Саш, ну это всё понятно. Когда сносить то Зеленского будем? Кого хотим - ставим, кого хотим - снимаем. Мы же не рабы, а сила.
Или снимаем, или замолкаем, если не в наших силах.
Вопросы к местным избирателям Зеленского
Свернуть
X
-
Олексій Гончаренко
Дмитрук - слуга-зрадник, який тепер офіційно пішов у компанію путіністів.
Став членом «Клуба народного единства» разом Дугіним.
Згадайте іншого «слугу» - Ковальова. У 2022 році він сам поїхав на окуповану територію й публічно заявив про співпрацю з росіянами.
І обидва - депутати від «Слуги народу». Їх у парламент привів особисто Зеленський.
То чому ми не чуємо жодного слова від президента? Де його реакція?
Відповідальність за цих зрадників лежить на Зеленському. Бо саме він зробив їх народними депутатами України.
І до речі, то хто ж випустив Дмитрука? Хто за це відповість. Щось запитань багато, а коли б будуть відповіді.
Прокомментировать:
-
-
-
-
Степан Андрійович
Колись дуже давно, коли в магазинах нічого не було, я купив на Привозі джинси. За кілька метрів від місця покупки, у мене їх майстерно вкрали. Сержант, до якого я кинувся за допомогою, кілька разів окинувши мене професійним поглядом, поставив тільки одне питання - "Скажи хлопець, ти хочеш щоб у тебе по життю ніхто не шарив по твоїх кишенях?" Так, - сказав я. "Тоді не будь лопухом!" , відповів одеський сержант .
Коли зараз я чую, від тих хто у 2019-му проголосував за Зеленського, що вибирати не було з кого, і що люди голосували не за Зеленського, а проти Порошенка, а деякі йдуть ще далі у своїх шалених інтерпретаціях того що сталося три роки тому , заявляючи , що Зеленський міг з'явитися лише внаслідок правління Порошенка . Маячня, яку неможливо сприймати в здоровому глузді. Зеленський, панове, це не породження Порошенка і тим більше, це не реакція українського суспільства на його правління. Зеленський та його угруповання, це результат вашої хворої уяви та необдуманих бажань . А ще , Зеленський - це остання надія Путіна, яка здійснилась з вашою допомогою . Україна у війні та руїнах, це теж і ваших рук справа. Ви л*nyxи, панове, і поки ви це не зрозумієте, у ваших кишенях і душах будуть шарити такі пройдисвіти як Зеленський і його придворні трутні , а ви будете за них кріпаками . Перестати бути лопухом не соромно, до того ж це завжди на часі. Вибір залишається за вами !
Прокомментировать:
-
-
Очередной пример коррупции власти Зеленского
Прокомментировать:
-
Генерал Кривонос про рассказы Зеленского о Татарове, который, с его слов, убивал чеченцев:
Прокомментировать:
-
Стерненко заявил, что 60% поставленных от государства FPV-дронов бракованные. А Стерненко - это про-кварталовский блогер. Если уже даже он признает такие вещи, то реакция на имитацию бурной деятельности Зеленского от его почитателей удивляет. До этого был скандал с выпуском мин для минометов. Они оказались также бракованные. А заказчики эти, которые не выигрывают честный тендер, а просто получают их от ОП, имеют почти монополию на выпуск заказа. Ведь другим заказчикам отказывают в финансировании. Ну разве это не имитация бурной деятельности от Зеленского, для его видосиков?Прокомментировать:
Прокомментировать: