Внеконфессионалы - хорошо это или плохо?

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • Макар Жук
    Путник на Дороге Истины
    • 29 May 2024
    • 230

Сообщение от Григорий Р
    Спаси Бог, Макарий.
    Правой стороне чего?
    Я не смогу уделить внимание правой стороне всего и вся. Придётся заклеить левый глаз чтобы не отвлекал.
    😁
    Правая сторона это правая сторона. Это где аппендикс, печень, правый глаз, рука, поворот на дороге, патруль полиции, просто неадекватный прохожий.
    Верю что все будет ОК. Но, будьте бдительны!
    Береги Вас Бог!
    Последний раз редактировалось Макар Жук; 02 June 2024, 12:42 AM.
    If you do right no one remembers.
    If you do wrong no one forgets.

Не прячусь за Аватаром.
    Каждый может плюнуть мне в лицо.

Комментарий

• Макар Жук
      Путник на Дороге Истины
      • 29 May 2024
      • 230

Сообщение от Мелодия
      Может все-таки UPD?), - это термин, который означает "обновление".
      И если вы нео -христианин, то можете говорить , что вам Христос сделал update), будете в тренде в социальных сетях), заполучите множество почитателей своего таланта)
      PS = послесловие
      UPS = Упс = ой = пардон
      Не богохульствуйте!🤫

Не прячусь за Аватаром.

Комментарий

• Воздух
        Ветеран
        • 28 April 2022
        • 5272

Сообщение от Макар Жук
        PS = послесловие
        UPS = Упс = ой = пардон
        Не хотів знову опускатися до критики, не добра така поведінка, але ви невдало використали абревіатуру UPS - Uninterruptable Power Supply, тобто джерело безперебійного живлення. Є ще відома компанія United Parcel Service.
        5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
        6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)

Комментарий

• Макар Жук
          Путник на Дороге Истины
          • 29 May 2024
          • 230

Сообщение от Воздух
          Не хотів знову опускатися до критики, не добра така поведінка, але ви невдало використали абревіатуру UPS - Uninterruptable Power Supply, тобто джерело безперебійного живлення. Є ще відома компанія United Parcel Service.
          ОК. Моя погана англійська. Має бути:
          "OOPS" Вибачте, великодушно!
          Ви щасливі, що допомогли ближньому вийняти скалку з ока?!

Не прячусь за Аватаром.

Комментарий

• Григорий Р
            Ветеран

• 29 December 2016
            • 23018

Сообщение от Макар Жук
            😁
            Правая сторона это правая сторона. Это где аппендикс, печень, правый глаз, рука, поворот на дороге, патруль полиции, просто неадекватный прохожий.
            Верю что все будет ОК. Но, будьте бдительны!
            Береги Вас Бог!
            А Вы, Макарий тогда весь этот месяц берегите центр. Может центр композиции, ЦНС, а может музыкальный.
            И Вас береги Бог!

Комментарий

• Макар Жук
              Путник на Дороге Истины
              • 29 May 2024
              • 230

Сообщение от Григорий Р
              А Вы, Макарий тогда весь этот месяц берегите центр. Может центр композиции, ЦНС, а может музыкальный.
              И Вас береги Бог!
              Спасибо! Шутку принял. Но сам не шучу.

Не прячусь за Аватаром.

Комментарий

• Григорий Р
                Ветеран

• 29 December 2016
                • 23018

Сообщение от Макар Жук
                Спасибо! Шутку принял. Но сам не шучу.
                Кто сказал, шо я пошутил?

Комментарий

• Макар Жук
                  Путник на Дороге Истины
                  • 29 May 2024
                  • 230

Сообщение от Григорий Р
                  Кто сказал, шо я пошутил?
                  ОК.
                  Забейте.
                  Вспомните когда случится.

Не прячусь за Аватаром.

Комментарий

• Григорий Р
                    Ветеран

• 29 December 2016
                    • 23018

Сообщение от Макар Жук
                    ОК.
                    Забейте.
                    Вспомните когда случится.
                    А это случится?
                    Звучит как порча.
                    Цыганская.
                    И что должно случиться я так и не понял, если честно. От патруля полиции до дворника, а может это будет ворона.

Комментарий

• Макар Жук
                      Путник на Дороге Истины
                      • 29 May 2024
                      • 230

Сообщение от Григорий Р
                      А это случится?
                      Звучит как порча.
                      Цыганская.
                      И что должно случиться я так и не понял, если честно. От патруля полиции до дворника, а может это будет ворона.
                      Ворона это хорошо. Это на счастье!

Все будет ОК.

Не прячусь за Аватаром.

Комментарий

• Мелодия
                        Ветеран
                        • 23 October 2021
                        • 6298

Макар, Григорий, а можно вашу
                        клоунаду переместить в другу ветку, для этого предназначенную?
                        Мне все- равно, что вы не уважаете автора топика, т.е меня, но из-за вас люди не могут участвовать в этой теме.
                        Попрошу вас обоих на выход, подышать свежим воздухом.
                        Ибо все из Него, Им и к Нему. Ему слава вовеки, аминь.

Комментарий

• elektricity
                          Ветеран

• 20 June 2016
                          • 7946

Сообщение от Макар Жук
                          Единою прийнятною може бути Першоапостольска церква. Все що було створено опісля, особливо після нікейського собору, це вже створені людьми а не Духом організації. Не маю бажання сперечатись про папство, індульгенції, інквізиції, хрестові походи, тощо. Про визнання сексменшин, гейські сім'ї, педофільські скандали у римокатолиціькій і не тільки конфесіях.

Не намагайтеся зробити мене злом, бо я на стороні Добра. Хотів би бачити кожного з вас в колі Творця, але на все воля Божа!

UPS. Извините что на украинском, надеюсь что разберетесь.
                          навіщо вибачаєтесь, коли мали змогу побачити, що спілкуюся й мовою
                          а мова в даному випадку не про суперечки, які можуть виникати на фоні історичних негараздів у Церкві
                          за що, до речі, папа неодноразово вибачався, але про саму Церкву Христову
                          І кажу Я тобі, що ти скеля, і на скелі оцій побудую Я Церкву Свою, і сили адові не переможуть її (Мт.16:18)
                          з ваших слів виходить, що сили адові таки перемогли, після нікейського собору ..
                          і обгрунтовати вашу позицію, опираючись на просту людську логіку і звичайно ж на Святе Письмо, ви не зможете
                          й не тому що не захочете, а тому що аргументів не вистачить, звісно ж в предметній розмові
                          то ж як ви збираєтесь переконувати людей у високому, коли не визначилися в буденному
                          виконувати місію Христа і бути по-за Його Церквою ніяк не вийде, у будь-якому випадку де-небудь обов'язково обірветься ..

Комментарий

• Макар Жук
                            Путник на Дороге Истины
                            • 29 May 2024
                            • 230

Сообщение от elektricity
                            навіщо вибачаєтесь, коли мали змогу побачити, що спілкуюся й мовою
                            а мова в даному випадку не про суперечки, які можуть виникати на фоні історичних негараздів у Церкві
                            за що, до речі, папа неодноразово вибачався, але про саму Церкву Христову
                            І кажу Я тобі, що ти скеля, і на скелі оцій побудую Я Церкву Свою, і сили адові не переможуть її (Мт.16:18)
                            з ваших слів виходить, що сили адові таки перемогли, після нікейського собору ..
                            і обгрунтовати вашу позицію, опираючись на просту людську логіку і звичайно ж на Святе Письмо, ви не зможете
                            й не тому що не захочете, а тому що аргументів не вистачить, звісно ж в предметній розмові
                            то ж як ви збираєтесь переконувати людей у високому, коли не визначилися в буденному
                            виконувати місію Христа і бути по-за Його Церквою ніяк не вийде, у будь-якому випадку де-небудь обов'язково обірветься ..
                            Каюся, бо не звернув уваги, що спілкуєтесь українською. Маю за звичай відповідати на тій мові на котрій отримав питання.

Про вибачення папи. Хто б мав вибачитись за політику соціал націоналістів чи комуністів аби знову нормально сприйняти ці рухи?
                            Стосовно сил адових. Чи мали б ми можливість обговорювати з Вами, тут і не тільки, теми християнства, якби адові сили перемогли? Доки є хоч одна людина, що вірить в Творця, та Царство Його, розуміє жертву Христову та шукає Дорогу Істини - ніщо не втрачено!

Все про що я говорю, це лише про те, що не потрібно шукати власного спасіння! Потрібно допомогти ближньомк твоєму спастися! Не потрібно "обсмоктувати" Закони Господні і щодня порушувати їх оправдовуючи все нашою недосконалістю та схильністю до гріховного. Як Ви та інші не розумієте, що НЕ МІГ(!!!) Творець створити НЕ досконалу людину! Не міг!!! Кожет з нас досконалий як і Ісус! Але як кусок скелі є просто куском скелі, доки до нього не дійшов скульптор аби відбити все лишнє, що ховає від нас ідеальну скульптуру, так і ми народжуємося ідеальними та починаємо, щодня, покриватися брудом світу під аплодисменти сатани, аж перетворюємося у велику купу лайна. І якщо ми не будемо щодня омиватися молитвами та очищатися добрими (богоугодиними) ділами, то ніколи і ніхто не побачить нашої Істинної краси та Богом даної досконалості. Чи помер би Ісус на хресті, якби думав про власне спасіння? Ні, він помер взявши на себе наші гріхи! То чому ж ми, копирсаємося в віршах Писання намагаючись показати своє, власне, розуміння того що там написано, замість того аби жити як там написано, жертвуючи собою на користь ближнього! Чому ми вишуковуємо скалки в чужих очах а бельки у власних називаєми підпірками для того аби очі не закрились та ми не пропустили гріхопадіння ближнього?!
                            Я люблю Вас усіх, бо знаю, що Ви всі ідеальні. І мені боляче від того, що Ви не бачите всієї тієї краси і не розумієте ваги того Дару, що дав Вам Творець! Вашого нерозуміння того, що Ви діти Творця, а це значить що Ви на якусь малу часточку теж є Творцями, як і Ісус. Тому сатана і спокушає Вас, а не примушує, бо він знає Вашу Божественну природу! Він боїться Вас не менше аніж Творця!

І я не збираюся нікого у чомусь переконувати. Доки люди не зрозуміють хто вони, у цьому немає сенсу.

Сьогодні мені у сні явився Ісус. Я дуже хотів побачити його лице. Але завжди щось мені заважало. А ще мені було дуже соромно. Що я не справляюся з обтяженням покладеним Творцем на мене.

Не прячусь за Аватаром.

Комментарий

• elektricity
                              Ветеран

• 20 June 2016
                              • 7946

Сообщение от Макар Жук
                              Каюся, бо не звернув уваги, що спілкуєтесь українською. Маю за звичай відповідати на тій мові на котрій отримав питання.

Про вибачення папи. Хто б мав вибачитись за політику соціал націоналістів чи комуністів аби знову нормально сприйняти ці рухи?
                              Стосовно сил адових. Чи мали б ми можливість обговорювати з Вами, тут і не тільки, теми християнства, якби адові сили перемогли? Доки є хоч одна людина, що вірить в Творця, та Царство Його, розуміє жертву Христову та шукає Дорогу Істини - ніщо не втрачено!

Все про що я говорю, це лише про те, що не потрібно шукати власного спасіння! Потрібно допомогти ближньомк твоєму спастися! Не потрібно "обсмоктувати" Закони Господні і щодня порушувати їх оправдовуючи все нашою недосконалістю та схильністю до гріховного. Як Ви та інші не розумієте, що НЕ МІГ(!!!) Творець створити НЕ досконалу людину! Не міг!!! Кожет з нас досконалий як і Ісус! Але як кусок скелі є просто куском скелі, доки до нього не дійшов скульптор аби відбити все лишнє, що ховає від нас ідеальну скульптуру, так і ми народжуємося ідеальними та починаємо, щодня, покриватися брудом світу під аплодисменти сатани, аж перетворюємося у велику купу лайна. І якщо ми не будемо щодня омиватися молитвами та очищатися добрими (богоугодиними) ділами, то ніколи і ніхто не побачить нашої Істинної краси та Богом даної досконалості. Чи помер би Ісус на хресті, якби думав про власне спасіння? Ні, він помер взявши на себе наші гріхи! То чому ж ми, копирсаємося в віршах Писання намагаючись показати своє, власне, розуміння того що там написано, замість того аби жити як там написано, жертвуючи собою на користь ближнього! Чому ми вишуковуємо скалки в чужих очах а бельки у власних називаєми підпірками для того аби очі не закрились та ми не пропустили гріхопадіння ближнього?!
                              Я люблю Вас усіх, бо знаю, що Ви всі ідеальні. І мені боляче від того, що Ви не бачите всієї тієї краси і не розумієте ваги того Дару, що дав Вам Творець! Вашого нерозуміння того, що Ви діти Творця, а це значить що Ви на якусь малу часточку теж є Творцями, як і Ісус. Тому сатана і спокушає Вас, а не примушує, бо він знає Вашу Божественну природу! Він боїться Вас не менше аніж Творця!

І я не збираюся нікого у чомусь переконувати. Доки люди не зрозуміють хто вони, у цьому немає сенсу.

Сьогодні мені у сні явився Ісус. Я дуже хотів побачити його лице. Але завжди щось мені заважало. А ще мені було дуже соромно. Що я не справляюся з обтяженням покладеним Творцем на мене.
                              почну з кінця, на мою думку обов'язок перед тими дітьми, батьком котрих назвались - найвище покликання перед Ісусом
                              Божим провидінням їхні тіла й душі віддані під вашу батьківську опіку й відповідальність
                              і це є першочерговим, впораєтесь з цим - впораєтесь зі всім !.
                              і першочергова допомога ближньому теж залишається в пріоритеті - стати ближнім потребуючому
                              і таким собі уявляю істиний шлях Християнина, і з цим я з вами поністю солідарний
                              як і з тим, що вершиною усього є любов Божа до Його творіння, себто нас людей

а тепер стосовно самого Писання:
                              Звіщаю ж вам, браття, що Євангелія, яку я благовістив, вона не від людей.(Гал.1:11)
                              тому й справа не в нашому розумінні, а в розумінні істинному
                              що є розуміння істинне, очивидно його богодуховність і не тільки в емоціональному сприйнятті
                              але в тому, чого не можливо заперечити, в предметній розмові звісно ж, з посиланням на Біблію і сам здоровий глузд
                              саме таким є віровчення Церкви, до якої належу, вчення котре проповідую і за слова свої готовий нести відповідь ..
                              Последний раз редактировалось elektricity; 03 June 2024, 10:44 AM.

Комментарий

• ХраниСвоеСердце
                                Участник
                                • 04 June 2024
                                • 10

В древности у истинных последователей (или те кто стремился к этому) учения Ие(хо)шуа хаМашиаха не было никаких названии, потому что Всевышний смотрит на сердце человека, а не то что снаружи. Содержание важнее всего, потому что это и есть корень откуда формируется либо свет, святость и совершенство, либо наоборот - темнота, зло и деградация. а названия это уже второстепенное. Многие думают больше о названиях, ведь изменить себя для них внутри намного сложнее, поэтому сосредоточились на внешность. Кто-то говорил что практика без теории ценнее, чем теория без практики, и это правда.

Комментарий

Обработка...