Водоходы, отзовитесь!
Свернуть
X
-
из моих слов не видно в кого я верю как и кого я люблю?
значит ты слепой
не видишь что читаешь
--
крещение во Христа и есть этот процесс- исполняйтесь духом Святым- пейте воду живую пока источник появится - звезда взойдет в сердце- Христос откроется в сердце жаждущего и пиющего
чтобы родиться надо пить дух Святой не буквы*****Комментарий
-
Комментарий
-
зачем разбираться?
Разбирайся с Павлом
Не знаете ли, что тела ваши суть храм живущего в вас Святаго Духа, Которого имеете вы от Бога, и вы не свои?
(1-е Коринфянам 6:19)
все прозрачно когда вникнешь кому сказано
Непрестанно благодарю Бога моего за вас, ради благодати Божией, дарованной вам во Христе Иисусе, 5потому что в Нем вы обогатились всем, всяким словом и всяким познанием, – 6ибо свидетельство Христово утвердилось в вас, – 7так что вы не имеете недостатка ни в каком даровании, ожидая явления Господа нашего Иисуса Христа, 8Который и утвердит вас до конца, чтобы вам быть неповинными в день Господа нашего Иисуса Христа. 9Верен Бог, Которым вы призваны в общение Сына Его Иисуса Христа, Господа нашего
свидетельство утвердилось
дарования духовные получили
имеют общение с Господом
--
у всех проблемы с этим потому никакой храм духа Святого а капище греха
устроять надо дом духовный куда вселится Бог когда будет готов*****Комментарий
-
А хто сперечається? вже сказано про мудрість небесну та земну, інша річ скільки мудрості вмістилося в людину.
Всім апостолам без виключення дана мудрість - відносно Павла:и долготерпение Господа нашего почитайте спасением, как и возлюбленный брат наш Павел, по данной ему премудрости, написал вам 2 Петра 3:15 — Библия — bible.by: https://bible.by/verse/47/3/15/
Петр подчеркнул зачем если всем апостолам якобы дана мудрость?
1) "15 І промовив до нього Господь: Іди, бо для Мене посудина вибрана він, щоб носити Ім'я Моє перед народами, і царями, і синами Ізраїля.
16 Бо Я покажу йому, скільки має він витерпіти за Ім'я Моє. (Дiї 9:15,16)";
2) "Бо Христос не послав мене, щоб христити, а звіщати Євангелію, і то не в мудрості слова, щоб безсилим не став хрест Христа. (1-е до коринтян 1:17)";
3) "А щоб я через пребагато об'явлень не величався, то дано мені в тіло колючку, посланця сатани, щоб бив в обличчя мене, щоб я не величався. (2-е до коринтян 12:7)".
Ви все більше дивуєте мене.
Апостоли розширили Царство Небесне на землі - за силою та мудрістю Бога? Як вони могли не мати мудрості від Бога якщо діяли по мудрості Його? як можна зрозуміти мудрість Бога і не мати дару мудрості від Нього?
5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
если быть точным я говорю к моменту когда Павел обличал ПетраА хто сперечається? вже сказано про мудрість небесну та земну, інша річ скільки мудрості вмістилося в людину.
Всім апостолам без виключення дана мудрість - відносно Павла:
1) "15 І промовив до нього Господь: Іди, бо для Мене посудина вибрана він, щоб носити Ім'я Моє перед народами, і царями, і синами Ізраїля.
16 Бо Я покажу йому, скільки має він витерпіти за Ім'я Моє. (Дiї 9:15,16)";
2) "Бо Христос не послав мене, щоб христити, а звіщати Євангелію, і то не в мудрості слова, щоб безсилим не став хрест Христа. (1-е до коринтян 1:17)";
3) "А щоб я через пребагато об'явлень не величався, то дано мені в тіло колючку, посланця сатани, щоб бив в обличчя мене, щоб я не величався. (2-е до коринтян 12:7)".
Ви все більше дивуєте мене.
Апостоли розширили Царство Небесне на землі - за силою та мудрістю Бога? Як вони могли не мати мудрості від Бога якщо діяли по мудрості Його? як можна зрозуміти мудрість Бога і не мати дару мудрості від Нього?
мудрость стать совершенным не есть мудрость которая среди совершенных проповедуется
мудрость земного устройства не есть мудрость небесного устройства*****Комментарий
-
Теж за точність - цей момент був десь у 49-52 роках, тобто це події які описані у 15 розділі Дій апостолів, а до цього той ж Петро воскрешав мертвих, протистояв і юдеям і представникам цивільної влади - він це робив не маючи мудрості від Бога?
Головна відмінність?мудрость стать совершенным не есть мудрость которая среди совершенных проповедуется5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
имел силу
сила не мудрость
отличие что мудрость как достигнуть совершенства совершенным не нужна*****Комментарий
-
Це ж елементарно: Бог дарує людині велику силу (духовну) аби ця людина вершила волю Його. Вже для того аби зрозуміти волю Бога потрібна мудрість.
Ви про зростання мудрості - дара Божого? Це залежить від Бога який знає кому коли і скільки дарувати.отличие что мудрость как достигнуть совершенства совершенным не нужна5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
-
Если веришь в чудеса, подумай о том. Кому скажет Христос, отойдите от Меня, Я никогда не знал вас,
хотя делали великие чудеса.
И при том, именем Христовым.Комментарий
-
сила не требует мудрости но знание что это и для чего/кого
мудрость поведения не есть мудрость знания тайн Божиих
*****Комментарий
-
Комментарий
-
Ви про яку силу? про силу тіла чи духовну силу? якщо про духовну, тоді вона дарується з мудрістю.
А що таке "мудрость знания тайн Божиих"? - Бог дарує людині мудрість аби вона пізнала тільки ті таємниці які потрібні для спасіння цієї людини.мудрость поведения не есть мудрость знания тайн Божиих5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!

Комментарий