Я рада,что никогда я не ездила в РФ и не тратила там свои деньги. Слава Богу. Хотя мои российские родственники люди далеко не бедные. Но я все равно рада что никогда не была в россии.
Нужна ли Украине российская культура?
Свернуть
X
-
Комментарий
-
Разговаривать с собой нормально, пока никто не отвечает.
Комментарий
-
Комментарий
-
Комментарий
-
Як ця маячня бісить в вестерн медіа.
Дугін не філософ. Не філософ! Не можна будь-кого, хто рандомно цитує якихось філософів разом з ідеологами-маргіналами початку 20 століття і несе маячню приправлену "вумними" термінами філософом. Дугін навіть універ не закінчив в свій час, а тусувався в кружку оккультистів Головіна, де закидувавс наркотою і влаштовував "темні оргії". Докторську дисертацію він захистив в сільсогосподарському універі якогось Зажопінська, бо навіть в РФ більш-менш відомі заклади тоді (зараз може й ні) не готові були цьому шизу-мракобісу присвоювати вченне звання.
Його "праці" це хайпова маячня, яка не має відношення до реальної філософії. Я це кажу не просто тому, що не люблю Дугіна (я його не люблю) і не згоден з його "філософією" (я не можу погоджуватись чи не погоджуватись з "філософією Дугіна, бо його писанина це не філософія, в найкращому випадку примітивна ідеологія для ширнармас), але я не згоден з багатьма позиціями Річарда Рорті, але Річард Рорті філософ подобається він мені чи ні.
Дугін навіть не Жижек, який є філософом, але не працює по професії, а займається хайпожерством (книги і лекції Жижека це хайп, а не філософія, і річ навіть не в тому, що він комуніст). Дугін же просто неук і примітивний оккультист, який верзе в своїх працях псевдонаукову та псевдофілофську маячну для просування банальної квазі-фашистської ідеології.
Але ЗМІ вперто називають Дугіна філософом, хоча цей штріх має таке ж відношення до філософії, як Пітун до історичної науки. Ну а що? Пітун же розповідав про Рюрика і Леніна - значить історик 🤷♂️
Разговаривать с собой нормально, пока никто не отвечает.
Комментарий
Комментарий