О бессмертности человеческих душ

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • elektricity
    Ветеран

• 20 June 2016
    • 9828

Сообщение от Воздух
    Не здається, точно знаю що Церква Христова нерукотворна, не земна, а церкви земні - вони теж належать Господу, але, на жаль, в багатьох церквах земне домінує над небесним, релігійні традиції над вірою.
    тим самим хочете сказати, що церква у котрій зараз перебувєте, у ній земне не домінує над небесним ?.

Впевнено заявляю що я знаю Господа, знаю і тих які ходять у церкву, але Господа не знають - тому і покинув таку церкву.
    чи означає це, що покинувши "таку церкву", ви опинилися у церкві безгрішних ?.

Комментарий

• Воздух
      Ветеран
      • 28 April 2022
      • 6637

Сообщение от elektricity
      тим самим хочете сказати, що церква у котрій зараз перебувєте, у ній земне не домінує над небесним ?.
      Так, не домінує.
      чи означає це, що покинувши "таку церкву", ви опинилися у церкві безгрішних ?.
      Безгрішний тільки Ісус Христос - Господь, який допомагає нам зростати духовно.
      5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
      6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)

Комментарий

• elektricity
        Ветеран

• 20 June 2016
        • 9828

Сообщение от Воздух
        Так, не домінує.

Безгрішний тільки Ісус Христос - Господь, який допомагає нам зростати духовно.
        так у чому ж зміст перебування у церкві, де перебувєте серед грішників
        й звідкіля претензії до інших церков
        адже не буде у вас відповідей, п. Воздух
        і скажу вам чому
        тому що відкрито виступили супроти Церкви, заснованої Господом на Апостолові Петрі

Комментарий

• Воздух
          Ветеран
          • 28 April 2022
          • 6637

Сообщение от elektricity
          і скажу вам чому
          тому що відкрито виступили супроти Церкви, заснованої Господом на Апостолові Петрі
          Про який час каже Господь?
          "Він же промовив: Стережіться, щоб вас хто не звів. Бо багато-хто прийдуть в Ім'я Моє, кажучи: Це Я, і Час наблизився. Та за ними не йдіть! (Вiд Луки 21:8)".
          5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
          6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)

Комментарий

• golovacev1957
            Участник
            • 02 March 2025
            • 330

Сообщение от Werty1383
            Но Бог все равно утверждает, что человек сотворен по образу Его
            То что Бог утверждает надо ещё духовную голову , чтобы понимать , что речь о Адаме , а не всех людях.

Комментарий

Обработка...