Почему в Библии 2 потопа и 2 сотворения мира?

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • Воздух
    Ветеран
    • 28 April 2022
    • 5007

Сообщение от Вовчик
    Один Отець і один Син для всіх всесвітів - так мені за духом ближче.
    Щоб заощадити час - ви прибічник Трійці?

Але у кожному всесвіті може бути свій правитель, як виконавча влада, підпорядкований Отцю і Сину.
    Ви ж добре розуміли що обов'язково прилетить питання: назвіть ім'я правителя нашого всесвіту.
    5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
    6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)

Комментарий

• Caleb
      Ветеран
      • 08 January 2024
      • 9787

Сообщение от piroma
      Не злой а Справедливый

Это старая заигранная пластинка грешников

5Если же наша неправда открывает правду Божию, то чтоскажем? не будет ли Бог несправедлив, когда изъявляет гнев?(говорю по человеческому рассуждению ). 6Никак.

Вы запрещаете Богу изъявлять Гнев?
      вот по "человеческому рассуждению " это антропоморфизм, это надо помнить.
      известно что Бог есть Любовь.
      а у вас бог это ненависть
      но люди на духовной практике ощущают как раз любовь Божию

Комментарий

• Вовчик
        Ветеран

• 09 July 2005
        • 33889

Сообщение от Воздух
        Щоб заощадити час - ви прибічник Трійці?
        В своєму розумінні, так.

Ви ж добре розуміли що обов'язково прилетить питання: назвіть ім'я правителя нашого всесвіту
        Цар це Христос. Але я не кажу Вам майже половину, бо не знаю Вас.
        Уточните значение слов, и вы избавите человечество от половины заблуждений. / Рене Декарт /...

Комментарий

• piroma
          👁️

• 13 January 2013
          • 47804

Сообщение от Caleb
          вот по "человеческому рассуждению " это антропоморфизм, это надо помнить.
          известно что Бог есть Любовь.
          а у вас бог это ненависть
          но люди на духовной практике ощущают как раз любовь Божию
          По человеческому-Бог несправедлив если гневается

У вас Бог не может гневаться потому что есть любовь но по вашему пониманию любовь

У вас любовь только любит
          Это несовершенная любовь

- - - Добавлено - - -

Сообщение от Вовчик
          Христос делами свои слова доказывал, поэтому Его утверждения были истинны. Ты же, утверждая, например: "Не злой а Справедливый", даже словами доказать не можешь.
          Доказать что потоплены были развращенные люди?

Опять надо ли
          Если написано и если читать внимательно

ТЫ малыш по уму если тебе это надо доказывать

Мф 19:17
          Он же сказал ему: что ты называешь Меня благим? Никто не благ, как только один Бог. Если же хочешь войти в жизнь вечную, соблюди заповеди

Пс 144:17Праведен Господь во всех путях Своих и благ во всех делах Своих

Комментарий

• Вовчик
            Ветеран

• 09 July 2005
            • 33889

Сообщение от piroma

Доказать что потоплены были развращенные люди?

Опять надо ли
            Если написано и если читать внимательно

ТЫ малыш по уму если тебе это надо доказывать

Мф 19:17
            Он же сказал ему: что ты называешь Меня благим? Никто не благ, как только один Бог. Если же хочешь войти в жизнь вечную, соблюди заповеди

Пс 144:17Праведен Господь во всех путях Своих и благ во всех делах Своих
            Если на заборе будет написано слово Бог, ты станешь перед забором на колени и будешь молиться???

Ты обыкновенный книжник, который молится букве, а не духу. Ратуешь за внимательное прочтение - ну так читай внимательно:

и не скажет неправды и не раскается Верный Израилев; ибо не человек Он, чтобы раскаяться Ему. (1-я Царств 15:29)

И сказал Господь: истреблю с лица земли человеков, которых Я сотворил, от человека до скотов, и гадов и птиц небесных истреблю, ибо Я раскаялся, что создал их. (Бытие 6:7)

и раскаялся Господь, что создал человека на земле, и восскорбел в сердце Своем. (Бытие 6:6)

Если духов не различаешь, то хотя бы буквы различи.
            Уточните значение слов, и вы избавите человечество от половины заблуждений. / Рене Декарт /...

Комментарий

• Воздух
              Ветеран
              • 28 April 2022
              • 5007

Сообщение от Вовчик
              В своєму розумінні, так.
              Цар це Христос. Але я не кажу Вам майже половину, бо не знаю Вас.
              Не треба напускати стільки загадковості - ви розділили Ісуса Христа, це і є квінтесенція вашого вчення.
              Не треба плутати туман із духом.
              6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)

Комментарий

• Caleb
                Ветеран
                • 08 January 2024
                • 9787

Сообщение от piroma
                По человеческому-Бог несправедлив если гневается
                гневаться само по себе суть человеческое

У вас любовь только любит
                Это несовершенная любовь
                напротив, совершенная любовь только любит

У вас Бог не может гневаться потому что есть любовь но по вашему пониманию любовь
                при духовном богообщении люди ощущают именно что Любовь
                а гнев не наблюдаем ни на физической практике ни духовном общении

Комментарий

• Вовчик
                  Ветеран

• 09 July 2005
                  • 33889

Сообщение от Воздух
                  Не треба напускати стільки загадковості - ви розділили Ісуса Христа, це і є квінтесенція вашого вчення.
                  Не треба плутати туман із духом.
                  Я Вам прості речі кажу і Ви мене не розумієте. Ви не зрозуміли, чому в мене "два" Ісуса Христа, та вже почали звинувачувати і це не вперше.

Що ж буде, коли я Вам буду складне розповідати?!

Комментарий

• Вовчик
                    Ветеран

• 09 July 2005
                    • 33889

Сообщение от Воздух
                    Не треба напускати стільки загадковості ...
                    Тоді б моя відповідь була б остаточною, але це не так і Ви самі можете шукати далі у цьому напрямку, знаючи, що далі є.

Або настав би час, коли б я впевнився, що Вам "це" можна розповісти. Але Ви вибрали шлях нападок, чим підтвердили мій вибір.

Комментарий

• piroma
                      👁️

• 13 January 2013
                      • 47804

Сообщение от Caleb
                      гневаться само по себе суть человеческое

напротив, совершенная любовь только любит

при духовном богообщении люди ощущают именно что Любовь
                      а гнев не наблюдаем ни на физической практике ни духовном общении
                      Вы когда нибудь любили до смерти -то есть настоящей любовью?

Комментарий

• Вовчик
                        Ветеран

• 09 July 2005
                        • 33889

Сообщение от piroma
                        Вы когда нибудь любили до смерти -то есть настоящей любовью?
                        Это так, чтобы убивать тех, кого сильно любишь???!

Комментарий

• Воздух
                          Ветеран
                          • 28 April 2022
                          • 5007

Сообщение от Вовчик
                          Що ж буде, коли я Вам буду складне розповідати?!
                          "Того часу, навчаючи, промовив Ісус: Прославляю Тебе, Отче, Господи неба й землі, що втаїв Ти оце від премудрих і розумних, та його немовлятам відкрив. (Вiд Матвiя 11:25)".
                          Істину розуміє той кому Бог дарує розуміння і це можливо тільки через істинну віру та знання, а не через "сакральні знання".

Розповідати складне? Тобто ви думаєте що володієте знаннями, які я не здатен зрозуміти?
                          Та ви просто боїтеся що настане викриття вашої теорії.
                          Вже якось довго спілкувався з носієм "надзнань", той був сміливіше.

Комментарий

• Вовчик
                            Ветеран

• 09 July 2005
                            • 33889

Сообщение от Воздух
                            "Того часу, навчаючи, промовив Ісус: Прославляю Тебе, Отче, Господи неба й землі, що втаїв Ти оце від премудрих і розумних, та його немовлятам відкрив. (Вiд Матвiя 11:25)".
                            Істину розуміє той кому Бог дарує розуміння і це можливо тільки через істинну віру та знання, а не через "сакральні знання".
                            Для когось навіть принцип роботи паропотягу - це "сакральні знання".

Розповідати складне? Тобто ви думаєте що володієте знаннями, які я не здатен зрозуміти?
                            Ті знання, які приходять від Бога, приходять у додаток до того, що людина здобула "сама". Впевнений, що Ви здатні зрозуміти (зараз або потім) любі досяжні для людини діла. Не впевнений, що я зможу правильно і влучно передати їх Вам. Тому я й сказав, що це може нашкодити Вам, мені та справі.

Коли мені щось "давали", то давали одне-два ключові речення і це було дуже рідко. Бог знав, коли та скільки мені можна давати. По відношенню до Вас, я такого не знаю.

Та ви просто боїтеся що настане викриття вашої теорії.
                            Нелогічне припущення, бо всі свої теорії я виклав та продовжую викладати у своїх темах, починаючи з 2005 року. А от "сакральними знаннями" ділюсь не з усіма.

Вже якось довго спілкувався з носієм "надзнань", той був сміливіше.
                            Він не я і я не він.

Комментарий

• Воздух
                              Ветеран
                              • 28 April 2022
                              • 5007

Сообщение от Вовчик
                              Він не я і я не він.
                              Успіхів вам у духовному розвитку. Якщо Богу буде завгодно, ми ще поспілкуємося.

Комментарий

• piroma
                                👁️

• 13 January 2013
                                • 47804

Сообщение от Вовчик
                                Это так, чтобы убивать тех, кого сильно любишь???!
                                До своей смерти как Христос -чтобы получить право судить мир -судить убийц

- - - Добавлено - - -

Сообщение от Вовчик
                                Если на заборе будет написано слово Бог, ты станешь перед забором на колени и будешь молиться???

Ты обыкновенный книжник, который молится букве, а не духу. Ратуешь за внимательное прочтение - ну так читай внимательно:

и не скажет неправды и не раскается Верный Израилев; ибо не человек Он, чтобы раскаяться Ему. (1-я Царств 15:29)

И сказал Господь: истреблю с лица земли человеков, которых Я сотворил, от человека до скотов, и гадов и птиц небесных истреблю, ибо Я раскаялся, что создал их. (Бытие 6:7)

и раскаялся Господь, что создал человека на земле, и восскорбел в сердце Своем. (Бытие 6:6)

Если духов не различаешь, то хотя бы буквы различи.
                                Бог никогда не раскаивался из за себя и своих ошибок -их нету у Него

Комментарий

Обработка...