Обоснование Три-Единства
Свернуть
X
-
-
Комментарий
-
Он ведь был язычником и находился у власти. Этим уже многое сказано.
Католик - это есть конфессиональность.МусульманинКомментарий
-
Ваше тлумачення цього вірша помилкове - відповідь знаходимо у самого Петра:- "І самі, немов те каміння живе, будуйтеся в дім духовий, на священство святе, щоб приносити жертви духовні, приємні для Бога через Ісуса Христа. (1-е Петра 2:5)".
Про кого каже Петро? Про священство Церкви Христовой, про христових, а не тільки про КЦ. - "Бо стоїть у Писанні: Ось кладу Я на Сіоні Каменя вибраного, наріжного, дорогоцінного, і хто вірує в Нього, той не буде осоромлений! (1-е Петра 2:6)".
А тут про кого каже Петро? Звісно, про Ісуса Христа, про Первосвященника, про голову Церкви Своєї.
Не збираюсь бути вчителем, у христових тільки один Вчитель.У вас получается двойной стандарт. И с таким подходом чему вы собираетесь меня учить?
Тепер ви зрозуміли що Церква Христова та КЦ не тотожні, хоча, дійсно, багато католиков є й членами Церкви Христової?5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
- "І самі, немов те каміння живе, будуйтеся в дім духовий, на священство святе, щоб приносити жертви духовні, приємні для Бога через Ісуса Христа. (1-е Петра 2:5)".
-
Это не мое толкование, я привел позицию поддерживаемое КЦ.
Почему Церковь Христова и Католическая Церковь не тождественны? У вас есть основания так утверждать? Куда же тогда исчезла Церковь, основанная Христом на камне?МусульманинКомментарий
-
Комментарий
-
Вже відповів вам на це запитання. Ще раз:- Первосвященником у Церкві Христовій є Ісус Христос, а у КЦ - Папа Римський;
- членами Тіла Христова є не тільки католики;
- навіть у Одкровенні Бога показано декілька земних Церков, не всі ж вони є КЦ?
5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Это не секрет же, неважно кто именно в контексте нашего разговора.
Ну, с этим у ничего не поделаеш, такая формулировка уже прижилась в церковных кругах.
МусульманинКомментарий
-
Вы не учитываете тот факт, что все католические учения основываются на Библии. Конечно, вы можете оспаривать это. Но тем самым вы создаете прецедент, при котором и другие получают право оспаривать ваши выводы, которые, кстати, тоже основываются на Библии. Именно этим правом я и пользуюсь.
МусульманинКомментарий
-
ви б краще слідкували за своїми відповідями
Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня!
Бо зо слів своїх будеш виправданий, і зо слів своїх будеш засуджений (Мат.12:36,37)
це ж відколи КЦ підмінила Христа папою римським ?.
і де ви таке чули, що католики вважають себе єдиними членами ..
знаєте, я чомусь не можу думати про вас щось погано
але все вказує, що над вами надвисає якась погань ..
Комментарий
-
Зауваження приймається, але воно стосується не тільки мене.
А хіба я таке стверджував? Я розрізняю Первосвященника та первосвященника, небеса та землю.це ж відколи КЦ підмінила Христа папою римським ?.
Я ж і кажу що католики не єдині члени Тіла Христова.і де ви таке чули, що католики вважають себе єдиними членами ..
Не можете, тож і не думайте.знаєте, я чомусь не можу думати про вас щось погано
але все вказує, що над вами надвисає якась погань ..
-
-

Комментарий