Вопросы к местным избирателям Зеленского
Свернуть
X
-
Вата судит по себе. Они сами наверное за деньги пишут свой поток сознания в интернете, почему и думают, что и другие как они... -
-
Якщо російський паспорт Труханова справді підробка: чим це загрожує Україні
Петро Синєокий
Основні тези
Ситуація з російським паспортом Геннадія Труханова не така проста, як здається. Європа має певні питання до цього процесу.
Труханов, безперечно, проросійський політик. Утім, вже є припущення, що паспорт може виявитися підробкою.
Міський голова Одеси Геннадій Труханов – абсолютно проросійський елемент. І до нього є багато питань. Однак ситуація з російським паспортом не така проста, як може здаватися.
Про це 24 Каналу розповів народний депутат України Роман Лозинський. До прикладу, відомий журналіст-розслідувач Христо Грозєв та російське опозиційне видання The Insider стверджують, що інформація про чинний російський закордонний паспорт є неправдивою. А самі фотографії – підробкою.
У чому проблема з паспортом Труханова?
Як наголосив Лозинський, до Труханова є дійсно багато питань. І не дарма його називають абсолютно проросійським політиком. Також існують припущення, що він є замовником замахів на активіста Сергія Стерненка. При цьому європейські партнери мають питання до деяких рішень влади у цій ситуації.
Очистити Одесу від Труханова не дорівнює ідеї встановити там військову адміністрацію, яка підконтрольна президенту. Європейці не розуміють, навіщо це робити в Одесі, яка, на щастя, не перебуває на лінії фронту. Місто могло б функціонувати з секретарем міської ради та заступниками.
Варто було не впроваджувати військову адміністрацію, а діяти системно. Через підзвітну президенту СБУ збирати реальні факти про Труханова. А вони є. Починаючи від замаху на Стерненка та закінчуючи іншими його діяннями. А зараз це зроблено, напевно, під якусь майбутню подію. І якщо дійсно документи робили в фотошопі, то це вдарить по довірі не лише до СБУ, але й України загалом,
– сказав нардеп.
У Європі усвідомлюють проросійські дії Труханова та інших політиків. У них не стоїть питання, що таких людей потрібно притягувати до відповідальності. Але вони не розуміють, чому все відбувається у такій формі, до якої є надто багато питань.
Там не розуміють, чому все відбувається зараз і так поспішно? Після цього виходять міжнародні журналісти-розслідувачі і спростовують інформацію. Ми не говоримо про захист проросійського політика. Тут йдеться про захист інституцій, Конституції та здорового глузду,
– зазначив Лозинський.
Крок з Трухановим правильний за змістом, але неадекватний за формою. Не можна підважувати імідж України. Від цього буквально залежить євроінтеграція та фінансова і військова допомога від партнерів.
Правоохоронці повідомили, що міський голова Одеси Геннадій Труханов має російське громадянство. Про це свідчать виписки з російських реєстрів та відповіді тамтешніх органів на запити. Зараз в Труханова є чинний російський закордонний паспорт.
На основі цього його позбавили українського громадянства. Труханов стверджує, що він не має російського громадянства. І готовий судитися.
Журналіст-розслідувач Христо Грозєв вважає, що російський паспорт Труханова є підробкою.
https://24tv.ua/truhanova-pozbavili-...utm_source=Fac ebook&fbclid=IwdGRzaANd1B9jbGNrA13S12V4dG4DYWVtAjE xAAEeBxfGO5FBPHUX9JmQ6mFBhg1aYRV66gOjQTvUGG0eCfCNj ItwOumdQ97PG3Y_aem_j788WDCyJLNJsvdhmNyYHQ#Echobox= 1760604131Прокомментировать:
-
Дело набирает обороты
При всем негативе, который я испытываю от этой информации, есть и позитив: прорвана блокада запрета поднимать такие темы. Прорвана не благодаря власти, а вопреки. Это симптом того, что люди устали терпеть беспредел "краины мрии Зеленского", из которой сбежали даже его родители за границу.Прокомментировать:
-
Кремлеботы и зеботы - это сиамские братья, одного духа, с общей ментальностью, и одинаковыми ценностями. Как и сам Зеленский это Путин 2. Вас объединяет авторитаризм и ненависть к правосудию и демократии. Вы совки, ватники. Вы очень легко побратаетесь, если окажетесь вместе.С Певчим и кремлеботов не надо.
Путин таким людям аплодирует стоя! 🤧
👍 1Прокомментировать:
-
Нисколько.Вам не соромно таке писати?
Бывает. Не поняли, так не поняли.Не розумію про які фейки ви кажете
Какая брехня? Я никаких опросов не проводил. А то, что вы опубликовали, не принял достойным внимания, потому что источник не заслуживает доверия. Какая в этом брехня? Это недоверие. Сегодня появилось много непорядочных ресурсов, зарабатывающих деньги нечестным путем. Один из видов такого жульничества - это делать на заказ какие-то опросы. Люди создают сайты, проплачивают рекламу. Так делали вначале 90-тых разные аферисты. Брали в аренду помещение. Вешали табличку на дверях с каким-то ООО. Делали рекламу. До сих пор помню Лёню Голобкова, который сапоги жене купил.)) И сколько лохов на это повелись. Сегодня век Интернета. Мошенники используют его. Потому нормальная реакция любого здравомыслящего человека не в том, чтобы доверять вывескам на сайтах, а в исследовании, что это за компания. У меня дочь работает на международной фирме. И ей приходится проверять информацию по каждому клиенту, чтобы он не "кинул" их фирму. Иначе, поставив свою подпись, она может и сама попасть. Зная ее рассказы о фейковых сайтах и не заслуживающих доверия компаниях, я проверяю таких, кому вы сразу верите.Не недовіра, а брехня - ви ж знаєте хто батько брехні.
Пусть вам рассказывают о том те, кому вы верите. Вы не вызываете у меня доверия к себе, чтобы располагать меня пояснять вам все. Не поняли, значит не поняли...Про таку секту не чув, але, якщо можна, докладніше про "религиозные аспекты" - мене дійсно цікавлять такі питання.Прокомментировать:
-
С Певчим и кремлеботов не надо.
Путин таким людям аплодирует стоя! 🤧
Прокомментировать:
-
Вам не соромно таке писати? це ваша відповідь на мої слова:
Сообщение от Воздухбудь-якій людині (обов'язково) виділяю великий кредит довіри.Не розумію про які фейки ви кажете - ми ж говорили про довіру людям. А я дійсно по життю завжди довіряю людині доки не вичерпається кредит довіри.Иначе бы не поверили всем тем фейки про Порошенко.
Повна згода.Ну а то, как кто верит Богу, это пусть Он Сам оценивает.
Знов не зрозуміли? я ж написав "майже вичерпався", а коли вичерпається - буде крапка.Вы же уже много раз обещали не обращаться ко мне. А я всегда говорил, что вы не из тех, кто держит свое слово. И мне безразлично доверяют ли мне такие люди.
Не недовіра, а брехня - ви ж знаєте хто батько брехні.О да, недоверие всяким МММ может лишить человека и Спасения.
Про таку секту не чув, але, якщо можна, докладніше про "религиозные аспекты" - мене дійсно цікавлять такі питання.)) Я же давно уже говорю, что "свидетели покращенная жизни от Зеленского" - это культ, секта, которая имеет и религиозные аспекты.Прокомментировать:
-
Вы с лёгкостью поверили пропаганде, потому что вы ВЕДОМЫЙ. Вы выборочно выделяет доверие людям. Иначе бы не поверили всем тем фейки про Порошенко. Ну а то, как кто верит Богу, это пусть Он Сам оценивает.Я вірю у всьому Богу, а будь-якій людині (обов'язково) виділяю великий кредит довіри.
Вы же уже много раз обещали не обращаться ко мне. А я всегда говорил, что вы не из тех, кто держит свое слово. И мне безразлично доверяют ли мне такие люди.Так от: для Зеленського цей кредит ще не вичерпався, а от для вас - майже повністю.
ИИ работает с открытой информацией и собирает данные. Потому что аферисты открывают сегодня сайты и вешают лапшу на уши людей. Вот для того и полезно бывает проверить источники. Предложенная вами компания не имеет никакого авторитета и никаких положительных отзывов от серьезных компаний. С какой стати я должен верить этим опросам? Пусть лохи верят. Ну а то, как я солгал, будете доказывать на Суде Божьем.Ви довірились ШІ, не перевірили елементарні числа які надав вам ШІ, а потім збрехали - всім форумчанам просто збрехали.
О да, недоверие всяким МММ может лишить человека и Спасения. )) Я же давно уже говорю, что "свидетели покращенная жизни от Зеленского" - это культ, секта, которая имеет и религиозные аспекты.Ви опускаєтеся все нижче, ваше "без меня" може стосуватися спасіння.Прокомментировать:
-
-
Я вірю у всьому Богу, а будь-якій людині (обов'язково) виділяю великий кредит довіри.
Так от: для Зеленського цей кредит ще не вичерпався, а от для вас - майже повністю.
Ви довірились ШІ, не перевірили елементарні числа які надав вам ШІ, а потім збрехали - всім форумчанам просто збрехали.
Про співвідношення вашого та мого інтелекту ми вже говорили, але зараз йдеться про значно важливіші речі.Но без меня. Как пели Кот Базилио и Лиса Алиса: "Покуда есть на свете дураки, обманом жить нам, стало быть, с руки!"
Про дурнів писав апостол Павло?
"усе зносить, вірить у все, сподівається всього, усе терпить! (1-е до коринтян 13:7)".
Ви опускаєтеся все нижче, ваше "без меня" може стосуватися спасіння.
👍 1Прокомментировать:
-
Прокомментировать:

Прокомментировать: