1510 мальчиков в трусиках не доедут до Берлина. Дневная динамика возвращается в привычные рамки.
Война...
Свернуть
X
-
Vlb Sta Київський Сирець
@StaVlb
·
7h
Спецпредставник США по Україні Келлог повідомив Єрмака, що Трамп "загалом підтримує ідею" заміни більшої частини американського військового контингенту у Європі особовим складом ЗСУ. Проте він вимагає визначеності у цьому питанні щодо фінансування, озброєння, згоди урядівВсе буде добре, бо ми того варті...
"нравится не нравится...", росія нами вдавитьсяКомментарий
-
Serg
@NHunter007
·
15h
росіяни подали Україні запити про 50 тисяч зниклих безвісти окупантів, – керівник Секретаріату Координаційного штабу «Це лише ті, які не бояться звертатися до нас. Загалом, за нашими оцінками, у рф понад 100 тисяч зниклих безвісти, і це без урахування загиблих. Дуже багато безвісти зниклих росіян розкидані по наших полях, їхні рештки розносять собаки. Їхня ідентифікація для рф є нецікавою»Все буде добре, бо ми того варті...
-
Аlex Skif
@AleksejCernavs3
·
9h
Самая успешная оборона была в Районе Лиман-Кременная. Там стоит 63 бригада и 12 бригада НГУ Азов. 300 штурмов россиян за год и результата ноль.Все буде добре, бо ми того варті...
-
Комментарий
-
Сообщение от Vladilen
Игорь,
разве ник Allent, свошник, а не лживый рашистский пропагандон?
Не совсем, брат.
Да, они оба воюют против украинцев за ДЕНЬГИ, но СВОшник открыто убивает их на окупированной территории,
а рашистский пропагандон тайно подло, из-за угла, в т.ч. на христианских форумах.
Комментарий
-
Комментарий
-
Не, ЛЖЁТЕ именно Вы,
по Вашему же признанию на нашем форуме:
Сообщение от Allent
я уже декларировал - я лжец. это я вам правду сказал
А я и не утверждаю, что у Вас только один источник дохода,- плата за пропаганду рашизма на христианских форумах.Комментарий
-
Комментарий
-
Комментарий
Комментарий