Что ждёт христиан в Царстве Небесном?
Свернуть
X
-
-
-
Вважаю що термін «підсвідомість» штучний. Почнемо з свідомості. Це дуже складний безперервний внутрішній - головний для людини - життєвий процес який можна розділити на акти свідомості:
1) органічні відчуття тіла;
2) сердечні чуття та рухи волі;
3) сприйняття себе та навколо розумом людини;
4) вплив духу людини, перш за все на волю, але не тільки;
5) сприйняття з духовного світу духом людини.
Ці акти безперервно відбуваються в різних поєднаннях, але доки людина не спить (природний чи наркотичний сон) доти домінують перші 3, може ще четвертий акти. Коли людина спить перші (верхні) притухають, більше впливають ті які знизу.
А підсвідомість це стан свідомості коли домінують акти 4) та 3).
Органічні відчуття - відчуття, які зв'язані з інтерорецепторами, які розташовані у внутрішніх органах. До них відносяться відчуття ситості, голоду, ядухи, нудоти, болю і т.д.
Ви дійсно це мали на увазі, говорячи про свідомість?новая версия: https://www.dropbox.com/scl/fi/nrwcw...wvg7nky8s&dl=0Комментарий
-
Мене збентежило словосполучення "органічні відчуття тіла". Коли я набрав в пошуку гугла це словосполучення, отримав:
Органічні відчуття - відчуття, які зв'язані з інтерорецепторами, які розташовані у внутрішніх органах. До них відносяться відчуття ситості, голоду, ядухи, нудоти, болю і т.д.
Ви дійсно це мали на увазі, говорячи про свідомість?5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Комментарий
-
-
Вважаю що термін «підсвідомість» штучний. Почнемо з свідомості. Це дуже складний безперервний внутрішній - головний для людини - життєвий процес який можна розділити на акти свідомості:
1) органічні відчуття тіла;
2) сердечні чуття та рухи волі;
3) сприйняття себе та навколо розумом людини;
4) вплив духу людини, перш за все на волю, але не тільки;
5) сприйняття з духовного світу духом людини.
Ці акти безперервно відбуваються в різних поєднаннях, але доки людина не спить (природний чи наркотичний сон) доти домінують перші 3, може ще четвертий акти. Коли людина спить перші (верхні) притухають, більше впливають ті які знизу.
А підсвідомість це стан свідомості коли домінують акти 4) та 3).
21. І витягся він тричі над дитиною, і кликав до Господа та казав: Господи, Боже мій, нехай вернеться душа цієї дитини в неї!
22. І вислухав Господь голоса Іллі, і вернулася душа дитини в неї, і вона ожила
Поки Душі не було в тілі, не було в дитини ніяких відчуттів; при цьому, всі органи людини цілі і справні. Коли Душа повернулась в тіло, з'явились і всі відчуття.
Значить відчуття знаходяться не в тілі, в тілі лише їх органи.
І це дійсно так. Відчуває Дух/Душа, через органи тіла.
Тому свідомість людини знаходиться не в тілі, а в Дусі/Душі.
Воля, є похідне від Любові, бо людина бажає всього, що любить. Любов притаманна лише Душі/Духу. Тому Воля є властивість Душі. Теж саме і з Розумом, який є похідним від Мудрості.
Ви здається писали, що життя людини від Бога, а що є життя? Життя є Любов та Мудрість, і вони в людини від Бога.
Давайте зупинимось.новая версия: https://www.dropbox.com/scl/fi/nrwcw...wvg7nky8s&dl=0Комментарий
-
Иисус же сказал им в ответ: не здоровые имеют нужду во враче, но больные;
Я пришел призвать не праведников, а грешников к покаянию.(Лк.5:31:32)
Комментарий
-
Давайте зупинимось.5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Но Вы же не христианин?
- - - Добавлено - - -
потому что знаю, Господь Иисус Христос сказал фарисеям, искавшим Его убить: "Царство Божие СРЕДИ вас" ( а не "ВНУТРИ вас" как в Сильнодальнем переводе), тем самым, указывая на Себя, как Сына Божия, Представителя царства Небесного.
- - - Добавлено - - -
Аминь, сестра!Комментарий
-
-
1 Видение Авдия. Так говорит Господь Бог об Едоме: весть услышали мы от Господа, и посол послан объявить народам: «вставайте, и выступим против него войной!»
Авдий 1 главаКомментарий
-
а что скажите насчет фарисея Савла, коснулось его Царство Божие, или как ..Комментарий
-
Т.е., Вы считаете, что все на форумах, имеющие ники: святой, безгрешный, Иисусов, пророк, духовный и пр. и пр. - это пророки, посланные Господом?
Посему то Исайя, Иеремия, Даниил и другие, не предлагали называть их пророками, хотя они таковыми были.
А тут.
Я не сильно вникаю в сообщения этих "послов"; хоть кто- то из них возвестил хоть что-то важное, которое сбылось?новая версия: https://www.dropbox.com/scl/fi/nrwcw...wvg7nky8s&dl=0Комментарий
Комментарий