Как доказать существование Бога?
Свернуть
X
-
Матф.5:17 Не думайте, что Я пришел нарушить закон или пророков: не нарушить(отменить или упразднить) пришел Я, но исполнить.
Матф.5:18 Ибо истинно говорю вам: доколе не прейдет небо и земля, ни одна иота или ни одна черта не прейдет из закона, пока не исполнится все.
-
ведь в диалогах с христианами он ищет не истину, а повод поспорить и настоять на своей версии интерпретации, какой бы дикой она не была.
Комментарий
-
Комментарий
-
Комментарий
-
Я за вашу интерпретацию не ответственен, но другие участники темы говорят похоже о вас.
Когда поняли, что облажались с тем, будто Лазарь там, чего-то просил...
ЧТо если человек не верит Моисею и пророкам, то и Воскресшему не поверит!
А расказывая притчу что делают? Именно рассказывают что будет в аду.
👍 1Комментарий
-
Это да! Вы ответственны только за свои слова...
Только и за них Вы никак не желаете нести ответственность, всё на меня пытаетесь ее скинуть...
Просил богач
, имени мы его не знаем
, может и Лазарь
Вы неисправим...
Так о чем не поверит то, об условиях ада в который попал богач.
А расказывая притчу что делают? Именно рассказывают что будет в аду.
Разве Авраам чего-то Христу запрещал?
Разве Авраам вообще кому-то запрещал говорить об этом?
Нет!
Ну так чего Вы из пальца высасываете то чего в той притче в принципе нет...
То богача - Лазарем обзовете, то меня в этом обвините, то придумаете суть притчи, которой в той притче никогда не было...Матф.5:17 Не думайте, что Я пришел нарушить закон или пророков: не нарушить(отменить или упразднить) пришел Я, но исполнить.
Матф.5:18 Ибо истинно говорю вам: доколе не прейдет небо и земля, ни одна иота или ни одна черта не прейдет из закона, пока не исполнится все.
Комментарий
-
Параметри, властивості, ... образу Бога (людини), подібні до відповідних параметрів, властивостей, ... його прообразу (Бога). Тим більше, що людина не тільки образ, а ще й подоба.
А ви не заперечуєте що Бог всюдисущий? ні?
Якщо так, тоді Бог Єдиний і Один ОДНОМОМЕНТНО представлений у різних світах як: Отець, Син, Дух.
Тобто, Бог Отець - Єдиний Бог, Бог Син - той ж Єдиний Бог, Бог Дух - знов таки той ж Єдиний Бог.
Далі: і Отець, і Син, і Дух проявляють Себе як Особистість, тобто мають абсолютно всі ознаки Особистості.
Тут особливість ось у чому: прояви Особистості Отця, Особистості Сина, Особистості Духа - ТОТОЖНІ.
Якщо вони ТОТОЖНІ, то це не особистості.
Ваше визначення особистості звучить: має унікальні біологічні та соціальні якості. Унікальні ніяк не ТОТОЖНІ.
Ось дивіться. Всі свої служіння, людини завершує тілом. Ніхто не вважає, що якісь служіння людина виконує Душею, якісь духом, якісь тілом. Так і говорять: той то, виконав таку роботу.
Так і Бог.
Він не посилає на одні служіння Сина, на інші Отця, ще на інші - Святого Духа. Всі свої дії, Бог виконує в Своїй повноті.
Як це не знаєте, так після Суду - цей вірш читали?
"Смерть же та ад були вкинені в озеро огняне. Це друга смерть, озеро огняне. (Об'явлення 20:14)".
Завжди треба відрізняти тілесну смерть від духовної.
Тілесна смерть, це, ну мабуть підійде - деструкція.
Духовна смерть, це неможливість виконати своє призначення, для людини - неможливість ввійти в Царство Боже (Небеса).
Чи можлива деструкція для духовних сутностей, якими є "Смерть же та ад"? Я вважаю - ні.
Тому друга смерть для "Смерть же та ад", є введення їх в стан (місце) "озеро огняне". Це значить, що вони "Смерть же та ад" вже ніколи не зможуть ввійти в Небеса.
І тому.
Ісус Христос, отримав повну владу (згадуємо початок цього діалогу).новая версия: https://www.dropbox.com/scl/fi/nrwcw...wvg7nky8s&dl=0👍 1Комментарий
-
почему бы и нет?Комментарий
-
Комментарий
-
Комментарий
-
Звичайно всюдисущий. Але всюдисуща особистість Єдиний Бог (в Своїй повноті).
Якщо вони ТОТОЖНІ, то це не особистості.
Ваше визначення особистості звучить: має унікальні біологічні та соціальні якості. Унікальні ніяк не ТОТОЖНІ.
Ось дивіться. Всі свої служіння, людини завершує тілом. Ніхто не вважає, що якісь служіння людина виконує Душею, якісь духом, якісь тілом. Так і говорять: той то, виконав таку роботу.
Так і Бог.
Він не посилає на одні служіння Сина, на інші Отця, ще на інші - Святого Духа. Всі свої дії, Бог виконує в Своїй повноті.
"Та Я правду кажу вам: Краще для вас, щоб пішов Я, бо як Я не піду, Утішитель не прийде до вас. А коли Я піду, то пошлю вам Його. (Вiд Iвана 16:7)".
Ой-ой.
Тому друга смерть для "Смерть же та ад", є введення їх в стан (місце) "озеро огняне". Це значить, що вони "Смерть же та ад" вже ніколи не зможуть ввійти в Небеса.
І тому.
Ісус Христос, отримав повну владу (згадуємо початок цього діалогу).5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Це схоже, як зараз фірми випускають смартфони. Одна й та ж схема, аде є версія преміум, а є версія лайт. Різниця в ємності акумулятора, розмірі пам'яті, захисті екрану. Часто в них навіть різні торгові найменування, але основа, схема ідентична.
В чому на Вашу думку полягає образ і подоба людини від Творця?
Наводив визначення особистості для людини.
У повноті, бо Бог Єдиний, але у тварних світах ... - про що сказав Христос?
"Та Я правду кажу вам: Краще для вас, щоб пішов Я, бо як Я не піду, Утішитель не прийде до вас. А коли Я піду, то пошлю вам Його. (Вiд Iвана 16:7)".
Божественні дії в нашому світі, після вознесіння Христового, виконуються Святим Духом, і це є повнота Бога для нас. Молимося ми Господу нашому Ісусу Христу, і це є повнота Бога для нас в такому служінні.
Та хоча б і "ай-ай" - говоримо по суті, а не фехтуємо словами.
А я назву це вічним відлученням від Бога і що це змінює? ми про одне говоримо різними словами.
І що? смерть вже в озері огнянім?
Я не знаю де та смерть.
Господу підкорено все.новая версия: https://www.dropbox.com/scl/fi/nrwcw...wvg7nky8s&dl=0Комментарий
-
Комментарий
-
Та про це вже багато разів говорилося.
Образ Бога в людині є присутність властивостей Бога в людині, таких як можливість творити нове, розумність, свободна воля.
Подоба Бога в людині це практична реалізація її духовних можливостей аж до досягнення людиною святості, досягнення вершин досконалості закладених Богом.
А чим воно не підходить для інших живих?
Божественні дії в нашому світі, після вознесіння Христового, виконуються Святим Духом, і це є повнота Бога для нас.
Молимося ми Господу нашому Ісусу Христу, і це є повнота Бога для нас в такому служінні.5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
Комментарий