«ибо все, взявшие меч, мечом погибнут»
Свернуть
X
-
Сообщение от Stefan32Очень жаль и очень удивляет, что Вы меня ТАК поняли. Вы очень в отношении меня ошибаетесь
У вас тут все хорошо получается и там получится! Я в вас верю!Комментарий
-
А Вы уже там?
Женщина,что вы от меня хотите вы мне абсолютно неинтересны!Устала от засилья атеизма на форуме...
Комментарий
-
- - - Добавлено - - -
Сообщение от Stefan32Очень жаль и очень удивляет, что Вы меня ТАК поняли. Вы очень в отношении меня ошибаетесьКомментарий
-
Комментарий
-
Все кто против грубой силы,должны поехать на передовую и показать как надо отвечать врагу в мягкой форме! Не словом а делом! Слова ничего не стоят!
-
А что вы хотели ? Только балаболить? Слов уже много сказано! Где дела?Комментарий
-
Бог со всеми, с римлянами тоже, ведь в Риме был культ Аполлона, а он победил дракона Пифона.
- - - Добавлено - - -
Ведь об этом говорят пророчества в ВЗ о МессииКомментарий
-
Сообщение от Stefan32Уважаемая Ольга Владим.! Я верю в Бога, но считаю Иисуса из Назарета великой исторической личностью, пророком. Несмотря на Ваши суровые слова , которые вероятно, разделяют и другие на форуме, я уважаю и даже немного завидую "истинно" искренне верующим. И благодарен Вам за участие в моих "темах"Комментарий
-
Сообщение от Stefan32Уважаемая Ольга Владим.! Я верю в Бога, но считаю Иисуса из Назарета великой исторической личностью, пророком. Несмотря на Ваши суровые слова , которые вероятно, разделяют и другие на форуме, я уважаю и даже немного завидую "истинно" искренне верующим. И благодарен Вам за участие в моих "темах"Устала от засилья атеизма на форуме...
Комментарий
-
Комментарий
-
"43 Говорит им: как же Давид, по вдохновению, называет Его Господом, когда говорит:
44 сказал Господь Господу моему: седи одесную Меня, доколе положу врагов Твоих в подножие ног Твоих?
"
Это есть и в Евангелиях и деяниях
- - - Добавлено - - -
Сообщение от Stefan32Я верю в Бога, но считаю Иисуса из Назарета великой исторической личностью, пророком.
- - - Добавлено - - -
А по вашему нужно только врагов любить ? А друзей , людей нейтральных нет ?
Но если любить врагов искренне они будут любовники, друзья а не враги.Комментарий
-
«А ось один із тих, що з Ісусом були, витягнув руку, і меча свого вихопив та й рубонув раба первосвященика, і відтяв йому вухо. Тоді промовляє до нього Ісус: Сховай свого меча в його місце, бо всі, хто візьме меча, від меча і загинуть.»
**Матвiя *26:51-52 *
«Ви чули, що сказано: Око за око, і зуб за зуба. А Я вам кажу не противитись злому. І коли вдарить тебе хто у праву щоку твою, підстав йому й другу. А хто хоче тебе позивати й забрати сорочку твою, віддай і плаща йому. А хто силувати тебе буде відбути подорожнє на милю одну, іди з ним навіть дві. Хто просить у тебе то дай, а хто хоче позичити в тебе не відвертайсь від нього. Ви чули, що сказано: Люби свого ближнього, і ненавидь свого ворога. А Я вам кажу: Любіть ворогів своїх, благословляйте тих, хто вас проклинає, творіть добро тим, хто ненавидить вас, і моліться за тих, хто вас переслідує, щоб вам бути синами Отця вашого, що на небі, що наказує сходити сонцю Своєму над злими й над добрими, і дощ посилає на праведних і на неправедних.»
**Матвiя *5:38-45 *
«Коли хто до полону веде, сам піде в полон. Коли хто мечем убиває, такий мусить сам бути вбитий мечем! Отут терпеливість та віра святих!»
**Об'явлення *13:10 *
«Не платіть нікому злом за зло, дбайте про добре перед усіма людьми! Коли можливо, якщо це залежить від вас, живіть у мирі зо всіма людьми! Не мстіться самі, улюблені, але дайте місце гніву Божому, бо написано: Мені помста належить, Я відплачу, говорить Господь. Отож, як твій ворог голодний, нагодуй його; як він прагне, напій його, бо, роблячи це, ти згортаєш розпалене вугілля йому на голову. Не будь переможений злом, але перемагай зло добром!»
**Римлян *12:17-21 *
«Бо ходячи в тілі, не за тілом воюємо ми, зброя бо нашого воювання не тілесна, але міцна Богом на зруйнування твердинь, ми руйнуємо задуми, і всяке винесення, що підіймається проти пізнання Бога, і полонимо всяке знання на послух Христові,»
**2 Коринтян *10:3-5 *Комментарий
Комментарий