Если сейчас в Москве будет переворот (а об этом говорят) и новая власть уйдет с Украины в обмен на снятие всех санкций, то Зеленский вообще будет ставить себе памятники в каждом городе после победного тура по Европе.
Вопросы к местным избирателям Зеленского
Свернуть
X
-
Нет никакого предначертанного пути у преступников. Бог на грех не толкает. Не Бог вдохновлял Зеленского врать и давать ложные обещания. Не Бог вдохновлял Зеленского не соблюдать Конституцию и Законы страны, в которой его выбрали поступать в рамках законов. Не Бог вдохновлял Зеленского совершать государственный переворот, наделяя себя большими полномочиями, чем предусмотрено по законодательству Украины на должности Президента. Как не Бог вдохновлял Каина убивать Авеля. А в Зеленском живёт дух Каина. Он готов уничтожать всех, кто ему не нравится.Прокомментировать:
-
Ещё раз встрече Ермака со студентами
Прокомментировать:
-
Когда я слышу от кого-то, что Зеленский спасает Украину, у меня срабатывает рвотный рефлекс. Он к подвигу украинского народа не имеет никакого отношения. Он только вредит и вредит. Приписывать ему заслуги людей - это глумление.
Прокомментировать:
-
У вас є нові пісні? коли написали останню?
Прокомментировать:
-
Одно дело обещание, мрии и планы, а другое дело предначертанный путь.
Вспомните Пилата, он хотел отпустить Иисуса, но предначертанный свыше путь зажал его в клещах рока.Прокомментировать:
-
-
Прокомментировать:
-
Пояснения Тараса Черновола украинского законодательства о том, что можна говорить Президенту Украины, а что нельзя. Мне было интересно это послушать. Высмеивать можна, глумиться можна, как он глумился. А вот угрожать физической расправой нельзя
Прокомментировать:
-
А теледебаты на стадионе в 2019 году я б показывал по всем ТВ, с утра до вечера, как очистительную молитву, чтобы промывала мозги
Все, что говорил Порошенко, явилось как истина. А уста Зеоееского - как уста лжепророка и змия.Прокомментировать:
-
Тільки мені здається що ви та такі як ви нападаючи на Зеленського (як собаки) намагаються приховати сутність своїх нікчемних душ?
Зе-филы, как и все культисты, очень болезненно реагируют когда кто-то касается их идолов. Я уже много раз в этом убеждался, что ментально они точно такие же, как и рашисты. Потому и угрозы я периодически получаю от представителей этих двух культов. Они не способны словом противостоять оппонентам. Потому что они духовные импотенты. Вот и в этом теме, им нечего отвечать по теме. И тогда они дают место эмоциям. И мне все равно, каким они меня видят. Как и безразлично их отношение ко мне. Но я говорил и буду говорит, что Зеленский точно такое же воплощение зла, как и Путин. Это два авторитарных деспота, два лжеца, которые сами от власти не уйдут. И я сказал ещё в 2019 году, что есть большая вероятность, что это были последние демократические выборы в Украине. А дальше будет как на рассее или в Беларуси. Власть будет имитировать выборы, а на самом деле будет переназначать себя. А так как Европа не захочет однажды продолжать финансировать авторитарную (а может старшую к тому времени уже и тоталитарной) Украину, а денег не будет, а экономика будет разрушенной, то блазень снимет очередной видосик, по которому обратится к украинцам: "Европа нас предала. Денег больше нет. Нам ничего не остаётся, как присоединиться к РФ". Он к этому вёл Украину с самого начала. Он постоянно ругался ч союзниками, стремясь их оттолкнуть от Украины, чтобы они перестали помогать нам. А сам на словах делал лишь бла-бла-бла...
И придётся щирим украиномовным переходить на русский язык тогда... чтобы лучше понимать команды российских командиров, когда всех зе-филов погонят пушечным мясом в мясные штурмы на Польшу, страны Балтии, Финляндию, Азербайджан. Либо пристрелят как неблагонадежных собак. А Зеленский получит героя россии...Прокомментировать:
-
Детально обговорили гарантії безпеки, які можуть зробити мир дійсно сталим, якщо Сполученим Штатам усе ж вдасться дотиснути Росію до припинення вбивств і справжньої змістовної дипломатії – Зеленський
На зустрічі з прем’єром Стармером також обговорювалися наступні питання:
✅ продовження програм підтримки ЗСУ та оборонного виробництва;
✅ шляхи постачання зброї, зокрема програми PURL;
✅ підготовки до ратифікації сторічної угоди Україна – Британія;
✅ планування розширеної зустрічі Україна – Британія після ратифікації.
✅ інвестиції в українське виробництво дронів.
🚀 Подписаться / Eng X / Bluesky / Eng Тelegram / ThreadsПрокомментировать:
-
Тільки мені здається що ви та такі як ви нападаючи на Зеленського (як собаки) намагаються приховати сутність своїх нікчемних душ?Прокомментировать:
-
У 1943 році, у в’язниці гестапо, пастор і мислитель Дітріх Бонгьоффер сформулював одну з найпровокативніших думок ХХ століття: тупість небезпечніша за зло. Парадоксально, але саме вона, а не цинічний умисел, найчастіше забезпечує довге й комфортне життя ідеологіям, режимам і катастрофам.
У цьому твердженні немає зверхності — лише точність. Бо тупість у розумінні Бонгьоффера — це не про низький IQ. Це не образа, не ярлик, а моральна вада, яка виникає тоді, коли людина добровільно відмовляється думати самостійно. Це не брак здатності, а брак волі.
«Проти тупості ми безсилі. Протести не допомагають. Пояснення — марні. Факти, що суперечать упередженню, не приймаються — а якщо й приймаються, то перекручуються.»
Тупа людина щиро впевнена у своїй правоті. Її переконання зазвичай прості, зручні й добре упаковані у зрозумілі гасла. Вона не агресивна — поки не ставити під сумнів її у картину світу. Вона не зла — просто охоче стає інструментом зла в чужих руках. Бо так простіше.
І тут ми підходимо до найнебезпечнішого моменту: тупість має соціальну природу. Вона розквітає в умовах, де людину позбавляють особистої відповідальності. Де мислення замінює лояльність, а сумнів — зрада. Тупість розмножується там, де пропаганда системно витісняє критичне мислення. Де просте рішення завжди правильне, а складне — підозріле.
«Мені сказали — я зробив. Що не так?»
Насправді — усе так. Саме так діє механізм. Так функціонує система, в якій від особистості вимагається не розуміння, а підкорення. І якщо когось у цьому ланцюзі назвати “винним”, то це не завжди буде диктатор. Часто — той, хто дозволив собі не думати.
Зі злом, як зазначає Бонгьофер, ще можна сперечатись. Його можна викрити, дати йому оцінку, накласти санкції. А от з тупістю — ні. Вона не розуміє аргументів, не визнає фактів, не чує контексту. Вона щиро вірить, що дії, які призводять до катастрофи, — це «єдино правильний шлях». Бо інші — або вороги, або нерозумні.
У нашому часі ця думка звучить особливо актуально. Вона пояснює, чому цілком розумні люди підтримують антигуманні ідеї. Чому освічені фахівці повторюють маячню з телевізора. Чому у складних ситуаціях суспільство масово тікає у просте, готове, чужими руками розжоване.
Тому боротьба з тупістю — це не іронія інтелектуалів. Це не снобізм. Це етика виживання. Бо суспільство, яке не культивує вміння мислити, неминуче стає жертвою тих, хто чудово вміє маніпулювати тими, хто не думає.
«Тупість — не особисте нещастя. Це інфраструктура зла.»
І якщо вам здається, що мислити стає дедалі важче, а бути тупим — дедалі безпечніше, пам’ятайте: мислення — це акт мужності. І, можливо, останній захист світла, яке хтось дуже прагне вимкнути."
Саме тупі обрали своє дзеркало на владні посади. Саме тупі наполегливо хочуть ліберальну демократію знищити! Саме тупі на ура сприймають ультраправих технофашистів.
Отож в мене для вас погані новини.
Хоча маю надію на Б-же милосердя.
Стоїмо!
P.S. Автор тексту Альона Шевцова.
Прокомментировать:
Прокомментировать: