Внеконфессионалы - хорошо это или плохо?

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • elektricity
    Ветеран

• 20 June 2016
    • 7946

Сообщение от Наташа К
    Я указала автора ,не рекламирую рашистские ресурсы.
    а автор кто ..

Комментарий

• Макар Жук
      Путник на Дороге Истины
      • 29 May 2024
      • 230

А я вот очень удивлён подходом в одной ветке и ответом в другой.

Пацифистическая пурга, толстовщина,бредни свидетелей Иеговы-все вот это вот вообще неинтересно.Я хочу общаться исключительно с адекватным людьми. Не хочется тратить нервы и время на всякие глупости))))
      If you do right no one remembers.
      If you do wrong no one forgets.

Не прячусь за Аватаром.
      Каждый может плюнуть мне в лицо.

Комментарий

• Наташа К
        Ветеран

• 26 November 2019
        • 21531

Сообщение от Макар Жук
        А я вот очень удивлён подходом в одной ветке и ответом в другой.
        Я ни разу не пацифистка.
        Разговаривать с собой нормально, пока никто не отвечает.

Комментарий

• Макар Жук
          Путник на Дороге Истины
          • 29 May 2024
          • 230

Сообщение от Наташа К
          Я ни разу не пацифистка.
          Ваше право!
          Не мне судить.

Не прячусь за Аватаром.

Комментарий

• Наташа К
            Ветеран

• 26 November 2019
            • 21531

Сообщение от Макар Жук
            Ваше право!
            Не мне судить.
            Спасибо за понимание!

Комментарий

• Валера life
              Ветеран.

• 02 January 2013
              • 13792

Сообщение от Григорий Р
              Всё это земное г-но это мы и есть.
              Мы сами.
              Не мы, а ты. Если не так то обоснуй.

- - - Добавлено - - -

Сообщение от Наташа К
              Я ни разу не пацифистка.
              И как это выражается не на словах, а на действиях? Вы сломали григорию нос? Можно видео-фиксацию или справку от врача?
              Иначе я ваш буду считать не пацифистской, а балоболкой.
              Не хлебом одним будет жить человек, но всяким словом исходящим из уст Божьих

Комментарий

• Григорий Р
                Ветеран

• 29 December 2016
                • 23013

Сообщение от Валера life
                Не мы, а ты. Если не так то обоснуй.

.
                Конечно ты не такой, белокурый господин. Только я.

Комментарий

• Наташа К
                  Ветеран

• 26 November 2019
                  • 21531

Для того, щоб вижити потрібно протистояти збройній агресії. Проте, щоб оборона не переростала у насильство, були виправцювані т.зв. принципи спрведливої війни.

Комментарий

• Макар Жук
                    Путник на Дороге Истины
                    • 29 May 2024
                    • 230

Сообщение от Наташа К
                    Для того, щоб вижити потрібно протистояти збройній агресії. Проте, щоб оборона не переростала у насильство, були виправцювані т.зв. принципи спрведливої війни.
                    Цікаво, якби для Ісуса був важливий критерій "вижити" а не виконати Волю Свого Батька - віддати свое життя за наші гріхи, чи існувало б іще людство?
                    Мені робиться лячно, коли подумаю, що після завершення війни додому повернуться сотні тисяч чоловіків зі скаліченою психікою, загостреним почуттям справедливості, які щодня вбивали. Вбивали, часто, смакуючи смерть ворога. Насолоджуючись його агонією, болем та стражданням. На війні, вони виправдовували себе, що ми жертва і ми обороняємось. Подивіться ці відео в телеграмі. Де там цей принцип "справедливої війни"? У війни немає справедливості. З жодної із сторін! Війна це не Божа справа. Це ремесло сатани! І це лакмусовий папірець на відданість Заповітам Творця!

Полеміку ми можемо вести до піни з рота. І 100% що не дійдемо згоди. Бо, насправді, воюють не народи а правителі. Якби не було гітлера, то не було б війни. Не було б мілошевича - не було б війни. Не було б пуйла - не було б війни. Але вони на вась-вась із сатаною, то й можуть управляти своїми стадами.

Вже повторююся, але давайте без політики. Вистарчає й іншого бруду в житті!

Не прячусь за Аватаром.

Комментарий

• Наташа К
                      Ветеран

• 26 November 2019
                      • 21531

Сообщение от Макар Жук
                      Цікаво, якби для Ісуса був важливий критерій "вижити" а не виконати Волю Свого Батька - віддати свое життя за наші гріхи, чи існувало б іще людство?
                      Мені робиться лячно, коли подумаю, що після завершення війни додому повернуться сотні тисяч чоловіків зі скаліченою психікою, загостреним почуттям справедливості, які щодня вбивали. Вбивали, часто, смакуючи смерть ворога. Насолоджуючись його агонією, болем та стражданням. На війні, вони виправдовували себе, що ми жертва і ми обороняємось. Подивіться ці відео в телеграмі. Де там цей принцип "справедливої війни"? У війни немає справедливості. З жодної із сторін! Війна це не Божа справа. Це ремесло сатани! І це лакмусовий папірець на відданість Заповітам Творця!

Полеміку ми можемо вести до піни з рота. І 100% що не дійдемо згоди. Бо, насправді, воюють не народи а правителі. Якби не було гітлера, то не було б війни. Не було б мілошевича - не було б війни. Не було б пуйла - не було б війни. Але вони на вась-вась із сатаною, то й можуть управляти своїми стадами.

Вы думаете ,что военным нравится убивать? Нет, не нравится ! Украинцы спасают себя от московского рабства. Украинцы защищают свой дом! Знаете давайте не будем путать личное с государственным. Я не самый добрый человек в мире,но есть люди ради которых я готова умереть. Я думаю почти каждый человек может ради кого-то умереть. Поэтому поступок Иисуса я считаю естественным для любого любящего человека.

Комментарий

• Наташа К
                        Ветеран

• 26 November 2019
                        • 21531

Сообщение от Макар Жук
                        Война и политика-не являются чем-то грязным,и порочным.Война -это путь к справедливому и стабильному миру. Это не война за жизнь,это война за свободу и независимость,война за собственные достоинство. Неужели так сложно это понять?

Вы пишете какие-то странные вещиВы наверняка живете где-то далеко Мы с вами из разных миров.

Комментарий

• Макар Жук
                          Путник на Дороге Истины
                          • 29 May 2024
                          • 230

Сообщение от Наташа К
                          Вы думаете ,что военным нравится убивать? Нет, не нравится ! Украинцы спасают себя от московского рабства. Украинцы защищают свой дом! Знаете давайте не будем путать личное с государственным. Я не самый добрый человек в мире,но есть люди ради которых я готова умереть. Я думаю почти каждый человек может ради кого-то умереть. Поэтому поступок Иисуса я считаю естественным для любого любящего человека.
                          Мій батько бур художником реставратором. Реставрував церкви. Але в радянські часи ти мав працювати на офіційній роботі. Якийсь час це було міська художня майстерня. Потім експериментальна художня майстерня фарфорового заводу. Потім він був начальником клубу великого м'ясокомбінату. І я підлітком, ходив до нього на роботу щоби половити рибку в пожежній водоймі, на території комбінату. Одного, лише одного різу, я побачив як заганяють худобу і свиней на бійню. Після чого, я ніколи й не наближався до цього закутку комбінату. А там працював батько мого однокласника. Забійником. Чи можна сказати, що він там просто виконував свою роботу? Просто роботу.

PS Якось, коли я був в гостях у цього мого товариша, я побачив купу журналів "комуніст".
                          А що, твій тато партійний? - запитав я.
                          Так, він комуніст - з гордістю відповів мій однокласник.

Щось так згадалося.

Не прячусь за Аватаром.

Комментарий

• elektricity
                            Ветеран

• 20 June 2016
                            • 7946

Сообщение от Макар Жук
                            Бо, насправді, воюють не народи а правителі. Якби не було гітлера, то не було б війни. Не було б мілошевича - не було б війни. Не було б пуйла - не було б війни. Але вони на вась-вась із сатаною, то й можуть управляти своїми стадами.

то й не продовжуйте, раз не петраєте ні в одному, ні в іншому

Кожен народ має той уряд, якого він заслуговує

й тому немає пуйла, - є колективне пуйло

Комментарий

• Наташа К
                              Ветеран

• 26 November 2019
                              • 21531

Сообщение от Макар Жук
                              І я підлітком, ходив до нього на роботу щоби половити рибку в пожежній водоймі, на території комбінату. Одного, лише одного різу, я побачив як заганяють худобу і свиней на бійню. Після чого, я ніколи й не наближався до цього закутку комбінату. А там працював батько мого однокласника. Забійником. Чи можна сказати, що він там просто виконував свою роботу? Просто роботу.
                              И Вы перестали кушать мясо?

Комментарий

• Макар Жук
                                Путник на Дороге Истины
                                • 29 May 2024
                                • 230

Сообщение от Наташа К
                                Война и политика-не являются чем-то грязным,и порочным.Война -это путь к справедливому и стабильному миру. Это не война за жизнь,это война за свободу и независимость,война за собственные достоинство. Неужели так сложно это понять?
                                Война это горе и убийства. Какая там справедливость и тем более стабильность?
                                Любая война это лишение жизни несогласных.
                                Это не война за жизнь
                                А за что?
                                Свобода, независимость и достоинство, не более чем ефемерне понятия.
                                ВЫ НИКОГДА НЕ БУДЕТЕ СВОБОДНЫ, НЕЗАВИСИМЫ И С ДОСТОИНСТВОМ!
                                Когда то рабы принудительно работали за пищу и кров, а сейчас рабы добровольно работают за то чтобы прокормиться да иметь где переночевать!
                                Независимо от того где живут. В демократическом или тоталитарном строе.

Не прячусь за Аватаром.

Комментарий

Обработка...