 6901

Сообщение от Daniil77
            Я сказав би, знання Истини, та щіре вірування.
            Ні, не щире вірування, може бути й марновірством, а саме істинне вірування - дивитесь малюнок.
            Нажмите на изображение для увеличения.

Название:	Істина_Віра_Знання.png
Просмотров:	23
Размер:	93.0 Кб
ID:	10804214
            6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)

Комментарий

• Daniil77
              Ветеран

• 04 May 2018
              • 3979

Сообщение от Воздух
              Ні, не щире вірування, може бути й марновірством, а саме істинне вірування - дивитесь малюнок.
              Нажмите на изображение для увеличения.  Название:	Істина_Віра_Знання.png Просмотров:	0 Размер:	93.0 Кб ID:	10804214
              Віра може бути, не щірой, притворной. А істина це вершина ПРАВДИ.

ІСТИНА
              1》 Те саме, що правда 1).
              2》 книжн. Моральний ідеал, справедливість.
              3》 філос. Достовірне знання, що правильно відображає реальну дійсність у свідомості людей.
              4》 Положення, твердження, судження, перевірене практикою, досвідом.
              5》 У мовах програмування – одне з двох значень, які можуть приймати логічні змінні.​

Комментарий

• Воздух
                Ветеран
                • 28 April 2022
                • 6901

Сообщение от Daniil77
                ІСТИНА
                1》 Те саме, що правда 1).
                2》 книжн. Моральний ідеал, справедливість.
                3》 філос. Достовірне знання, що правильно відображає реальну дійсність у свідомості людей.
                4》 Положення, твердження, судження, перевірене практикою, досвідом.
                5》 У мовах програмування – одне з двох значень, які можуть приймати логічні змінні.
                Краще все ж спиратися на слова Господа:
                1. "31 Тож промовив Ісус до юдеїв, що в Нього ввірували: Як у слові Моїм позостанетеся, тоді справді Моїми учнями будете,
                  32 і пізнаєте правду, а правда вас вільними зробить! (Вiд Iвана 8:31,32)";
                2. "Освяти Ти їх правдою! Твоє слово то правда. (Вiд Iвана 17:17)".
                Тобто слово Бога і є правда.

Комментарий

• Werty1383
                  во Христе
                  • 12 June 2023
                  • 15710

Сообщение от Daniil77
                  Аргументы закончились? Иешуа есть Истина. И мне нужна Истина. А вам еретикам, однозначно, Истина не нужна. Вам нужна ваша, сатанинская истина, т. е. домыслы и победа в споре.
                  Остапа понесло
                  я так понял, это ваши главные аргументы

Комментарий

• Daniil77
                    Ветеран

• 04 May 2018
                    • 3979

Сообщение от Werty1383
                    Остапа понесло
                    я так понял, это ваши главные аргументы
                    Мои аргументы это Писание, а у вас домыслы. И если нет аргументов, тогда переход на личность.

Комментарий

• Daniil77
                      Ветеран

• 04 May 2018
                      • 3979

Сообщение от Воздух
                      Краще все ж спиратися на слова Господа:
                      1. "31 Тож промовив Ісус до юдеїв, що в Нього ввірували: Як у слові Моїм позостанетеся, тоді справді Моїми учнями будете,
                        32 і пізнаєте правду, а правда вас вільними зробить! (Вiд Iвана 8:31,32)";
                      2. "Освяти Ти їх правдою! Твоє слово то правда. (Вiд Iвана 17:17)".
                      Тобто слово Бога і є правда.
                      Вірно, я вже писав, що Іешуа є істина. А віра може бути сліпою, або удаваной. Як що людина говорить що віруе, але на справді ні, то це вже буде не правдою.

Комментарий

• Воздух
                        Ветеран
                        • 28 April 2022
                        • 6901

Сообщение от Daniil77
                        Вірно, я вже писав, що Іешуа є істина. А віра може бути сліпою, або удаваной. Як що людина говорить що віруе, але на справді ні, то це вже буде не правдою.
                        Так у чому різниця між правдою та істиною?

Комментарий

• НовНик
                          Ветеран

• 25 May 2021
                          • 1523

Сообщение от Воздух
                          Ви не зрозуміли моє запитання - цитата:
                          "19 Ще поправді кажу вам, що коли б двоє з вас на землі погодились про всяку річ, то коли вони будуть просити за неї, станеться їм від Мого Отця, що на небі!
                          20 Бо де двоє чи троє в Ім'я Моє зібрані, там Я серед них. (Вiд Матвiя 18:19,20)".
                          Йдеться не про храм рукотворний, а про храм нерукотворний, тобто про храм в якому Первосвященник, а головне - потрібно мінімум двоє людей у цьому храмі на землі.
                          Нуу. Ваші слова сказані на пост автора "Дмитрий Резник", який, як я розумію стверджував, що не відносить себе до якоїсь конфесії. Тобто мова про чисто земний стан, відносно рукотворних храмів (конфесій, сект).
                          Я тому і вставив свої 5 копійок.
                          А храм нерукотворний, це Небеса; кожен істинно віруючий має в ньому своє місце.
                          Але.
                          Та Син Людський, як прийде, чи Він на землі знайде віру?
                          новая версия: https://www.dropbox.com/scl/fi/nrwcw...wvg7nky8s&dl=0

Комментарий

• Тихий
                            Ветеран
                            Совет Форума

• 14 May 2007
                            • 9004

Сообщение от НовНик

Св. Иоанн Златоуст. Творения, т. 4, с. 820., Святой Иоанн Златоуст говорит: «Благодать Святаго Духа соделывает нас самих, если мы проводим благочестивую жизнь, храмами Божиими, и мы получаем способность молиться на всяком месте. Не таково у нас богослужение, каковым было оно некогда у иудеев, сопряженное с значительною наружною обстановкою, нуждавшееся в многих обрядах. Там намеревавшемуся принести молитву долженствовало прийти ко храму, купить горлицу, иметь в руках дрова и огонь, пригласив жреца, приступить к алтарю, сверх того исполнить много других постановлений — здесь ничего нет такого, где бы ты ни был, приуготовлен тебе и алтарь, и жрец, и жертва. Ты сам и алтарь, и священник, и приношение»
                            Когда читаешь пассажи этого ,,святого,, , то приходит на память мудрая пословица о том, что не все то золото, что блестит….имено этот ,,златоуст,, ядом своего остервенелого юдофобства отравил последующие поколения ортодоксальных христиан, его взгляды стимулировали жестокие гонения и притеснения иудеев от его времени до наших дней !
                            Ad fontes

Ватник, это человек нетрадиционной умственной ориентации...(с)

Комментарий

• Werty1383
                              во Христе
                              • 12 June 2023
                              • 15710

Сообщение от Daniil77
                              Мои аргументы это Писание, а у вас домыслы. И если нет аргументов, тогда переход на личность.
                              Вы сказали Иисус есть истина
                              насколько вы сами согласны со своим утверждением, если думаете, что Иисус это творение, а не. Творец
                              пс: на личность переходите вы, и неоднократно
                              Последний раз редактировалось Werty1383; Вчера, 12:50 PM.

Комментарий

• Werty1383
                                во Христе
                                • 12 June 2023
                                • 15710

Сообщение от Тихий
                                Когда читаешь пассажи этого ,,святого,, , то приходит на память мудрая пословица о том, что не все то золото, что блестит….имено этот ,,златоуст,, ядом своего остервенелого юдофобства отравил последующие поколения ортодоксальных христиан, его взгляды стимулировали жестокие гонения и притеснения иудеев от его времени до наших дней !
                                Факт в том, что иудеи и до Златоуста, и после, противились Евангелию
                                так что, это не Златоуст, кто сделал их противниками. Иисуса Христа.

Комментарий

Обработка...