Колись дуже давно, коли в магазинах нічого не було, я купив на Привозі джинси. За кілька метрів від місця покупки, у мене їх майстерно вкрали. Сержант, до якого я кинувся за допомогою, кілька разів окинувши мене професійним поглядом, поставив тільки одне питання - "Скажи хлопець, ти хочеш щоб у тебе по життю ніхто не шарив по твоїх кишенях?" Так, - сказав я. "Тоді не будь лопухом!" , відповів одеський сержант .
Коли зараз я чую, від тих хто у 2019-му проголосував за Зеленського, що вибирати не було з кого, і що люди голосували не за Зеленського, а проти Порошенка, а деякі йдуть ще далі у своїх шалених інтерпретаціях того що сталося три роки тому , заявляючи , що Зеленський міг з'явитися лише внаслідок правління Порошенка . Маячня, яку неможливо сприймати в здоровому глузді. Зеленський, панове, це не породження Порошенка і тим більше, це не реакція українського суспільства на його правління. Зеленський та його угруповання, це результат вашої хворої уяви та необдуманих бажань . А ще , Зеленський - це остання надія Путіна, яка здійснилась з вашою допомогою . Україна у війні та руїнах, це теж і ваших рук справа. Ви л*nyxи, панове, і поки ви це не зрозумієте, у ваших кишенях і душах будуть шарити такі пройдисвіти як Зеленський і його придворні трутні , а ви будете за них кріпаками . Перестати бути лопухом не соромно, до того ж це завжди на часі. Вибір залишається за вами !
Прокомментировать: