О бессмертности человеческих душ
Свернуть
X
-
-
5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Комментарий
-
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Комментарий
-
Вот только речь о Адаме , а не о всём дальнейшем человечестве, которые по образу и подобию Адама греховного.Образ и подобие Божье подразумевает духовность , Бог есть дух и Его духовную чистоту , а не телесное ибо мы из праха земного.Адам жил сто тридцать лет и родил сына по подобию своему и по образу своему, и нарек ему имя: Сиф.
Комментарий
-
-
тобто належите до церкви, що не має Духа Святого
але вважаєте себе членом Церкви Христової
так вас можна розуміти ?.Комментарий
-
Вже декілька разів відповідав на це запитання, відповім ще раз.
Я належу до маленької домашньої церкви члени якої колись були членами православної церкви (включно зі мною) та членами церкви ЄХБ і, так, всі ми є членами Церкви Христової.5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
-
я й не запитував до якої саме ви церкви належите, але відреагував на ваші слова
тоді як розуміти вашу теперішню відповідь, що ваша домашня церква не є земною, чи така, що не має Духа Святого ?.земні церкви не мають Духа Святого, але деякі члени таких церков є членами і Церкви Христової
Комментарий
-
Може раніше дав не вичерпну відповідь, тож доповню. Наша маленька домашня земна церква є такою, в якій всі її члени є членами небесної Церкви на відміну від великих, або навіть дуже великих земних церков, в яких тільки деякі члени знають Первосвященника.
Перечитайте 2 та 3 розділи Об'явлення.5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
-
а вам не здається, що Церква насамперед ХристоваМоже раніше дав не вичерпну відповідь, тож доповню. Наша маленька домашня земна церква є такою, в якій всі її члени є членами небесної Церкви на відміну від великих, або навіть дуже великих земних церков, в яких тільки деякі члени знають Первосвященника.
Перечитайте 2 та 3 розділи Об'явлення.
і коли Дух промовляє Церквам, одинаково для усіх
ви ж вирізняєте малих з поміж великих, до того ж тих хто знають і тих хто не знають Первосвященника
про себе можете сказати, що знаєте Його і вказати конкретно на того, хто не знає ?.Комментарий
-
Не здається, точно знаю що Церква Христова нерукотворна, не земна, а церкви земні - вони теж належать Господу, але, на жаль, в багатьох церквах земне домінує над небесним, релігійні традиції над вірою.
Так, для всіх, як і сонце світить для всіх.і коли Дух промовляє Церквам, одинаково для усіх
Впевнено заявляю що я знаю Господа, знаю і тих які ходять у церкву, але Господа не знають - тому і покинув таку церкву.ви ж вирізняєте малих з поміж великих, до того ж тих хто знають і тих хто не знають Первосвященника
про себе можете сказати, що знаєте Його і вказати конкретно на того, хто не знає ?.5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!

Комментарий