Та що ж ви такий незрозумілий.
Бог знав що доведеться знищити майже весь світ водою? Та знав, знав ще до створення цього світу.
Якими словами Він міг би пояснити людям що доведеться знищити те що Бог створив з любов'ю - які слова, зрозумілі людям, повинен був використати Він?
І Бог, як люблячий Батько, пішов на використання слів самоприниження - з нескінченної любові Він це сказав.
І тепер не зрозуміли?
Бог знав що доведеться знищити майже весь світ водою? Та знав, знав ще до створення цього світу.
Якими словами Він міг би пояснити людям що доведеться знищити те що Бог створив з любов'ю - які слова, зрозумілі людям, повинен був використати Він?
І Бог, як люблячий Батько, пішов на використання слів самоприниження - з нескінченної любові Він це сказав.
І тепер не зрозуміли?
Написано: "Бог розкаявся". Хто таке сказав, Бог чи людина? Я стверджую, що то людина сказала, а не Бог. Не Дух Святий керував в той час писакою, а дух нечистий.
А те, що Бог знав, що люди падуть, я ніде не ставив під сумнів, а навпаки багато про це писав. Тому адресувати мені запитання: "Бог знав що доведеться знищити майже весь світ водою?", - це із серії ствердження: "А Волга впадає в Каспійське море!" Я дуже радий за вас, що ви визнаєте, що Бог знав і знає усе наперед. Але питання моє в іншому. Не Дух Святий висловився так про Бога, що Він розкаявся. Це нечестива и богохульна думка. Также, як и про Бога, Який зпокушує людей. Яков прямо сказав, що так казати про Бога неможна. А ті автори, хто дозволяв собі так казати про Бога, на від Духа Святого писали на той час. То були їх власні "ляпи", нечистиві, бо в них є хула на Бога.
Комментарий