Вопросы об ИИ и его связи с антихристом и "зверем"

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • Воздух
    Ветеран
    • 28 April 2022
    • 5223

Сообщение от elektricity
    можете сміливо брати за основу католицьке віровчення:
    В Одкровенні Бога говориться про сім Церков, тобто в волі Бога аби на землі існували різні Церкви. Чому?
    5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
    6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)

Комментарий

• Jean
      Ветеран
      • 14 October 2024
      • 3868

Сообщение от Воздух

От я спитав у католика чи повинно "представление о самой жизни и смерти в христовых" бути як у ККЦ?
      Так.
      Безумоўна.

Комментарий

• elektricity
        Ветеран

• 20 June 2016
        • 7863

Сообщение от Воздух
        В Одкровенні Бога говориться про сім Церков, тобто в волі Бога аби на землі існували різні Церкви. Чому?
        а звідкіля ви берете, що ці церкви різні, з пальця висмоктали ..

Комментарий

• Jean
          Ветеран
          • 14 October 2024
          • 3868

Сообщение от Воздух
          Адзіны Паўсюдны Касьцёл складае ў сьвеце 49 краін.
          Мая Радзіма - - Беларусь - ў тым ліку.

Але гэта, зазначаю - - ўсё той жа адзіны Паўсюдны Касьцёл.
          Гэта ня розныя Цэрквы - - гэтае адна і тая самая Царква.

Комментарий

• Воздух
            Ветеран
            • 28 April 2022
            • 5223

Сообщение от elektricity
            а звідкіля ви берете, що ці церкви різні, з пальця висмоктали ..
            Навіщо ви нариваєтесь? "з пальця висмоктали .." - зайві слова, не треба провокувати на сварку.
            А тепер по суті.
            Ось звернення Господа до різних Церков:
            1. "Я знаю діла твої. Ось Я перед тобою дверей не зачинив, і їх зачинити не може ніхто. Хоч малу маєш силу, але слово Моє ти зберіг, і від Ймення Мого не відкинувся. (Об'явлення 3:8)";
            2. "1 А до Ангола Церкви в Сардах напиши: Оце каже Той, Хто має сім Божих духів і сім зір: Я знаю діла твої, що маєш ім'я, ніби живий, а ти мертвий.
              2 Будь чуйний та решту зміцняй, що мають померти. Бо Я не знайшов твоїх діл закінченими перед Богом Моїм. (Об'явлення 3:1,2)";
            3. "14 Але трохи Я маю на тебе, бо маєш там тих, хто тримається науки Валаама, що навчав був Балака покласти спотикання перед синами Ізраїля, щоб їли ідольські жертви й розпусту чинили.
              15 Так маєш і ти таких, що тримаються науки Николаїтської так само. (Об'явлення 2:14,15)";
            4. "Але маю на тебе, що жінці Єзавелі, яка каже, ніби вона пророкиня, ти попускаєш навчати та зводити рабів Моїх, чинити розпусту та їсти ідольські жертви. (Об'явлення 2:20)";
            5. "Раджу тобі купити в Мене золота, в огні перечищеного, щоб збагатитись, і білу одежу, щоб зодягтися, і щоб ганьба наготи твоєї не видна була, а мастю на очі намасти свої очі, щоб бачити. (Об'явлення 3:18)".
            Як ви вважаєте однакове віросповідання було у цих церков?

5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
            6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)

Комментарий

• Werty1383
              во Христе
              • 12 June 2023
              • 10298

Сообщение от elektricity
              тех, кто помышляют жить во грехе, Бог не прощает и драгоценный Христос - Он же Судья
              представление о самой жизни и смерти в христовых должно быть изменено
              у протествантов же, некоторых, - на двух стульях посидеть и это не к добру, вспомним Анаию и Сапфиру
              У протестантов, фокус жизни не на грехе, а на Христе
              а у вас?(с)

Комментарий

• elektricity
                Ветеран

• 20 June 2016
                • 7863

Сообщение от Воздух
                Навіщо ви нариваєтесь? "з пальця висмоктали .." - зайві слова, не треба провокувати на сварку.
                А тепер по суті.
                Ось звернення Господа до різних Церков:
                1. "Я знаю діла твої. Ось Я перед тобою дверей не зачинив, і їх зачинити не може ніхто. Хоч малу маєш силу, але слово Моє ти зберіг, і від Ймення Мого не відкинувся. (Об'явлення 3:8)";
                2. "1 А до Ангола Церкви в Сардах напиши: Оце каже Той, Хто має сім Божих духів і сім зір: Я знаю діла твої, що маєш ім'я, ніби живий, а ти мертвий.
                  2 Будь чуйний та решту зміцняй, що мають померти. Бо Я не знайшов твоїх діл закінченими перед Богом Моїм. (Об'явлення 3:1,2)";
                3. "14 Але трохи Я маю на тебе, бо маєш там тих, хто тримається науки Валаама, що навчав був Балака покласти спотикання перед синами Ізраїля, щоб їли ідольські жертви й розпусту чинили.
                  15 Так маєш і ти таких, що тримаються науки Николаїтської так само. (Об'явлення 2:14,15)";
                4. "Але маю на тебе, що жінці Єзавелі, яка каже, ніби вона пророкиня, ти попускаєш навчати та зводити рабів Моїх, чинити розпусту та їсти ідольські жертви. (Об'явлення 2:20)";
                5. "Раджу тобі купити в Мене золота, в огні перечищеного, щоб збагатитись, і білу одежу, щоб зодягтися, і щоб ганьба наготи твоєї не видна була, а мастю на очі намасти свої очі, щоб бачити. (Об'явлення 3:18)".
                Як ви вважаєте однакове віросповідання було у цих церков?
                звісно одинакове, оскільки вірять в того ж Христа, але у кожної з цих церков виявились свої відхилення
                власне саме звертання з цього приводу, - подолати перешкоди і бути всі, як одне
                Последний раз редактировалось elektricity; 29 July 2025, 12:34 PM.

Комментарий

• elektricity
                  Ветеран

• 20 June 2016
                  • 7863

Сообщение от Werty1383
                  У протестантов, фокус жизни не на грехе, а на Христе
                  а у вас?(с)
                  и у меня на Христе, только в отличии от протестантов, некоторых, не считаю, что грех уже не имеет власти надо мной

Комментарий

• Werty1383
                    во Христе
                    • 12 June 2023
                    • 10298

Сообщение от elektricity
                    и у меня на Христе, только в отличии от протестантов, некоторых, не считаю, что грех уже не имеет власти надо мной
                    Это проблема всякого, живущего во плоти
                    просто, каждый обьясняет по своему

Комментарий

• elektricity
                      Ветеран

• 20 June 2016
                      • 7863

Сообщение от Werty1383
                      Это проблема всякого, живущего во плоти
                      просто, каждый обьясняет по своему
                      так все живут во плоти, а объяснять надо так, как объясняет Апостол Рим.7:14-24

и понимать, что нельзя переносить радость спасения на грешную плоть

Комментарий

• Werty1383
                        во Христе
                        • 12 June 2023
                        • 10298

Сообщение от elektricity

так все живут во плоти, а объяснять надо так, как объясняет Апостол Рим.7:14-24

и понимать, что нельзя переносить радость спасения на грешную плоть
                        А мыслю наоборот.
                        именно плоть противится радости, все ей надо недовольствовать, ворчать, все стакан полупустой
                        Но вот, как радоваться, даже не в скорбях, так, скоробенках?

Комментарий

• elektricity
                          Ветеран

• 20 June 2016
                          • 7863

Сообщение от Werty1383
                          А мыслю наоборот.
                          именно плоть противится радости, все ей надо недовольствовать, ворчать, все стакан полупустой
                          Но вот, как радоваться, даже не в скорбях, так, скоробенках?
                          радоваться - Спасению и для этого надо понимать что такое Спасение
                          а если не понимать, такая радость чисто человеческая, тут и Христа не надо, весь мир чему-то радуется, правда ведь
                          это вовсе не означает что человеческая радость должна быть упразднена, боже упаси
                          однако сопоставлять свои плотские радости с пролитой спасительной кровью Христовой никак не годится

Апостол пишет:

Всегда радуйтесь.
                          Непрестанно молитесь.
                          За все благодарите: ибо такова о вас воля Божия во Христе Иисусе.
                          Духа не угашайте.
                          Пророчества не уничижайте.
                          Все испытывайте, хорошего держитесь.
                          Удерживайтесь от всякого рода зла. (1фес.5:16-22)

а некоторые привыкли только первую строку зачитывать и под неё все свои мирские радости подтасовывать
                          а если всё вместе, тут уже и радости поубавилось ..

Комментарий

• iosef
                            Ветеран

• 04 July 2012
                            • 4835

Сообщение от Caleb

об этом и речь, не надо судить только по СССР, да в постСССР уже выросло целое поколение.
                            но в СССР тоже работает переда мировозрения, в СССР люди были коммунисты и атеисты.
                            если тебя учат с утра до вечера учат, что коммунизм и атеизм это верно, то ты скорее всего будешь коммунистом.
                            Вот прямо все в СССР были коммунистами и атеистами?

Я бы на вашем месте обратил внимание на себя и свое общество. Если ТЕ были "коммунистами и атеистами", то ЭТИ сейчас не только атеисты, сатанисты и фашисты, но и Сдом и Амора
                            Если ТЕ разрушились из-за атеизма, то ваше общество ждет непередаваемый ужас и казни Апокалипсиса
                            И вы не избегните
                            ברוך הבא בשם יהוה
                            Благословен Приходящий во Имя ЯХВЭ

Комментарий

• Caleb
                              Ветеран
                              • 08 January 2024
                              • 10506

Сообщение от iosef
                              Вот прямо все в СССР были коммунистами и атеистами?
                              большинство

Но и Сдом и Амора
                              Если ТЕ разрушились из-за атеизма,
                              Содом был разрушен из-за недостатка квоты праведников, что бывает настолько редко, что повторений не было

Комментарий

• Jean
                                Ветеран
                                • 14 October 2024
                                • 3868

Сообщение от Caleb
                                большинство

Содом был разрушен из-за недостатка квоты праведников, что бывает настолько редко, что повторений не было
                                Ты полагаешь на России в данный момент праведников в достатке - - в рамках "квоты"?
                                Поэтому повторение не случается?

Комментарий

Обработка...