Как доказать существование Бога?
Свернуть
X
-
-
Матф.5:17 Не думайте, что Я пришел нарушить закон или пророков: не нарушить(отменить или упразднить) пришел Я, но исполнить.
Матф.5:18 Ибо истинно говорю вам: доколе не прейдет небо и земля, ни одна иота или ни одна черта не прейдет из закона, пока не исполнится все.
Комментарий
-
Комментарий
-
Матф.5:17 Не думайте, что Я пришел нарушить закон или пророков: не нарушить(отменить или упразднить) пришел Я, но исполнить.
Матф.5:18 Ибо истинно говорю вам: доколе не прейдет небо и земля, ни одна иота или ни одна черта не прейдет из закона, пока не исполнится все.
Комментарий
-
5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Комментарий
-
Комментарий
-
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Комментарий
-
Комментарий
-
-
Сообщение от Vladilen
Брате, почуття людини це складова душі,
а воля і розум (свідомість) це складова духа.
НЕ буду сперечатись, брате.
Але наполягаю, зі зникненням матеріального тіла душа і дух НЕ зникають, як стверджують деякі участники нашого форуму.Комментарий
-
Ох вибачаюсь, я цей перл пропустив.
Цитую Вікіпедію.
"Когнітивні функції мозку — це здатність розуміти, пізнавати, вивчати, усвідомлювати, сприймати і переробляти зовнішню інформацію."
Тобто, по Вашому визначенню, Розум - здатність розуміти. Вас не бентежить таке визначення?
Масло - масляне?новая версия: https://www.dropbox.com/scl/fi/nrwcw...wvg7nky8s&dl=0Комментарий
-
А тепер побачили - сподобалось? 😁
Цитую Вікіпедію.
"Когнітивні функції мозку — це здатність розуміти, пізнавати, вивчати, усвідомлювати, сприймати і переробляти зовнішню інформацію."
Тобто, по Вашому визначенню, Розум - здатність розуміти. Вас не бентежить таке визначення?
Масло - масляне?5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
Комментарий