Я не читал этой брошюры, но тем не менее, я тоже могу утверждать с позиции Православного хрестианина, что действительно, все царства последнего времени, кроме Израиля, имеют звериный дух. Это соответствует пророчествам пророка Даниила. Что касается законодательства Украины, то я не готов использовать государственную власть для противодействия СИ. Если есть конкретные нарушения Законов то все вопросы следует решать в судебном порядке и в первую очередь, те, котрые касаются вопросов защиты детей.
Ранее, я сам считал нашествие саранчи, как проявление деятельности СИ. Но ситуация с Ковидом, заставила меня пересмотреть свою позицию относительно этого пророчества Книги Откровений. Теперь однозначнол открылось, что нашествие саранчи есть ничто иное, как начало нанесения физических начертаний зверя через использование темными силами мирской медицины по всему миру. Это и есть те самые ужаления , подобные укусу скорпионов, которые начнут давать свои последствия через определенное время.
Звертаємо увагу, що відповідно до статті 4 Закону України "Про свободу совісті та релігійні організації" ображання почуттів громадян у звязку з їх ставленням до релігії тягне за собою відповідальність, встановлену законом, а умисна образа почуттів громадян у зв'язку з їхніми релігійними переконаннями є злочином, передбаченим статтею 161 Кримінального кодексу України.
Висновок
Відповідно до статті 16 Закону України "Про свободу совісті та релігійні організації" діяльність релігійної організації припиняється у судовому порядку, зокрема, у випадку вчинення релігійною організацією дій, недопустимість яких передбачена ст. 3 цього Закону, поєднання проповідницької діяльності релігійної організації з посяганнями на життя, здоров'я, свободу і гідність особи. Вищенаведений аналіз публікацій релігійної організації Свідків Єгови дає підстави вважати, що вона містить ознаки вчинення вищевказаних дій, що дає підстави для позовного провадження про припинення її діяльності в Україні. Також, враховуючи численні заяви від представників християнських конфесій Львівщини про ображання релігійних почуттів християн масовим розповсюдженням буклету "Кінець фальшивої релігії вже близько!", є всі підстави для порушення кримінальної справи за статтею 161 Кримінального кодексу України по факту умисної образи релігійних почуттів представників загальновизнаного християнства.
Володимир ХМІЛЬ
психолог, магістр християнського служіння, голова ГО "Інститут дослідження тоталітарних релігій та релігієзнавства".
Я стараюсь не выяснять религиозные разногласия через суды нечестивых
Особливу увагу потрібно звернути на те, що відповідно до своєї догматики Свідки Єгови є сараною, що описана у 9-му розділі Об'явлення Івана Богослова. Ось що говориться про Свідків Єгови у відповідній публікації РОСЄ: "Вони проповідують не тільки усно! "І мала хвости, подібні до скорпіонових, та жала, а в неї в хвостах її влада пять місяців шкодити людям" (Об'явлення 9:10). Що це означає? При проповідуванні Свідки Єгови залишають людям літературу: книжки, журнали, брошури і буклети []" ("Об'явлення. Його величний апогей близько!", с. 146). Таким чином "жалення", тобто ображання релігійних почуттів представників інших релігій за допомогою відповідних публікацій, передбачено самою догматикою релігійної організації Свідків Єгови.
Звертаємо увагу, що відповідно до статті 4 Закону України "Про свободу совісті та релігійні організації" ображання почуттів громадян у звязку з їх ставленням до релігії тягне за собою відповідальність, встановлену законом, а умисна образа почуттів громадян у зв'язку з їхніми релігійними переконаннями є злочином, передбаченим статтею 161 Кримінального кодексу України.
Висновок
Відповідно до статті 16 Закону України "Про свободу совісті та релігійні організації" діяльність релігійної організації припиняється у судовому порядку, зокрема, у випадку вчинення релігійною організацією дій, недопустимість яких передбачена ст. 3 цього Закону, поєднання проповідницької діяльності релігійної організації з посяганнями на життя, здоров'я, свободу і гідність особи. Вищенаведений аналіз публікацій релігійної організації Свідків Єгови дає підстави вважати, що вона містить ознаки вчинення вищевказаних дій, що дає підстави для позовного провадження про припинення її діяльності в Україні. Також, враховуючи численні заяви від представників християнських конфесій Львівщини про ображання релігійних почуттів християн масовим розповсюдженням буклету "Кінець фальшивої релігії вже близько!", є всі підстави для порушення кримінальної справи за статтею 161 Кримінального кодексу України по факту умисної образи релігійних почуттів представників загальновизнаного християнства.
Володимир ХМІЛЬ
психолог, магістр християнського служіння, голова ГО "Інститут дослідження тоталітарних релігій та релігієзнавства".
Комментарий