Важность уверенности в спасении

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • Певчий
    И будет Бог во всем
    Модератор Форума

• 16 May 2009
    • 62544

Если чел полез в такие дебри, то должен хотя бы знать элементарную матчасть, а не пытаться залезть на Его место провозглашая свою комнатную благость на Его Сущность.
    Не знаю, кто такой "чел". Слышал. От мальчишек, пытающихся корчить из себя "блатных", слышал, что они так людей называют. Может вы имели такое же трудное босяцкое детство, как и те дети. Это многое может пояснить в вашем поведении.
    Что касается темы про всеобщее спасение, то я знаю достаточно, чтобы противостоять самоуверенным самохвалам. И писал на эту тему предостаточно.
    Ах да, мультики у них, а не у меня любимого.
    И как скоро сей индивид отправляет несогласных в озеро. ))))))
    Да это похлеще инквизиции. )))))
    Вот она благость и милость на лицо.
    По плодам таковых......
    Я никого не отправляю в огненное озеро. Я лишь констатирую, что рисующие из Бога садиста-самодура будут гореть в аду. Потому что когда они войдут в День Господень, то он для них станет ужасом и потрясением. И они сами себя осудят (что и есть то восприятие того судилища за подобие огненного озера).

Не видеть разницы между инквизиторами, которые своими руками уничтожали физически оппонентов, и людьми, которые просто свидетельствуют об участи нечестивых, при этом не касаясь их и пальцем - это показатель уровня развития в том культе, где плодят таких адептов, что не видят той разницы...

Об озере огненном: https://www.evangelie.eu/forum/blogs...blog18154.html

Что такое "вечный огонь": https://www.evangelie.eu/forum/blogs...blog18270.html

И снова про "вечные муки": https://www.evangelie.eu/forum/blogs...blog18184.html
    Всегда озвучиваю свое и только свое понимание по всем вопросам, по которым берусь говорить. Цитирую ли Писание, отцов ли Церкви, или еще кого, цитирую их как понимаю, не притязая говорить от Имени Последней Инстанции.

Комментарий

• Певчий
      И будет Бог во всем
      Модератор Форума

• 16 May 2009
      • 62544

Когда люди рисуют из Бога маньяка и садиста, и при этом мнят о себе, что они желают кому-то спасения, то такие сами себя обольщают. Если бог, которому они поклоняются из страха, чтобы только не страдать бесконечно безнадёжно и бессмысленно, такой жестокий, то и они ничем не лучше за нарисованного в их воображении идола. Когда они, пытаясь ужалить оппонентов, говорят тем, что они "думают о себе, что они добрее Бога", то тем самым свидетельствуют, что их бог не добрый, а доброго (Благого) Бога они не знают. Как сказал Силуан Афонский:: "любовь не может того понести", чтобы мыслить, что можно иметь совершенную радость при осознание, что кто-то в это время безнадёжно, бесконечно и бессмысленно страдает. Это ложная философия жестокосердных людей.

Обычно плотские люди в том как бы "огне" видят свои мультики. Они не понимают поэтики и языка символизма. Потому и рисуют людям аналоги печей в концлагерях, где нацисты сжигали людей. Только те просто сжигали тела - и все, с физической смертью временная мука прекращалась. А эти рисуют бесконечную муку, где даже после раскаяния их божок никого не помилует. Вот такой психологический портрет их бога- типичный эССесовец. Они не понимают, что своими представлениями отталкивают людей от Бога, Которого они рисуют маньяком.

"Огненное озеро", огонь неугасимый" - это Судилище и воздаяние за грех в одном целом. Состояние, где тебя будто в огненное озеро опустили, это состояние ИСКРЕННЕГО РАСКАЯНИЯ И СОЖАЛЕНИЯ. Так стыдно и так больно становится от Любви. Это подобно тому, когда отец, сдавая задом на машине случайно задавил любимого ребёнка и не заметил того, а просто, переключив коробку передач, поехал вперёд. А потом, спустя время ему сообщили, что он убил любимое дитя... Да, по неведению. Да, не злостно. Но от этого ему не легче. Вот так испытывают себя оказавшиеся в аду огненного озера. Там они прозревают и начинают видеть, как распинали Христа в себе, когда рисовали миру из Него макаку... Так стыдно будет, так больно...
      Всегда озвучиваю свое и только свое понимание по всем вопросам, по которым берусь говорить. Цитирую ли Писание, отцов ли Церкви, или еще кого, цитирую их как понимаю, не притязая говорить от Имени Последней Инстанции.

Комментарий

• Мелодия
        Ветеран
        • 23 October 2021
        • 6287

@Валера life, а вы почему молчите по теме? Боитесь модератора?)))) Боитесь слово молвить вопреки?)
        Ибо все из Него, Им и к Нему. Ему слава вовеки, аминь.

Комментарий

• Воздух
          Ветеран
          • 28 April 2022
          • 5228

Сообщение от Певчий
          Об озере огненном: ...
          Про озеро огняне написано у Об'явленні Бога, а може ви і цю книгу не вважаєте богонатхненною?
          Бог любить усіх, зі злочинцями включно, і Він поважає волю злочинця повністю відлучитися від Нього, а тепер здогадайтесь де те місце в якому настає повне відлучення.
          5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
          6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)

Комментарий

• Певчий
            И будет Бог во всем
            Модератор Форума

• 16 May 2009
            • 62544

В книге Откровение я не вижу того, что видите вы. У нас с вами разное одухотворение текстов Библии.

Комментарий

• Воздух
              Ветеран
              • 28 April 2022
              • 5228

Сообщение от Певчий
              В книге Откровение я не вижу того, что видите вы. У нас с вами разное одухотворение текстов Библии.
              "14 Смерть же та ад були вкинені в озеро огняне. Це друга смерть, озеро огняне.
              15 А хто не знайшовся написаний в книзі життя, той укинений буде в озеро огняне... (Об'явлення 20:14,15)".
              Так зрозумів, що ви все ж визнаєте Об'явлення Бога книгою богонатхненною.
              Як ви бачите що є друга смерть?
              6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)

Комментарий

• Певчий
                И будет Бог во всем
                Модератор Форума

• 16 May 2009
                • 62544

Да нічого вам не зрозуміло за мене. Хибні вигадки маєте про моє мислення.

Вираз про смерть і ад, які опинилися в озері вогняному, це свідчення про те, що всі, хто помирають не примирившись з Господом, судяться і відчувають себе немов кинутими в вогонь. Смерть друга - це те, що зустрічає душу після фізичної смерті. Тут немає нічого, що суперечить моїм думкам.

Комментарий

• Воздух
                  Ветеран
                  • 28 April 2022
                  • 5228

Сообщение от Певчий
                  Да нічого вам не зрозуміло за мене. Хибні вигадки маєте про моє мислення.
                  ???
                  Смерть друга - це те, що зустрічає душу після фізичної смерті. Тут немає нічого, що суперечить моїм думкам.
                  Смерть перша - смерть тлінного тіла, це втрата життя тіла, а смерть друга - втрата життя кого/чого?

Комментарий

• Певчий
                    И будет Бог во всем
                    Модератор Форума

• 16 May 2009
                    • 62544

Смерть перша відбулася в Єдемському саду. З тих пір люди народжуються безблагодатними мертвецями. Блудний син був мертвим, а коли повернувся до батька, воскрес.

Комментарий

• Воздух
                      Ветеран
                      • 28 April 2022
                      • 5228

Сообщение от Певчий
                      Смерть перша відбулася в Єдемському саду. З тих пір люди народжуються безблагодатними мертвецями.
                      "А всіх Адамових днів було, які жив, дев'ять сотень літ і тридцять літ. Та й помер він. (Буття 5:5)".
                      Про яку смерть Адама у цьому вірші?
                      Блудний син був мертвим, а коли повернувся до батька, воскрес.
                      Ви говорите не про тіло, а про що?

Комментарий

• Певчий
                        И будет Бог во всем
                        Модератор Форума

• 16 May 2009
                        • 62544

Адам помер у той же час, як зкоїв гріх. А фізична смерть - то вже милість від Бога була, щоб не вічно томитися людям у тілі гріха і у світі гріха, в якому томився Божий Сын, казавши: "скільки ще буду з вами?"
                        Смерть - то безблагодатне бути, а не небуття. Тому й називав Дух Святий фарисеїв мертвецями. І Господь так називав людей, які не жили Богом.

Я же кажу, що ми з вами бачимо в Біблії різні речі. У нас рзні світогляди і зприйняття Бога. Мій Бог творив світ із любові й любов'ю. І Він доведе все до хепі енду, так що з того, що Він насадив, ніхто не загине.

Комментарий

• Валера life
                          Ветеран.

• 02 January 2013
                          • 13771

Сообщение от Мелодия
                          @Валера life, а вы почему молчите по теме? Боитесь модератора?)))) Боитесь слово молвить вопреки?)
                          Я не молчу, говорю. Наверное вы утром забыли уши с мылом помыть?)
                          Не хлебом одним будет жить человек, но всяким словом исходящим из уст Божьих

Комментарий

• Воздух
                            Ветеран
                            • 28 April 2022
                            • 5228

Сообщение от Певчий
                            Адам помер у той же час, як зкоїв гріх.
                            Тобто сталася перша смерть Адама згідно з вашим - "Смерть перша відбулася в Єдемському саду".
                            Адам був мертвим, але жив у тлінному тілі до 930 років, а потім помер - фізично. Це друга смерть Адама? А може ви вважаєте що це була не смерть?
                            Смерть - то безблагодатне бути, а не небуття. Тому й називав Дух Святий фарисеїв мертвецями. І Господь так називав людей, які не жили Богом.
                            Тобто ви слово "смерть" застосовуєте тільки для духа?
                            Я же кажу, що ми з вами бачимо в Біблії різні речі. У нас рзні світогляди і зприйняття Бога. Мій Бог творив світ із любові й любов'ю. І Він доведе все до хепі енду, так що з того, що Він насадив, ніхто не загине.
                            Ви кожен день читаєте Біблію? Питання риторичне.
                            Він насадив, але не все принесло добрі плоди, зайве відрізав та в огонь. На підтвердження:
                            "Коли хто перебувати не буде в Мені, той буде відкинений геть, як галузка, і всохне. І громадять їх, і кладуть на огонь, і згорять. (Вiд Iвана 15:6)".
                            Ваш світогляд в деяких місцях протирічить навіть здоровому глузду, на жаль.

Комментарий

• Певчий
                              И будет Бог во всем
                              Модератор Форума

• 16 May 2009
                              • 62544

Тобто сталася перша смерть Адама згідно з вашим - "Смерть перша відбулася в Єдемському саду".
                              Адам був мертвим, але жив у тлінному тілі до 930 років, а потім помер - фізично. Це друга смерть Адама? А може ви вважаєте що це була не смерть?
                              Ні. Друга смерть - то не фізична смерть, а те, що починається після фізичної смерті для тих, хто не примирився з Богом.
                              Тобто ви слово "смерть" застосовуєте тільки для духа?
                              Ні. Є смерть і фізична.
                              Він насадив, але не все принесло добрі плоди, зайве відрізав та в огонь. На підтвердження:
                              "Коли хто перебувати не буде в Мені, той буде відкинений геть, як галузка, і всохне. І громадять їх, і кладуть на огонь, і згорять. (Вiд Iвана 15:6)".
                              Ті, хто не живуть по духу, "усихають" і живуть по плоті. Буває таке, шо людина пробудилася до віри, якийсь час вірила, а потім, так відходить жити по плоті. Це і є ті, що не перебувають у Ньому.
                              Ваш світогляд в деяких місцях протирічить навіть здоровому глузду, на жаль.
                              Те ж саме можу сказати і я про вас, як і представники тисяч інших системних поглядів, скажуть вам (да і меня, чи іншим віруючим, хто не з їхної школи), що у вас немає глузду. Ви такі примітивні у своїх міркуваннях. А це свідчяитть про рівень вашої філософської школи, вона дуже низкої якості, раз ви так поверхносно мислите.
                              У кожної системи є своє прочитання Біблії. І у кожного є своя логіка. Ви ж до цього ще навіть не доросли, щоб це побачити. Тому мені й не цікава ваша філософія. Зовсім не цікава. Це рівень "білого братства"...

Комментарий

• Воздух
                                Ветеран
                                • 28 April 2022
                                • 5228

Сообщение от Певчий
                                Ні. Друга смерть - то не фізична смерть, а те, що починається після фізичної смерті для тих, хто не примирився з Богом.

Ні. Є смерть і фізична.
                                Мене не цікавить суперечка, але ж повинна відстежуватися якась логіка.
                                Перша смерть була в Едемі і це не фізична смерть. Друга смерть теж не фізична і вона настає після фізичної якщо людина не примирилася з Богом. Тоді фізична смерть не має кількісного виміру.
                                Ті, хто не живуть по духу, "усихають" і живуть по плоті. Буває таке, шо людина пробудилася до віри, якийсь час вірила, а потім, так відходить жити по плоті. Це і є ті, що не перебувають у Ньому.
                                Тобто йдеться про другу смерть для відступників, як і для тих хто все життя прожив тільки по плоті?

Комментарий

Обработка...