Мир Вам! Если это Ваш первый визит к нам, то Вы можете посмотреть как пользоваться форумом в справке. Для публикации статей и для общения необходимо зарегистрироваться. Для чтения регистрация необязательна. Благословений!
У пакеті допомоги від США на 500 млн левова частина - радари, ракети та інше обладнання для наших "шістнадцяток". Є натяк на дещо "нове та істотне". Російська авіація в останні півтора місяці знизила бойову активність на 70%, і це є досягненням наших льотчиків та воїнів ППО
Все буде добре, бо ми того варті... "нравится не нравится...", росія нами вдавиться
Вчора українські льотчики здійснили перший виліт на двох щойно переданих літаках "Міраж".
Другий літак Saab 340 AEW&C з сьогодні заступив на бойове чергування.
Все буде добре, бо ми того варті... "нравится не нравится...", росія нами вдавиться
Anapa never sleeps. Орки пытаются защитить остатки своего экспортного потенциала после остановки транзита газа по Украинской ГТС. Одна из самых мощных компрессорных станций в мире "Русская" может в любой момент испытать "трудности" в дальнейшей эксплуатации. "Шухер в Анапе"- первая серия многосерийного сериала.
Ось зла. Пороховые заводы недоимперии. Сегодня шухер был в Котовске и Казани. В Котовске это градообразующая контора. Долбанет по самые неулыбайся. До Перми 1600 км поэтому пока этим чудакам на шухер везет. Ключевое слово "пока".
На Курському фронті наші воїни взяли в полон північнокорейських солдатів.Це завдання було непростим: зазвичай кацапи та інші північнокорейські військові добивають своїх поранених і роблять усе можливе, щоб не було доказів участі Північної Кореї – у війні проти України.
Це сталось! Українці швидко зібрали 25 тисяч підписів під петицією про позбавлення громадянства Андрія Портнова. Портнов з 2021-го року знаходиться під санкціями США через питання корупції, але в Україні в нього великий вплив та жодних проблем.
Президент В.Зеленський та голова ОП А.Єрмак продовжують підтримувати та захищати Портнова, він продовжує вирішувати питаня у судах.
Зараз питання корупції в Україні у центрі уваги наших союзників, в першу чергу у США. І замість слів Зеленський мав би показати боротьбу з корупцією в Україні на прикладі боротьби з угрупованням Портнова у судах та правоохоронних органах.
Тобто або негайно порушити кримінальні справи або позбавити громадянства, якщо нема інших інструментів покарання.
Всегда озвучиваю свое и только свое понимание по всем вопросам, по которым берусь говорить. Цитирую ли Писание, отцов ли Церкви, или еще кого, цитирую их как понимаю, не притязая говорить от Имени Последней Инстанции.
На скріні ви бачите, як пропагандони зеленського знецінюють явище волонтерства в країні.
Клоунський пропагандон, оплачений на ваші гроші, про допомогу фронту говорить в зневажливому тоні. Допомога військовим це для зелених тьху, якісь "фатаграфії", якихось "депутатів ЄС". Ще ось щойно Зеленський ці фото виставляв як свої неіснуючі "успіхи" і підписував пафосними словами (неіснуючі, бо по деяким видам мульярда дронів волонтерська допомога так і залишається більшою за державну). Але коли ліпкім ручонкам чужу роботу поцупить не вдалося, то тьху на ваші "фатаграфії". Тепер про допомогу фронту можна писати зневажливо і з кривою усмішкою вокзальних кидал.
Говнєцо зі скріна, за 6 років повного контролю за правоохоронним блоком ви так і не довели жодного свого патякання про "Порошенко-вора". Забудьте вже це. Тепер за свої ділішки відповідати вам.
А бізнеси Порошенка знає вся країна. Він ці бізнеси мав, коли ваш Зедент у лосінах ще працював шутом Медведчука і Коломойського. Бізнеси Порошенка у всіх українців на столі кожне свято. Тому і донатить разом з всіма українцями і іншими волонтерськими фондами - аж гай шумить.
А скільки крадених грошей задонатив Зеленський?
Правильно: ніскільки. Мільярдер Зеленський задонатив кругле зеро, як він сам.
------------
Дружина лєнка-"золота ручка" насадила ноутбуки іноземної гумдопомоги і подарувала дітям від благодійного фонду імені себе.
Папік-прохіндєй в 62 роки освоїв грант для обдарованої молоді і за фейкові "винаходи" отримав від сина довічну стипендію.
Навіть донька "виграла" конкурс талантів і приз 50 тис грн з бездарними жартами обійшовши інших конкурсантів - просто папа сидів в журі.
Ваше волонтерство, українці, для них чуже, смішне і наївне. Вони із вас насміхаються.
Всегда озвучиваю свое и только свое понимание по всем вопросам, по которым берусь говорить. Цитирую ли Писание, отцов ли Церкви, или еще кого, цитирую их как понимаю, не притязая говорить от Имени Последней Инстанции.
Новый налет украинских беспилотников по нефтеперерабатывающему заводу в Нижнекамске, Татарстан, РФ. Сообщения о пролетающих беспилотниках поступают и из других населенных пунктов Татарстана.
yigal_levin
Разговаривать с собой нормально, пока никто не отвечает.
Папік-прохіндєй в 62 роки освоїв грант для обдарованої молоді і за фейкові "винаходи" отримав від сина довічну стипендію.
По-різному можна ставитися до Зеленських, але брехати не годиться - батько президента отримав стипендію у 75 років.
5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)
По-різному можна ставитися до Зеленських, але брехати не годиться - батько президента отримав стипендію у 75 років.
Отцу Зеленского, который является ученым, назначили пожизненную стипендию ЧЕТВЕРГ, 5 ОКТЯБРЯ 2023, 10:26
Отец президента Украины Александр Зеленский, который является доктором наук, значится в списках на назначение пожизненной стипендии Кабинета министров Украины.
Источник:сайт Кабмина, сайт Государственного университета экономики и технологий, BBC
Детали: Как говорится на сайте Кабмина, пожизненную стипендию получают за "выдающиеся заслуги в сфере высшего образования". Всего в списке, обнародованном на сайте, есть около 100 ученых.
BBC отмечает, что кандидатов на получение пожизненной стипендии выдвигают учебные заведения или местные органы власти. Затем направляют их в Министерство образования и науки.
Справка: На сайте университета говорится, что Александр Зеленский в 2005 году получил ученое звание профессора кафедры информатики. Тема его докторской диссертации: "Методологические основы маркшейдерского обеспечения планирования и учета добычи в информационной системе управления рудным карьером".
В 2009-2010 годах он был исполнитель гранта Президента Украины для одаренной молодежи по проекту "Разработка автоматизированной системы геолого-маркшейдерского обеспечения для рудных карьеров".
Сейчас он является заведующим кафедрой информатики и информационных технологий.
По данным из открытых источников, он также является членом диссертационного совета в Национальном горном университете в Днепре и диссертационного совета в Криворожском национальном университете.
Отец президента Украины Александр Зеленский, который является доктором наук, значится в списках на назначение пожизненной стипендии Кабинета министров Украины.
Отцу Зеленского, который является ученым, назначили пожизненную стипендию ЧЕТВЕРГ, 5 ОКТЯБРЯ 2023, 10:26
Ось мій пост:
Ще раз: батько президента Зеленського отримав довічну стипендію у жовтні 2023 року, йому на той час було 75 років.
Я не думаю, что все брехуны...
У цьому випадку брехун той котрий написав:
"Папік-прохіндєй в 62 роки освоїв грант для обдарованої молоді і за фейкові "винаходи" отримав від сина довічну стипендію."
і мені шкода що ви намагаєтесь виправдати таку людину.
Я б подав до суду за "Папік-прохіндєй" та "фейкові "винаходи".
5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)
Ще раз: батько президента Зеленського отримав довічну стипендію у жовтні 2023 року, йому на той час було 75 років.
У цьому випадку брехун той котрий написав:
"Папік-прохіндєй в 62 роки освоїв грант для обдарованої молоді і за фейкові "винаходи" отримав від сина довічну стипендію."
і мені шкода що ви намагаєтесь виправдати таку людину.
Я б подав до суду за "Папік-прохіндєй" та "фейкові "винаходи".
Научитесь читать внимательно. Автор не сказал, что в 62 года получил довечную стипендию. В 62 года "освоїв грант для обдарованої молоді". Конец мысли. А потом уже "за фейкові "винаходи" отримав від сина довічну стипендію"." Вы неправильно поняли мысль автора и оговорили его.
Коли я готувала матеріал про призваних на службу в російську армію українських хлопців, я натрапила на світлини вчительки Олексія - 20-річного юнака з ТОТ Запорізької області. На цих фото, зроблених кілька років тому, він з однокласниками в школі - зовсім дитина. Вчителька опублікувала багато фото зі шкільних свят, всюди українська символіка і українські діти. Тепер українська дитина Олексій - військовослужбовець рф. Як так сталося? Я запитала у нього і він відповів з зетками. Якось так.
Поруч з Олексієм стояли інші хлопці, історії яких я не можу розповісти, щоб не нашкодити їхнім сім'ям.
Ви нізащо не почуєте голоси тих, кого змусили стати в стрій у російській формі. Але я точно скажу, що ворог робить все, щоб з часом ці хлопці стали зразковими росіянами. Усе це - велика трагедія і біль. Бачити фото дитини в вишиванці, а потім - цієї самої дитини у російській військовій формі. Як сказала Інна Білецька, це матеріал про те, що чекає на нас, якщо ми погодимося залишити росіянам наших людей.
Комментарий