Якщо не помиляюсь він помер майже 30 років тому. Може ми святість розуміємо по-різному? Вважаю що святість це досконалість, відділення від усього тлінного, тобто умертвіння тіла. А ще вважаю через святість проходять багато істинних християн - у момент другого народження коли на якийсь момент після очищення людина стає святою, а потім, у кого за декілька днів, а у кого і за декілька годин, починається відродження гріховного тіла. Утримувати своє тіло, не грішити, залишатися святими аж до смерті тіла можуть одиниці, тому я теж не бачив святих у тілі.
Бог- националист и создатель наций.
Свернуть
X
-
Комментарий
-
Якщо не помиляюсь він помер майже 30 років тому. Може ми святість розуміємо по-різному? Вважаю що святість це досконалість, відділення від усього тлінного, тобто умертвіння тіла. А ще вважаю через святість проходять багато істинних християн - у момент другого народження коли на якийсь момент після очищення людина стає святою, а потім, у кого за декілька днів, а у кого і за декілька годин, починається відродження гріховного тіла. Утримувати своє тіло, не грішити, залишатися святими аж до смерті тіла можуть одиниці, тому я теж не бачив святих у тілі.
Может и по разному понимаем, я показала пример святого человека, чтобы Вы меня лучше поняли.
Точно то, что без смирения не приходит благодать Божья, которая и освящает человека.
Ещё что важно заметить, какие бы чудеса не совершал Бог через своих святых, они всегда были на исповеди и Причастии.
Это глубокая тема, много есть о чем поговорить и подумать.
Уверена ещё на 100 % что без исповеди и Причастия человек далеко духовно не пойдёт, такой человек начинает обростать постепенно страстями, похотями, помыслами, как барашка нестриженый 10 лет становится.
Ну так потом и живёт, без радости в сердце, без доброты, любви.
Становится злым, раздраженным, ищущим виноватых всегда, ропотником, наглым, и это конечно же не последние ступени его деградации.
Это я о людях вкусивших благодать Духа Святого, а потом не имеющих исповеди и Причастия.
Но конечно же есть люди, которые никогда не вкушали Божественного, то их сердца и так переполнены грязью, вонью, гнилью, они ходят и изрыгивают свои испражнения на всех.Любов переносить і прощає все, але нічого не попускає. Вона радіє малому, але вимагає всього.
Клайв Стейплз ЛьюїсКомментарий
-
«26 Як вони ж споживали, Ісус узяв хліб, і поблагословив, поламав, і давав Своїм учням, і сказав: Прийміть, споживайте, це тіло Моє. 27 А взявши чашу, і подяку вчинивши, Він подав їм і сказав: Пийте з неї всі, 28 бо це кров Моя Нового Заповіту, що за багатьох проливається на відпущення гріхів! (Вiд Матвiя 26:26-28)».
Кого ми бачимо? Первосвященика Який благословляє хліб та вино, а також Його учнів які й пройшли Причастя.
Тепер переходимо до 3 розділу Обявлення перші 4 вірша. Кого ми бачимо? Того ж Первосвященика, але вже як Суддю, майже мертву Церкву з настоятелем включно, кілька живих гідних парафіян Церкви.
Питання: невже живі причащалися у мертвих?5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Если ты хорошо помнишь - для меня то не беда была, а радость. я не хотел лечиться и возрадовался скорому уходу к Отцу. Но Он пришел во сне и сказал - "Не я постановил родителям хоронить своих детей - это ваш выбор. Для лечения плоти Я дал вам врачей." Вот тогда я принял решение лечить плоть свою.ФОРУМ
Относись к людям так, как бы ты хотел, что бы они относились к тебе.
Скажите - "Я ЗНАЮ ВСЕ!" - нет?
Тогда скажите "Я ЗНАЮ ПОЛОВИНУ!" - нет?
А я Вам скажу - "Истина находится в той части, которую Вы не знаете" - это может быть правдой?
Комментарий
-
А можна вчинити ще одну перевірку? Ось заповідь Господа відносно Причастя:
«26 Як вони ж споживали, Ісус узяв хліб, і поблагословив, поламав, і давав Своїм учням, і сказав: Прийміть, споживайте, це тіло Моє. 27 А взявши чашу, і подяку вчинивши, Він подав їм і сказав: Пийте з неї всі, 28 бо це кров Моя Нового Заповіту, що за багатьох проливається на відпущення гріхів! (Вiд Матвiя 26:26-28)».
Кого ми бачимо? Первосвященика Який благословляє хліб та вино, а також Його учнів які й пройшли Причастя.
Тепер переходимо до 3 розділу Обявлення перші 4 вірша. Кого ми бачимо? Того ж Первосвященика, але вже як Суддю, майже мертву Церкву з настоятелем включно, кілька живих гідних парафіян Церкви.
Питання: невже живі причащалися у мертвих?
Зрозуміло ж чому саме святі авторитет?
Бо значить Бог з ними і авторитет насправді є до Бога, який через Його святих служителів просяює.
Вони не стали б святими без сповіді і Причастя.
Бо сповідатися це мати змирення.
Причастя само за себе говорить, ставати причастним тіла і крові Христа, тобто буди дійсно Його, по факту, коли Він в тобі і ти в Ньому.
А мати свою власну думку, це ніколи не дійти до Христа.
Бо це гординя, а Бог гордим самі знаєте що...Любов переносить і прощає все, але нічого не попускає. Вона радіє малому, але вимагає всього.
Клайв Стейплз ЛьюїсКомментарий
-
Если ты хорошо помнишь - для меня то не беда была, а радость. я не хотел лечиться и возрадовался скорому уходу к Отцу. Но Он пришел во сне и сказал - "Не я постановил родителям хоронить своих детей - это ваш выбор. Для лечения плоти Я дал вам врачей." Вот тогда я принял решение лечить плоть свою.Не хлебом одним будет жить человек, но всяким словом исходящим из уст БожьихКомментарий
-
Вони не стали б святими без сповіді і Причастя.
Бо сповідатися це мати змирення.
А мати свою власну думку, це ніколи не дійти до Христа.
Бо це гординя, а Бог гордим самі знаєте що...
"18 Бо найперше, я чую, що як сходитесь ви на збори, то між вами бувають поділення, у що почасти я й вірю.
19 Бо мусять між вами й поділи бути, щоб відкрились між вами й досвідчені. (1-е до коринтян 11:18,19)".
Тобто всі без виключення повинні змиритися перед Господом, а між братами/сестрами можуть бути поділи.
А тепер на завершення.
"Бо хто розум Господній пізнав, який би його міг навчати? А ми маємо розум Христів! (1-е до коринтян 2:16)".
Тож хто має розум Христів? Той хто має Духа Бога всередині, по-перше. Яка виноградна галузка дає добрий врожай добрих плодів? Та яка на Виноградині, по-друге. А святі люди то сусідні галузки які більш рясно родять.5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
ФОРУМ
А я Вам скажу - "Истина находится в той части, которую Вы не знаете" - это может быть правдой?
Комментарий
-
Не хлебом одним будет жить человек, но всяким словом исходящим из уст БожьихКомментарий
-
Я сказалУ Бога-Отца Все Им Благословенно!
Иначе того не было бы, что не угодно Ему!ФОРУМ
Комментарий
-
- - - Добавлено - - -
На что вы обиделись в свое время?
На историю с Лютером и курицей/петухом ?)))
Ну вот надо же, какой вы обидчивый)
А нам, украинцам , теперь выслушивать от вас российские нарративы и призывы покаяться в грехах?
Тогда чем вы отличаетесь от злобного карлика путина , который развязал эту войну?
С настоящего момента вы не можете называться христианином, вы оккультный маг, при чем самого омерзительного толка - российско-сатанинского!!! Уверена, с примесью коммунизма!!!
Кто не умер для своей национальности не может быть христианином с национальностью небесной
А духовность национальная земная не есть духовность по Христу
Разговор не на должном уровне духовности по Христу
Абстрагируйтесь для начала от своей национальности чтобы потом и умереть для нее
Стихии мира -для них надо умереть
Украинец как не украинец
Поспешим к совершенству во Христе где нет национальностей
Коммунизм и демократизм тоже стихии мира между прочим
Теократия должна быть на земле -это сделает в свое время Христос
--
Покаяться надо перед Богом чтобы помощь получить и помощь помогла и никто не умер
Вероятно помощь поможет и без покаяния но тогда пролитием крови покрытие грехов*****Комментарий
-
5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
-
Если у них у каждого будепо храму и по попу, они всё равно останутся такими же. И будет происходить то, что происходит.Все буде добре, бо ми того варті...
"нравится не нравится...", росія нами вдавитьсяКомментарий
-
Ad fontes
Ватник, это человек нетрадиционной умственной ориентации...(с)Комментарий
Комментарий