Кто прав?
Свернуть
X
-
Ознайомтесь з перекладачем - DeepL Translate , встановіть на ПК або гаджет і користуйтесь дуже швидко.
Не треба шукати чорну кішку...5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Поганенький досвід маєте якщо не здатні за 1...2 секунди перекласти текст з української наприклад на латиську.
Ознайомтесь з перекладачем - DeepL Translate , встановіть на ПК або гаджет і користуйтесь дуже швидко.
Не треба шукати чорну кішку...
Хотите общаться со мной - придушите свою великодержавность и перейдите на язык межнационального общения, которым на постсоветском пространстве в данный момент является русский язык.
У нас в Балтии во многих местах языком межнационального общения уже стал английский язык. Есть молодежь, которая русского языка уже не знает. Он им больше не нужен и они его не учат. Мне самому во время поездок на эстонские острова нужно было общаться на английском. Русских там нет. Люди там владеют финским и английским языками. Так что у нас языком межнационального общения понемногу становится английский язык. А с вами пока на русском.Последний раз редактировалось Alex2906; 19 September 2025, 01:45 AM.Комментарий
-
У вашому розумінні, невірному розумінні. Пояснюю останній раз.
Ви не знаєте чому я з УСІМА спілкуюсь українською мовою, ви не ознайомились з попередніми обвинуваченнями мене з боку інших форумчан, до речі які на форумі більше років ніж ви днів. Вас обурило моє "великодержавное хамское отношение", а чому це не обурило багатьох інших форумчан, а чому це не обурило адміністраторів? це ж порушення правил форуму. Ви не вникнувши у суть проблеми виставили себе найбільш обізнаним у проблемах моралі, не врахували чуття інших людей - так не розуміння, а чуття.
Ви виставили себе у не дуже гарному світлі.
Хотите общаться со мной - придушите свою великодержавность и перейдите на язык межнационального общения, которым на постсоветском пространстве в данный момент является русский язык. У нас в Балтии во многих местах языком межнационального общения уже стал английский язык. Есть молодежь, которая русского языка уже не знает. Он им больше не нужен и они его не учат.5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Комментарий
-
5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
-
Комментарий
-
Alex2906,
Поганенький досвід маєте якщо не здатні за 1...2 секунди перекласти текст з української наприклад на латиську.
Не треба шукати чорну кішку...
сам ним користуюсь.
Комментарий
-
Комментарий
-
-
5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)👍 1Комментарий
-
Комментарий
-
Сообщение от Vladilen
Richman,
пожалуйста, приведите библейскую цитату, в которой утверждается, что "в Теле Христовом всё станет Богом".
Спасибо за цитату, Richman,
но я Вас просил совершенно о другом, напомню:
"Richman,
пожалуйста, приведите библейскую цитату, в которой утверждается, что "в Теле Христовом всё станет Богом".Комментарий
Комментарий