Теория Большого взрыва
Свернуть
X
-
Каким образом бесконечная вселенная стыкуется с жизнью во Христе?Комментарий
-
А представляете на сколько я благоразумный? Я сразу же понял что не стоит даже надеяться.
И не нужно проверять, друг,
это общеизвестные факты.
Но Вы можете такие средства наблюдения купить.
Цитата из Библии:Кто наблюдает ветер, тому не сеять; и кто смотрит на облака, тому не жать.(Еккл.11:4)Комментарий
-
Комментарий
-
Ще один не дуже добре розуміючий. Я казав про розуміння людиною нескінченності - розуміння своїм розумом. Потім казав про те, що є люди які мають розум Христов. Чи таке ж у них розуміння нескінченності як у всіх інших?5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Комментарий
-
Комментарий
-
это экспериментально доказанный факт.
Расширение Вселенной
Комментарий
-
5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Комментарий
-
"Він чинить велике та недослідиме, предивне, якому немає числа!... (Йов 9:10)".
Бог є любов... Він чинить нескінченне - "якому немає числа". Якщо Бог чинить нескінченне, невже Його любов не можна назвати нескінченною, або необмеженою?5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
-
любов є прерагативою Бога, а Він не має ні початка, ні кінця.
Але для людини нескінченність це філософська та математична абстракція.Комментарий
-
Как ты думаешь, вот, например: может ли существовать «бесконечность времени», или это – нонсенс?
Если я сам для себя, то зачем я?Комментарий
-
👍 1Комментарий
Комментарий