Вопросы к местным избирателям Зеленского

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения

• Певчий
    Участник ответил
    Денис Бондарчук

Із Інтернету

Таксі. Їду. Зачепилися язиками. Їхати по Києву у ранковий час. Десь на Лук'янівці він (таксист) після хвилинної паузи видає базу: "Ось ви зараз можете що завгодно мені зробити, бо при формі і зі зброєю. Але! Я вже каюсь, що голосував за того клоуна! Не знаю, що на мене найшло! І серіал дивився два рази, і на концерти із жікою ходили. Ніби ж нормальний пацан був. А зараз шо? Шмаркля картава? Чи як його... О, поц галімий!!!"
    – Чоловіче, перед тим, як галочку у якомусь бюлетені ставити, треба озирнутися! У країні – хаос і війна, але $ по 25, на голову тобі не прилітає, молися якому хочеш Богу. Жерти є! Безвіз є! Чого тобі не вистачало?
    – Так казали, шо барига...
    – А цей, шо, не барига? Цей ще гірший! Краде мільярдами! Які на оборону сусіди дають!
    – Так отож!
    – Я через таких, як ти, тепер "по формі, і зі зброєю" живу, їм, сплю... Щоби такі як ти наступного разу за іншого дилетанта голосували! Тепер живи із цим!
    (розразувався і вийшов з авто) Не знаю, якими словами достукатися у їхні черепи...

Прокомментировать:

• Мелодия
    Участник ответил
    Сообщение от Григорий Р
    Быть во власти означает не принадлежать самому себе. За этой сингулярной линией запросто может не быть личности, а есть только глубокая траншея рока и все эти регалии очень тяготят его, потому что он не считает их своими, и сам себя уже не ощущает.
    Всё это очень сложно.
    Желание обезопасить себя в данный момент и в момент, когда власть закончится это то самое человечье , которое трудно осуждать, и это те два стула которые могут стать жерновами.
    Я бы не хотел быт на месте руководителей в период перемен.
    И не стал бы судить Володимира.
    Из ваших слов получается , что вы ему даже сочувствуете. Не проявляете и вы при этом человеческую слабость?
    Проявляете ли вы сочувствие к путину?
    Понимаете, можно ведь договориться до того, что мы будем жалеть диавола...Кстати, есть такая концепция и хорошо, что она выражена только в литературе - сатана по сути своей страдает и скорбит, он хочет вернуться назад, к Отцу, однако грехи людей не позволяют ему это сделать.
    Просто непонятно, где вы серьезно говорите, а где вы шутите.
    Кстати, вы так и не ответили, кто стоит за всем этим сценарием? Из вас клещами надо всё выпытывать....

Прокомментировать:

• Певчий
    Участник ответил
    Ростислав Павленко

🇺🇦 Монобільшість втратила легітимність — Стефанчук оголосіть про її розпуск!

📘 «Руслане Олексійовичу, мабуть, ви читали цю книгу — Конституцію України», — звернувся співголова фракції Європейська Солідарність Артур Герасимов до голови Верховної Ради під час пленарного засідання.

⚖️ Депутат нагадав, що стаття 83 Конституції України чітко визначає:
    «У Верховній Раді формується коаліція депутатських фракцій, до складу якої входить більшість народних депутатів від конституційного складу парламенту — тобто щонайменше 226».

📉 «Сьогодні лише 180 “слуг” проголосували. Саме з цієї причини президент Зеленський свого часу розпустив попередній склад Верховної Ради», — наголосив Герасимов.

🚨 Політик закликав голову парламенту офіційно оголосити про розпуск коаліції монобільшості, яка фактично перестала існувати.

🤝 «Коли влада втратила більшість — це означає, що час переходити до реальної коаліції відповідальності, а не фікції однопартійного правління», — підкреслив представник «Європейської Солідарності».

Прокомментировать:

• funt
    Участник ответил
    Сообщение от Воздух
    Знов "ти"? Мені скільки разів повторювати?
    Повторяй пока не устанешь.
    Я, что, прошу тебя чтоб ты все время такое просил? Можешь больше не просить. Я так и буду называть на Ты.
    Тем более ты мне стих посвятил, и мы сдружились. Ну как сдружились? Общаемся плотно.
    Ты мне стих и я тебе стих дал. Можно считать руки пожали. Дальше разговаривать как душе угодно. Так?

Прокомментировать:

• Певчий
    Участник ответил
    32K views · 1.2K reactions | Бюджет-2026 — це не бюджет оборони, це бюджет репресій! Від сьогодні Чернігів без світла і води. Росіяни знову знищили інфраструктуру міста. Але відповідальність за це — не лише на окупанті. «Містом керує не обрана громадою влада, а військова адміністрація, призначена вертикаллю Зеленського. Саме вона мала б забезпечити належний захист критичної інфраструктури», — наголосив народний депутат від «Європейської Солідарності» Volodymyr Ariev під час виступу у Верховній Раді. Політик нагадав: лише три дні тому Кабмін ухвалив постанову про створення координаційного центру з інженерного захисту критичної інфраструктури. «Оперативно, на четвертий рік обстрілів. При цьому у більшості регіонів ефективність використання виділених коштів — під великим питанням», — зазначив Ар’єв. Депутат також розкритикував проєкт Державного бюджету-2026, назвавши його «Граблями-2026»: «На оборону виділили лише на 1,5% більше, ніж торік, зате для Державного бюро розслідувань — аж на 25% більше. Це не бюджет оборони, це бюджет репресій». Ар’єв підкреслив, що влада знову відмовилася підвищити податки для ігорного бізнесу, який продовжує збагачуватись під час війни, замість того щоб допомогти армії. «Після зброї друга стаття витрат має бути підтримка наших військових, які отримали інвалідність через російську агресію. Але цього в бюджеті немає. Бюджет треба робити краще — з думкою про оборону, а не про репресії», — резюмував депутат. | Європейська Солідарність
    Бюджет-2026 — це не бюджет оборони, це бюджет репресій! Від сьогодні Чернігів без світла і води. Росіяни знову знищили інфраструктуру міста. Але відповідальність за це — не лише на окупанті....

Одесса следующая?

Прокомментировать:

• Певчий
    Участник ответил
    Чому тільки 2 категорії? Є ще помірковані які розуміють стан справ в Україні.
    По отношению к Зеленскому есть только две категории людей: одни одобряют все, что он делает, другие критикуют за чудовищные "ошибки", если то только ошибки...

Прокомментировать:

• Воздух
    Участник ответил
    Сообщение от Певчий
    Я пишу о тех, кому нравится все, что вытворяет Зеленский. Кто уже плюет в него, признав свою ошибку, в это число не входит.
    Чому тільки 2 категорії? Є ще помірковані які розуміють стан справ в Україні.

Прокомментировать:

• Певчий
    Участник ответил
    Видео не новое, но актуально и сегодня. Как Зеленский врал про нападения на него на Банковой.

Прокомментировать:

• Воздух
    Участник ответил
    Сообщение от funt
    Ты не с Украины?
    Знов "ти"? Мені скільки разів повторювати?

Прокомментировать:

• Певчий
    Участник ответил
    Виборці Зеленського ваші співвітчизники і їх багато і вони різні.
    Я пишу о тех, кому нравится все, что вытворяет Зеленский. Кто уже плюет в него, признав свою ошибку, в это число не входит.

Прокомментировать:

• funt
    Участник ответил
    Сообщение от Воздух
    Избиратели Зеленского – это ваши соотечественники, а их много, и они разные.
    Ты не с Украины?

Прокомментировать:

• Воздух
    Участник ответил
    Сообщение от Певчий
    Повезло же Зеленскому с избирателями.

Прокомментировать:

• Певчий
    Участник ответил
    Как и ожидалось, речь Остапа Ибрагимовича жителям Васюков оказалось обычной трнпологией.

Повезло же Зеленскому с избирателями. Им можно снимать любые видосики, разводить как лохов, а его за это ещё на руках носить будут...

Прокомментировать:

• Воздух
    Участник ответил
    Чорт його не візьме, а Богові він не потрібен.

Прокомментировать:

• Певчий
    Участник ответил
    Борислав Береза

"Ми наблизились до можливого закінчення війни. Я точно вам кажу. Це не значить, що вона точно закінчиться, але президенту Трампу вдалося багато на Близькому Сході, і на цій хвилі він хоче закінчити війну Росії проти України", - Володимир Зеленський

Щось мені це нагадує класичну риторику ОП до повномасштабного вторгнення. Все це буде, але це не точно. Ми наблизилися до можливого кінця війни, але це не значить, що вона точно закінчиться. Жодного заклику боронити Україну, а знову торгівля сподіваннями на кінець війни. Він каже те, що люди хочуть чути. Популісти не змінюються. Все зрозуміло. Ідіотам пропонуюють готуватися до нових травневих шашликів, забуваючи нагадати, що результат може буде таким, як і у 2022-му...

І ще одне. "В нас є 28 двосторонніх безпекових угод із країнами на сьогодні". Так, 28 угод. Це з угодами з Люксембургом та Албанією. А ще з Італією. Антоніо Таяні, міністр закордонних справ Італії, коментуючи безпекову угоду з Україною, пояснив, що вона «не матиме обов’язкової юридичної сили». «Наша угода — як і ті, що уклали Франція, Німеччина та Велика Британія, — не матиме обов’язкової юридичної сили. З тексту не випливає жодних зобов’язань з міжнародного права чи фінансових зобов’язань. У ній немає автоматичних гарантій політичної чи військової підтримки». За його словами ця двостороння угода не потребуватиме процедури парламентської ратифікації, а значить несе виключно політичну підтримку.

Це все, що варто знати, аналізуючи чергові заяви нашого президента.

Прокомментировать:

Обработка...