Ще раз: Христос і Бог - Слово (Син Божий) в Трійці, а також Христос є Первосвященник - Син Людський.
На упередження: Христос двоєдиний, тобто не можна розділяти Сина Бога та Сина Людського.
Обоснование Три-Единства
Свернуть
X
-
Тоді вже краще на мові оригіналу:Мир вам!
Сравните:
19 Итак идите, научите все народы, крестя их во имя Отца и Сына и Святаго Духа,
20 уча их соблюдать все, что Я повелел вам; и се, Я с вами во все дни до скончания века. Аминь.(Матф.28:19,20)
19 Итак идите, научите все народы, погружая их в учение Отца и Сына.
20 уча их соблюдать все, что Я повелел вам; и се, Я с вами во все дни до скончания века. Аминь.
19 Итак идите, научите все народы, погружая их в учение Отца и Сына, духом.
20 уча их соблюдать все, что Я повелел вам; и се, Я с вами во все дни до скончания века. Аминь.
Идите и Именем моим делайте учениками все народыНе так: Він звертається до Своїх учнів аби вони виконали Його наказ навчити всі народи - про Євангелізацію йдеться.Прокомментировать:
-
-
Мир вам!
Сравните:
19 Итак идите, научите все народы, крестя их во имя Отца и Сына и Святаго Духа,
20 уча их соблюдать все, что Я повелел вам; и се, Я с вами во все дни до скончания века. Аминь.(Матф.28:19,20)
19 Итак идите, научите все народы, погружая их в учение Отца и Сына.
19 Итак идите, научите все народы, погружая их в учение Отца и Сына, духом.
Идите и Именем моим делайте учениками все народы
Прокомментировать:
-
-
-
-
-
До чого ви навели вірш з Дій апостолів? Ще раз слова Христа:
Бачите "в имя"? Бачите що це однина ("единственное число"), бо Бог один? А далі бачите хто є Бог?Прокомментировать:
-
-
-
дякую.
ось що цікавило, якщо цей наказ Ісуса важливий, то чому практично нічого немає в посланнях про це вчення, хрещення?
це так, думки вголос.Прокомментировать:
-
-
Слів Христа замало? добре, нагадаю слова апостола Павла:
"Благодать Господа нашого Ісуса Христа, і любов Бога й Отця, і причастя Святого Духа нехай буде зо всіма вами! Амінь. (2-е до коринтян 13:13)".Прокомментировать:
-

Прокомментировать: