Вопросы к местным избирателям Зеленского

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения

• Воздух
    Участник ответил
    Сообщение от Певчий
    Все как в лихие 90-тые было...
    Певчий, ви особисто допомагаєте ЗСУ?

Прокомментировать:

• Певчий
    Участник ответил

Все как в лихие 90-тые было...

Прокомментировать:

• Певчий
    Участник ответил
    Борислав Береза

Україна пережила чергову ракетну атаку. І це не остання атака в цьому році. Знову руйнування, знову загиблі, серед яких діти. Знову знеструмлені міста. І в голові клекоче думка про помсту. Про щось, що було б згідно старого принципу "Око за око, зуб за зуб", але можно 10 очей за око. Тут стриманість не потрібна. Бо рашистське біосміття такими ударами по Україні демонструє свою людиноненависницьку суть, а з біосміттям стриманість не потрібна.

Але для того, щоб бити у відповідь треба щоб було чим. Обіцянкою Зеленського про 3000 ракет до кінця 2025 року вдарити не можна. Ці слова вдарили лише по сподіваннями українців, коли були проголошені, але не були реалізовані. Чергова порожня обіцянка Зеленського. Але кому легше від розуміння цього? До речі, секретар Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко вже визнав, що ніяких 3000 крилатих ракет не буде і тому, що грошей на них немає. І дійсно, шоумен пообіцяв те, на що навіть гроші в бюджет не заклали. Зеленський пообіцяв те, що навіть не планувалося виконувати. Чому? Може щиро сподівався, що війна закінчиться до кінця 2025 року. А невігласи часто сподіваюся на неможливе. Може ляпнув це для власного піару і підтримки свого рейтингу. Порожні обіцянки спрацьовують, коли у населення проблеми з вмінням аналізувати та критично мислити. І це наш випадок. Може тому після всій брехні Зеленському, станом на жовтень 2025 року, довіряють 60%. І він їм ще щось пообіцяє і вони будуть далі довіряти. Бо якщо з дурнями спрацювала обіцянка про 4000 євро вчителям в місяць і 3000 ракет до кінця 2025 року, то можна ще щось пообіцяти, але не виконувати. І дурні знову повірять. А чому ні?

Єдина проблема, що це ніяк не наближає Україну до помсти та перемоги. Не виконані обіцянки не спроможні виправити та покращити ситуацію на полі бою або помститися Росії. Неспроможність невігласів виконати обіцянки і захистити енергоо'бєкти призводить до витрачених грошей, відсутності захисту та блекаутів. Зеленський зі своїми 5-6 успішними менеджерами і натовпом "слуг", які отримали підозри в корупції і прикупили домівки, елітні автівки та одяг від Брунелло Кучинеллі, будуть обіцяти і далі. Але як це наближає Україну до бажаного? Ніяк.

Є стара єврейська приказка - "Борода не робить з козла рабина". Так і посвідчення президента не робить з Зеленського державника та людину з досвідом, який може перемогти Росію. А Залужного, який знав, як перемогти і реалізовував це, Зеленський звільнив з посади Головкома ЗСУ через ревнощі до рейтингів Генерала.

У Зеленського досвід шоумена. От це він вміє. І ми спостерігаємо шоу, в якому лунають обіцянки, які ніхто не планує виконувти та навіть з Фламіндичів роблять шоу та піар, замість обіцяних 7 ракет на добу. Але під час війни - це шлях до поразки. І до чергових обстрілів, на які на нічим відповісти, окрім прокльонів. Це добре, що наші дрони б'ють по російським НПЗ, але погано, що немає обіцяних 3000 ракет, які б могли не лише наносити враження ворогу, а і стримували б його від нових обстрілів України.

Росія не розуміє інших аргументів, окрім сили. І лише сила може зупинити ворога, як на полі бою так і в бажанні воювати далі. В порожніх невиконаних обіцянках сили немає. А у некомпетентних пристосуванців немає розуміння та досвіду, як це виправити. Тому сьогодні ситуація саме така. Чи можна ситуацію виправити? Так. Чи можуть це зробити Зеленський з Єрмаком, Татаровим, Литвіним, Свириденко та Безуглою? Звісно ні. Але звертатися до розумних і тих, хто може виправити ситуацію Зеленський не хоче. На жаль, поки ситуація саме така.

Мої щирі співчуття всім хто постраждав та втратив близьких. Рашисти не люди, а біосміття.

Прокомментировать:

• Григорий Р
    Участник ответил
    Сообщение от Братец Иванушка
    Можно и не дожить до такого "конца", и тогда всё ограничится личным "концом".
    Тоже верно.

Прокомментировать:

• Братец Иванушка
    Участник ответил
    Сообщение от Григорий Р
    Под «концом» здесь подразумевается окончание не личных, а общественных бедствий, постигающих человечество.
    Можно и не дожить до такого "конца", и тогда всё ограничится личным "концом".

Прокомментировать:

• Григорий Р
    Участник ответил
    Сообщение от Мелодия

Зачем вы так буквально применили отрывок из Матфея 24? Он ведь совершенно о другом. О спасении.
    Писание призывает крепко держаться нашей веры , предупреждает нас об опасности отпадения . Спасутся только истинные верующие, - вот о чем этот отрывок.
    Но вам, конечно, лучше знать), как трактовать Библию)
    Про Зеленского в Библии ничего не сказано?
    Ну мало ли что, может вы решили стать великим экзегетом Писания?
    Претерпевший до конца спасётся.

Я думаю так, могу ошибаться .

Смысл этих слов заключается в том, что спасение зависит от терпения и выносливости во время бедствий. Под «концом» здесь подразумевается окончание не личных, а общественных бедствий, постигающих человечество.
    Считается, что спасётся тот, кто пронесёт сильную веру через все ужасы и христоборческие соблазны. Спасение в этом контексте понимается как не только внешнее, но и духовное, нравственное и вечное.
    Также есть мнение, что этими словами Иисус Христос призывает к тому, чтобы веру нужно сохранять, несмотря ни на что, несмотря на гонения, скорби и переживания.

Прокомментировать:

• funt
    Участник ответил
    Сообщение от Мелодия

Я часто удаляю комментарии, если нахожу их неприемлемыми для той или иной темы , или нахожу их направленными на свою ветхую природу, на саму себя.
    Я тоже удалил. Не уместная шутка. Извините. Иногда нервы шалят, вы поняли наверное. Это война и думал на этой войне уместны какие то шутки. Прошу прошения.

Прокомментировать:

• Певчий
    Участник ответил
    Валерій Прозапас

Той самий Гетманцев, який перед вторгненням як різаний верещав, що "додаткове фінансування ЗСУ це безвідповідальний популізм" (с) - тепер заявляє, що ми виявляється "вистояли і витримали" виключно завдяки їхньому мудрому керівництву.

Не приховую, завжди заздрив цій здатності "нових ліц" сцяти в очі без будь-яких наслідків для себе (мабуть про Трускавець нам таки не все розповіли).

Тільки, по-перше, до "витримали і вистояли" ще ох як далеко, і пафосні заяви в стилі "кофє в Ялтє" давно треба б прикрутити, Куп'янськ і Чернігів тому підтвердження;

а по-друге, як бути з Маріуполем, Азовським морем, коридором в Крим і 10 мільйонами біженців - кому за "проєбалі" спасіба сказать, Даніла Алєксандровіч?

Valeriy Prozapas

Прокомментировать:

• funt
    Участник ответил
    Сообщение от Jean

Как хочешь.
    Думай-не думай.

Но руку подставишь - - отсеку.
    Подставишь чего ещё - - отсеку и это.

У-ха-ха
    Бу-га-га
    С чего решил я думаю? Не думаю, говорю как есть.
    Последний раз редактировалось funt; 21 October 2025, 11:49 AM.

Прокомментировать:

• Мелодия
    Участник ответил
    Сообщение от Григорий Р
    Претерпевший до конца спасётся.
    Зачем вы так буквально применили отрывок из Матфея 24? Он ведь совершенно о другом. О спасении.
    Писание призывает крепко держаться нашей веры , предупреждает нас об опасности отпадения . Спасутся только истинные верующие, - вот о чем этот отрывок.
    Но вам, конечно, лучше знать), как трактовать Библию)
    Про Зеленского в Библии ничего не сказано?
    Ну мало ли что, может вы решили стать великим экзегетом Писания?

Прокомментировать:

• Jean
    Участник ответил
    Сообщение от funt

Это есть Да. Если вижу повтор. Это для меня Да. Да и согласны этой картиной!

У вас чувствуется волнение в словах. Понимаете как это понимаю?
    Я долго молчал. Очень долго. Молчал знаете почему? Я вас изучал. Ваши манеру речи, лица, мимику, скрытность, нотки в речи.
    Как хочешь.
    Думай-не думай.

Но руку подставишь - - отсеку.
    Подставишь чего ещё - - отсеку и это.

У-ха-ха
    Бу-га-га

Прокомментировать:

• funt
    Участник ответил
    Сообщение от Jean

Людоеды - - это руссофашистские скоты "Рускава мира" - - которые по примеру немецко-фашистских скотов Третьего Рейха напали на Украину с целью насиловать, грабить, убивать.
    Напали на Украину за 1000км от своего дома.

О других людоедах ныне не знаю.
    Если только ты?

У-ха-ха
    Бу-га-га
    Это есть Да. Если вижу повтор. Это для меня Да. Да и согласны этой картиной!

У вас чувствуется волнение в словах. Понимаете как это понимаю?
    Я долго молчал. Очень долго. Молчал знаете почему? Я вас изучал. Ваши манеру речи, лица, мимику, скрытность, нотки в речи.

Прокомментировать:

• Jean
    Участник ответил
    Сообщение от funt

Кто же эти людоеды товарищь Джин? А?

Нажмите на изображение для увеличения.  Название:	159790962018381613.jpg Просмотров:	0 Размер:	77.5 Кб ID:	10741177
    Людоеды - - это руссофашистские скоты "Рускава мира" - - которые по примеру немецко-фашистских скотов Третьего Рейха напали на Украину с целью насиловать, грабить, убивать.
    Напали на Украину за 1000км от своего дома.

О других людоедах ныне не знаю.
    Если только ты?

У-ха-ха
    Бу-га-га

Прокомментировать:

• Jean
    Участник ответил
    Сообщение от funt

Ты еще должен мне руку отсечь, за то что я был прав что рус. и укр. дурит одна рука.
    Помнишь?
    Подставляй.
    Ты забыл.

Отсеку.
    Делов то.

У-ха-ха
    Бу-га-га

Прокомментировать:

• funt
    Участник ответил
    Сообщение от funt

Украинцы люди, Россияне люди. А кто эти людоеды?
    Кто же эти людоеды товарищь Джин? А?

Нажмите на изображение для увеличения.

Название:	159790962018381613.jpg
Просмотров:	26
Размер:	77.5 Кб
ID:	10741177

Прокомментировать:

Обработка...