Вопросы к местным избирателям Зеленского

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения

• Певчий
    Участник ответил
    Какие миллиарды ? Что вы несете! 🫣 Поток сознания! Тяжелый случай! 🤯🤦🏻‍♀️
    День вашего потрясения ещё впереди. Как это говорит молодежь: "Сюрпрайз будет!" А пока резвитесь и вылизуйте своего кумира.

Прокомментировать:

• Певчий
    Участник ответил

Прокомментировать:

• Наташа К
    Участник ответил

Прокомментировать:

• Наташа К
    Участник ответил
    Сообщение от Певчий
    Світлана Самарська

Ну, Володимире Олександровичу, не лише «люди будуть у шоці, коли дізнаються» - як ви обіцяли - а й ФБР, по ходу, також уже в шоці.
    Тільки от не від міфічних «злочинів Порошенка», які існують у вашому спотвореному певними речовинами мозку, а від обсягів виведення з України бабліща вашою мародерською клікою.

«Люди, які бачили аналітичні матеріали за схемами та криптами, посивіли за час ознайомлення з накопиченим».

Не хочу на повну давати волю емоціям, але ж, твapi ви прокляті, які ж ви твapi прокляті!
    На такій крові, на такому мучеництві, на такій звитязі, на такому терпінні і військових, і цивільних, так люто красти мільярди!
    Мільярди!

Хвилею накривають думки про усіх - про Віталія Скакуна і про похованого на днях хлопчину Дмитра Кособуцького - похованого через рік після загибелі;
    про тих, які довго-довго помирали під завалами Маріуполя і про тих, які вистрибували з палаючих квартир у Києві кілька днів тому;
    про тих, які терплять страшні муки у застінках смерті на ₚосії і тих, чиї спотворені тіла поховані під номерами після деокупації;
    про тих, які кілька кілометрів несли на собі домашніх тварин, вибираючись від орди, що насувалася, і про приречених тварин у зоні бойових дій;
    …………………………

І на такому мучеництві ці потвори, ці недолюдки з роду людського крали і виводили якісь божевільні суми...

Бажаю, Володимире Олександровичу, аби ваше шоу під назвою «проєкт Україна», яке ви так ефектно розпочали в кінці 2018-го року, персонально для вас мало максимально феєричну і вражаючу розвʼязку.

Бажаю вам «боневтекти» до кінця.
    Какие миллиарды ? Что вы несете! 🫣 Поток сознания! Тяжелый случай! 🤯🤦🏻‍♀️

Прокомментировать:

• Певчий
    Участник ответил

Прокомментировать:

• Певчий
    Участник ответил
    Світлана Самарська

Ну, Володимире Олександровичу, не лише «люди будуть у шоці, коли дізнаються» - як ви обіцяли - а й ФБР, по ходу, також уже в шоці.
    Тільки от не від міфічних «злочинів Порошенка», які існують у вашому спотвореному певними речовинами мозку, а від обсягів виведення з України бабліща вашою мародерською клікою.

«Люди, які бачили аналітичні матеріали за схемами та криптами, посивіли за час ознайомлення з накопиченим».

Не хочу на повну давати волю емоціям, але ж, твapi ви прокляті, які ж ви твapi прокляті!
    На такій крові, на такому мучеництві, на такій звитязі, на такому терпінні і військових, і цивільних, так люто красти мільярди!
    Мільярди!

Хвилею накривають думки про усіх - про Віталія Скакуна і про похованого на днях хлопчину Дмитра Кособуцького - похованого через рік після загибелі;
    про тих, які довго-довго помирали під завалами Маріуполя і про тих, які вистрибували з палаючих квартир у Києві кілька днів тому;
    про тих, які терплять страшні муки у застінках смерті на ₚосії і тих, чиї спотворені тіла поховані під номерами після деокупації;
    про тих, які кілька кілометрів несли на собі домашніх тварин, вибираючись від орди, що насувалася, і про приречених тварин у зоні бойових дій;
    …………………………

І на такому мучеництві ці потвори, ці недолюдки з роду людського крали і виводили якісь божевільні суми...

Бажаю, Володимире Олександровичу, аби ваше шоу під назвою «проєкт Україна», яке ви так ефектно розпочали в кінці 2018-го року, персонально для вас мало максимально феєричну і вражаючу розвʼязку.

Бажаю вам «боневтекти» до кінця.

Прокомментировать:

• Певчий
    Участник ответил
    У меня есть родич. Работает на ботоферме Зеленского. Ярый фанат Зели. Сегодня наткнулся на его пост:

"Беріть 1000.

Якою б ганебною не була ця сума, її все одно отримають. За вас… Умовні Міндіч, Кошевий чи Юзік. Можливо, вона піде на лубрикант міністрам, щоб хвіртка не скрипіла. Можливо, на зручну сумку для грошей.

Але будьте впевнені, ту котлету, від якої ви відмовились, буфетчиця понесе додому годувати своїх свиней. Це менталітет."

То есть, дано указание сливать друзей Зеленского, но его самого обеливать. Типа, все окружение его в дерьме, а он сам остаётся в белом и чистом...

Прокомментировать:

• Певчий
    Участник ответил
    Борислав Береза

Володимир Зеленський, як настрій? І ви це, зі своїм друзякою Міндічем, зробили разом.

Дорофеєва відмовилась від участі в концерті "Квартал-95". Я ж кажу, що це не фінал. Згодом буде ще цікава інформація.

Прокомментировать:

• Певчий
    Участник ответил
    📣 «Зеленський несе політичну відповідальність, навіть якщо не знав про системну корупцію в енергетиці», — сказав політолог Олег Саакян у новому випуску програми «Далі заголовків». «Уникнути цієї...

Прокомментировать:

• Певчий
    Участник ответил

Прокомментировать:

• Певчий
    Участник ответил
    Юрій Бутусов

«Квартал 95» робив концерти на крадені Міндічем гроші» - маркетолог Танасов

Дмитро Танасов

Ви мене канеш вибачте, но хочете, я скажу чому так? А тому, що грошей на оплату їх присутності більш нема. Вибачте, я в маркетингу вже 30 років. І точно знаю, де летить на@балово. Виключно тому, stadium family в ПЕРШИЙ ЖЕ ДЕНЬ сказало, що проект закрився. Грошей нема, соррі, далі шоу не буде. Міндіч все сплачував. Все. За крадені кошти.
    І всі брали.

Прокомментировать:

• Певчий
    Участник ответил
    Борислав Береза

Після того, як хор Гомін повідомив про відмову виступати на концерті "Квартал-95", про це ж заявила і співачка Kola. І це ще не фінал.

Тож, в мене погані новини для Міндіча, Зеленського та "Квартал-95". Виконавці почали відмовлятися від участі в концерті Кварталу, яким на 50% володіє Міндіч. Добрі люди мені вже повідомили, що зірок українського шоубізу начебто просять публічно не говорити про це. Але суспільство вимагає позиції. І виконавці добре розуміють, як це буде бити по них у майбутньому. Тому не хочуть собою рятувати замазаних у Міндічгейті. Інститут репутації будується на подібному.

До речі, якщо коміки та блогери, що близкі до ОП, думають відмовчатися, то марно. Що там чути від Раміни, Яновича, всього журі Ліги сміху, Левів на джипі та інших кумирів молоді? Цікаво ж дізнатися їх думку з приводу Міндічгейту. Чи це інше?

Прокомментировать:

• Певчий
    Участник ответил

Прокомментировать:

• Певчий
    Участник ответил
    Борислав Береза

Я не знаю, будемо ми плакати чи сміятися, коли правління цього шапіто закінчиться, але вже розумію, що розхльобувати наслідки ми будемо довго. І це буде нам дуже дорого коштувати та не все можна буде виправити...

Прокомментировать:

• Певчий
    Участник ответил
    Мосейчук - украинская версия российской пропагандистки Скабеевой

❗️Хто ВІДКРИТО БРЕХАВ про корупцію? ⚡Повне відео дивіться за посиланням у коментарях! #ЯнінаСоколова #новини #новиниукраїни #НАБУ #сап #корупція #Міндіч #мосейчук #ОП

Прокомментировать:

Обработка...