Вопросы об ИИ и его связи с антихристом и "зверем"
Свернуть
X
-
Комментарий
-
Мая Радзіма - - Беларусь - ў тым ліку.
Але гэта, зазначаю - - ўсё той жа адзіны Паўсюдны Касьцёл.
Гэта ня розныя Цэрквы - - гэтае адна і тая самая Царква.Комментарий
-
Навіщо ви нариваєтесь? "з пальця висмоктали .." - зайві слова, не треба провокувати на сварку.
А тепер по суті.
Ось звернення Господа до різних Церков:- "Я знаю діла твої. Ось Я перед тобою дверей не зачинив, і їх зачинити не може ніхто. Хоч малу маєш силу, але слово Моє ти зберіг, і від Ймення Мого не відкинувся. (Об'явлення 3:8)";
- "1 А до Ангола Церкви в Сардах напиши: Оце каже Той, Хто має сім Божих духів і сім зір: Я знаю діла твої, що маєш ім'я, ніби живий, а ти мертвий.
2 Будь чуйний та решту зміцняй, що мають померти. Бо Я не знайшов твоїх діл закінченими перед Богом Моїм. (Об'явлення 3:1,2)"; - "14 Але трохи Я маю на тебе, бо маєш там тих, хто тримається науки Валаама, що навчав був Балака покласти спотикання перед синами Ізраїля, щоб їли ідольські жертви й розпусту чинили.
15 Так маєш і ти таких, що тримаються науки Николаїтської так само. (Об'явлення 2:14,15)"; - "Але маю на тебе, що жінці Єзавелі, яка каже, ніби вона пророкиня, ти попускаєш навчати та зводити рабів Моїх, чинити розпусту та їсти ідольські жертви. (Об'явлення 2:20)";
- "Раджу тобі купити в Мене золота, в огні перечищеного, щоб збагатитись, і білу одежу, щоб зодягтися, і щоб ганьба наготи твоєї не видна була, а мастю на очі намасти свої очі, щоб бачити. (Об'явлення 3:18)".
5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
а у вас?(с)Комментарий
-
Навіщо ви нариваєтесь? "з пальця висмоктали .." - зайві слова, не треба провокувати на сварку.
А тепер по суті.
Ось звернення Господа до різних Церков:- "Я знаю діла твої. Ось Я перед тобою дверей не зачинив, і їх зачинити не може ніхто. Хоч малу маєш силу, але слово Моє ти зберіг, і від Ймення Мого не відкинувся. (Об'явлення 3:8)";
- "1 А до Ангола Церкви в Сардах напиши: Оце каже Той, Хто має сім Божих духів і сім зір: Я знаю діла твої, що маєш ім'я, ніби живий, а ти мертвий.
2 Будь чуйний та решту зміцняй, що мають померти. Бо Я не знайшов твоїх діл закінченими перед Богом Моїм. (Об'явлення 3:1,2)"; - "14 Але трохи Я маю на тебе, бо маєш там тих, хто тримається науки Валаама, що навчав був Балака покласти спотикання перед синами Ізраїля, щоб їли ідольські жертви й розпусту чинили.
15 Так маєш і ти таких, що тримаються науки Николаїтської так само. (Об'явлення 2:14,15)"; - "Але маю на тебе, що жінці Єзавелі, яка каже, ніби вона пророкиня, ти попускаєш навчати та зводити рабів Моїх, чинити розпусту та їсти ідольські жертви. (Об'явлення 2:20)";
- "Раджу тобі купити в Мене золота, в огні перечищеного, щоб збагатитись, і білу одежу, щоб зодягтися, і щоб ганьба наготи твоєї не видна була, а мастю на очі намасти свої очі, щоб бачити. (Об'явлення 3:18)".
власне саме звертання з цього приводу, - подолати перешкоди і бути всі, як однеПоследний раз редактировалось elektricity; 29 July 2025, 12:34 PM.Комментарий
-
Комментарий
-
Комментарий
-
именно плоть противится радости, все ей надо недовольствовать, ворчать, все стакан полупустой
Но вот, как радоваться, даже не в скорбях, так, скоробенках?Комментарий
-
а если не понимать, такая радость чисто человеческая, тут и Христа не надо, весь мир чему-то радуется, правда ведь
это вовсе не означает что человеческая радость должна быть упразднена, боже упаси
однако сопоставлять свои плотские радости с пролитой спасительной кровью Христовой никак не годится
Апостол пишет:
Всегда радуйтесь.
Непрестанно молитесь.
За все благодарите: ибо такова о вас воля Божия во Христе Иисусе.
Духа не угашайте.
Пророчества не уничижайте.
Все испытывайте, хорошего держитесь.
Удерживайтесь от всякого рода зла. (1фес.5:16-22)
а некоторые привыкли только первую строку зачитывать и под неё все свои мирские радости подтасовывать
а если всё вместе, тут уже и радости поубавилось ..Комментарий
-
об этом и речь, не надо судить только по СССР, да в постСССР уже выросло целое поколение.
но в СССР тоже работает переда мировозрения, в СССР люди были коммунисты и атеисты.
если тебя учат с утра до вечера учат, что коммунизм и атеизм это верно, то ты скорее всего будешь коммунистом.
Я бы на вашем месте обратил внимание на себя и свое общество. Если ТЕ были "коммунистами и атеистами", то ЭТИ сейчас не только атеисты, сатанисты и фашисты, но и Сдом и Амора
Если ТЕ разрушились из-за атеизма, то ваше общество ждет непередаваемый ужас и казни Апокалипсиса
И вы не избегнитеברוך הבא בשם יהוה
Благословен Приходящий во Имя ЯХВЭ
Комментарий
-
Комментарий
-
Комментарий
Комментарий