Как доказать существование Бога?
Свернуть
X
-
Комментарий
-
Комментарий
-
Мерзость малейшего греха в том, что моя воля имеет право быть выше воли Создателя, давшего жизнь, и Свой образ впечатавшего в меня
другой вопрос, насколько свободна человечская воля?
Насколько длиннен или короток поводок нашей воли
Ну это так, заметки реалиста, обзываемого пессимистомКомментарий
-
это относится ко всем.
Довольно свободна,
но не абсолютно.
Скорее длинен, чем короток.
Иначе не существовали ли бы закоренелые грешники, злодеи, убийцы, насильники, сатанисты.
Лучше быть реалистом,
чем пессимистом.Комментарий
-
Кожен Дар від Бога входить внутрішнім шляхом, люди не бачать як це відбувається. Але.
Хтось отримав дар язики, і люди бачать підтвердження його дару, вірніше чують. І кажуть: чудо.
Хтось отримав дар зцілення, і люди бачать/відчувають цей дар в його діях. І кажуть: чудо.
Хтось отримав ..., і люди регіструють незвичайні явища пов'язані з цим "хтось". І кажуть: чудо.
І коли таке чудо вводить когось в стан Віри в Бога, то не є справжня Віра. З часом, люди звикають до чуда, і щоб Віра не зникла, їм потрібне нове чудо. Скільки таких зовнішніх чудес бачили евреї під час виходу з Єгипту, і тут же зробили собі ідола.
І вони ж вимагали від Ісуса Христа чуда.
Коли Ви отримали Дар Віри, хто скаже: це чудо? А ніхто. Це чудо для Вас, воно ввійшло внутрішнім шляхом, і на Вас впливає не з зовні, а з Вашого серця, яке є серцевиною вищих щаблів душі людини (взагалі то це Душа). Ось така Віра буде справжньою Вірою. Але ніхто не бачив цього чуда.
Не розуміють, а деякі знайомі просто не впізнають - не зовні, а по поведінці.
Так це віра, але не дар віри від Бога - скоріш за все такі віруючі мають якісь інші дари від Бога.
новая версия: https://www.dropbox.com/scl/fi/nrwcw...wvg7nky8s&dl=0👍 1Комментарий
-
Але дуже рідко цей Дар буває без праці людини над собою.
І якщо є в когось таке "чудо", треба бути дуже обережним; чи від Бога цей "дар".5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Ну что, как я и предполагал - Вы вообще не понимаете смысла Библии...
посмотрите в словарях - значения слов кайнос и неос - и чем они отличаются, и почему в указанном стихе стоит кайнос, а не неос...
Матф.5:17 Не думайте, что Я пришел нарушить закон или пророков: не нарушить(отменить или упразднить) пришел Я, но исполнить.
Матф.5:18 Ибо истинно говорю вам: доколе не прейдет небо и земля, ни одна иота или ни одна черта не прейдет из закона, пока не исполнится все.
Комментарий
-
Матф.5:17 Не думайте, что Я пришел нарушить закон или пророков: не нарушить(отменить или упразднить) пришел Я, но исполнить.
Матф.5:18 Ибо истинно говорю вам: доколе не прейдет небо и земля, ни одна иота или ни одна черта не прейдет из закона, пока не исполнится все.
Комментарий
-
5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)👍 1Комментарий
-
Комментарий
-
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Комментарий
-
Комментарий