Война...

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • Мелодия
    Ветеран
    • 23 October 2021
    • 6299

Сообщение от Гориэк
    Скорее, вы просто невнимательно читаете и настроены на споры, пусть даже на ровном месте. Но с этим не ко мне.
    Взаимно, и не ко мне тоже. Вы могли бы просто дать ссылку на свой пост, чтобы не было путаницы для собеседников)
    И вера да, мертва без дел, но вы этого не понимаете вообще. Кальвин же ошибался, на ваш взгляд. Да и Лютер странный...
    Смотрите за собой, и за своими провокациями)
    Ибо все из Него, Им и к Нему. Ему слава вовеки, аминь.

Комментарий

• Певчий
      И будет Бог во всем
      Модератор Форума

• 16 May 2009
      • 62661

Человек разместил пост:

Нажмите на изображение для увеличения.

Название:	image.png
Просмотров:	46
Размер:	884.9 Кб
ID:	10652789

Я ему ответил:
      В Україні сьогодні демократичні вибори НЕМОЖЛИВІ. Зеленський знищив демократію і свободу слова. У нас зараз як рашка 2 чи Білорусь 2. Слуги Бєні Коломойського підрахують голоси так, як треба. І ніхто нічого не зможе опротистувати. Вийдуть Безугла з Єрмаком і скажуть, що відбулися найчесніші вибори, де переміг найвеличніший. А кому що не подобається, той може змінити громадянство, або завтра сяде.

На что он написал:
      Чому б підсумки виборів не провести в Польщі з їхнім ЦВК?

Я ему ответил:
      Поки в Україні не відновлять демократію, не вернуть свободу слова, перестануть переслідувати опозицію, повернуть на телебачення опозиційні про-європейські канали, і в такому режимі ми не поживемо спочатку хоча б рік, вибори проводити не можна. Це буде переназначення авторитарного режиму. Тому я противник виборів у цьому році. Як я не плююся на наше пуйло і членограя, але він повинен залишатися президентом. Інакше він просто отримає ще 5 років правління. Не можна цього допускати. Це знищить Україну як державу.

Он мне:
      Але ж членограй і так править, і ЗСУ відступають. Під ЗелЄрму Трамп не дасть грошей Україні, а в ЄС заблокують допомогу Україні Угорщина і Словаччина. Ви цього хочете?

На что я ему ответил:
      Ми в патовій ситуації. Це як в шахматах цугцванг. Вибори 2019 стали фатальними для нас. Як би я не хотів змінити Зеленського, правовим способом це зробити сьогодні немолжливо. Чесних виборів не буде! Не треба себе обманювати. Буте так, як на виборах в рашці, чи в Білорусі. І саме за того, що йде війна, ми не можемо собі дозволити робити Майдан. Я - песиміст. Я не бачу спасіння для України. Вони нас у 2019 році дійсно "ЗРОБИЛИ"! І це вибір БІЛЬШОСТІ українців! І з цим нічого не подієш. Більшість українців - це вата і малороси.
      Всегда озвучиваю свое и только свое понимание по всем вопросам, по которым берусь говорить. Цитирую ли Писание, отцов ли Церкви, или еще кого, цитирую их как понимаю, не притязая говорить от Имени Последней Инстанции.

Комментарий

• Наташа К
        Ветеран

• 26 November 2019
        • 21532

Республиканцы критикуют Трампа за позицию по Украине. "Наступление" ВСУ на Брянск.
        Разговаривать с собой нормально, пока никто не отвечает.

Комментарий

• Певчий
          И будет Бог во всем
          Модератор Форума

• 16 May 2009
          • 62661

Ігорь Борисфен

Шанси на схвалення нового військового пакету допомоги Україні в Конгресі США вкрай малі
          “Не існує жодного бажання ухвалювати новий законопроєкт з великою допомогою для України”, — спікер Палати представників США Джонсон.​
          Всегда озвучиваю свое и только свое понимание по всем вопросам, по которым берусь говорить. Цитирую ли Писание, отцов ли Церкви, или еще кого, цитирую их как понимаю, не притязая говорить от Имени Последней Инстанции.

Комментарий

• Гориэк
            Ис.40:31
            • 22 June 2021
            • 1183

Сообщение от Мелодия
            И вера да, мертва без дел, но вы этого не понимаете вообще. Кальвин же ошибался, на ваш взгляд. Да и Лютер странный...
            Кальвин ошибался в ограниченном искуплении и избирательности призывающей благодати, что в нашем Патриархате и Сообществе при всей их "либеральной" широте и многоукладности считается серьёзной богословской проблемой (ересью, по-вашему). Христиане все странные по определению, других не бывает. Евангелие не для нормальных. Следите за своими фантазиям относительно участников, не приписывайте им того, что они не писали и не могли в принципе. И оффтопить в этой теме тоже не надо. Вам не идёт, право.
            Конфессии существуют только в головах.
            Проблема христианского единства - это лично ты и никто другой.

Комментарий

• Гориэк
              Ис.40:31
              • 22 June 2021
              • 1183

Сообщение от Наташа К
              США трохи здають назад
              Другий місяць поспіль лише це й роблять з усіма, на кого наїжджали. Все ніяк не можуть змиритися, що нікого (крім "росії". та й ту пряником, а не батогом), поки не вдалося взяти на гоп-стоп.
              Погано, що "трохи". Треба продовжувати тиск (що поки й роблять і сусід по континенту, і Євросоюз, і Україна). Ці люди поважатимуть лише сильних.
              Конфессии существуют только в головах.
              Проблема христианского единства - это лично ты и никто другой.

Комментарий

• Denn Sandy
                Ветеран

• 04 November 2009
                • 9036

Сообщение от Мелодия

Взаимно, и не ко мне тоже. Вы могли бы просто дать ссылку на свой пост, чтобы не было путаницы для собеседников)
                Провокации - это ихнее всё, они ими дышут.

Комментарий

• Певчий
                  И будет Бог во всем
                  Модератор Форума

• 16 May 2009
                  • 62661

"А якщо раптово не стане нашого пуйла? Ну, обкурився чи помер від передозу? Чи просто раптово помер? Це сьогодні б спасло Україну?"

Хм... Якось не думав про такий варіант. Взагалі зараз він наче обкуреним не з'являвся ніде. Може вже його й підлікували, так що він залишив наркоту. То раніше він під кайфом періодично з'являвся. А зараз, справедливісті заради, я б не став нагадувати про те його минуле. А от про те, чи могла б спасти Україну саме смерть Зеленського, це цікаво... Я якось не розглядав такий варіант... В ті історії від Арестовича і Буданова про замахи на Зеленського, я ніколи не вірив. Хотіли би його вбити росіяни, давно вбили б. Від росіян йому немає загрози. А от просто від хвороби люди інколи вмирають... В такому випадку владу очолив би Голова ВР Стефанчук. Він, звичайно, ніякий. Але у влади зараз зовсім немає альтернативи Зеленському. Вони так ревносно відносилися до рейтингу Зе, що не дозволяли нікому навіть голову підняти... Єрмак захотів би стати президентом. Хоча рейтингу у нього зовсім немає. Він дуже токсичний навіть серед "зелених". Тому він не зміг би перемогти, навіть при великій фальсифікації. На такий випадок у влади є свій Притула. Волонтер. Медійна фігура. Його легше було б протащити, ніж Єрмака. І є ще одна конячка, про яку останнім часом почали згадувати серед зелених - це Усик, боксер. Його також можуть протащити до перемоги на виборах. Але тягнути будуть усякого від влади. І, скоріш за все, притягнуть. Залужному не допоможуть його високі рейтинги. Той, хто піде від влади, того й проголосять переможцем. Тут, я думаю, без варіантів. А от чи буде меньшим злом для України заміна Зеленського на Усіка чи на Притулу, тут уже можливі варіанти. Хоча Усика й називають ватником РПЦ, але він дійсно глибоко віруюча людина. Так, зі своїми тарганами в голові, але я не вірю, що він прикидається люблячим Україну. Це як російскій Гіркін-Стрєлков. Він злодій і релігійний фанатик. Але він чесний злодій. Він не вміє брехати. Він чесно розповідав завжди, що саме росіяни принесли війну на Донбас. Так, він виправдовує свої злочини тим, що вважає, що так було правильно діяти. Він не бреше тому, що йому не дозволяє сумління брехати. Він зазомбований релігійний фанатик, але легко передбачуваний. Саме тому, що не дозволяє собі брехати. Він живе по своїй вірі і намагається бути щирим в своїй вірі. В цьому цей злодій мені навіть чимось подобатися. Так, дурень, що заради руського міра став злочинцем. Але чесний дурень. Зло коїть тому, що світло вимкнуто у розумі...
                  До чого я пригадав Гіркіна-Стрєлкова? До того, що Усік такий же чесний веруючий. Він не зможе бути інтріганом. Він не зможе грати Штірліца, працюючи на кремль. Це не сумісно з його вірою - казати неправду. Навіть заради "великої справи". Так, він буде просувати якісь і проросійські наративи. Не злісно. Але зла від нього було б меньше, ніж від Зеленского. Але саме тому, що віра його забороняє йому брехати, влада й не стане його видвигати. Їм потрібна керована лялька. А Усик таким не зможе бути. Саме по релігійним переконанням. Тому ці розмови про Усика серед зелених - то більше фантазії тих, хто далеко від ОП. В ОП Усика не розглядають на роль президента.

Але думка про раптову смерть Зеленского варта того, щоб її обміркувати. Нє, я однозначно проти замахів на Зеленського. Це навіть не розглядається мною. Мені просто стало цікаво розумом роздивитися такий варіант, якого я до цього часу ніколи і не розглядав. Такий варіант може внести повний хаос в наш авторитарний режим на Банковій. І в цьому хаосі може пробитися надія на спасіння України... Але то як Господь дасть. Повторюю: я проти всяких посягань на життя Зеленського. Це буде гріх. А державу треба будувати без гріха.

Комментарий

• FTL
                    Ветеран
                    • 21 November 2024
                    • 1192

Сообщение от Наташа К
                    Думаю,будто бы,украинцам есть какое-то дело до высеров военнобязанного ухилянта, который на данный момент даже не проживает на территории Украины.
                    Ухилянты - это самые мудрые люди. Мудрые люди бегут от войны и правильно делают. Если никто не придёт на войну - война не начнётся.

Комментарий

• Воздух
                      Ветеран
                      • 28 April 2022
                      • 5285

Сообщение от FTL
                      Если никто не придёт на войну - война не начнётся.
                      Так, але це стосується агресора, того хто починає війну. Чи може таке бути з росіянами?
                      5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
                      6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)

Комментарий

• Jean
                        Ветеран
                        • 14 October 2024
                        • 3916

❗️Украина и США всю ночь вели переговоры, чтобы заключить сделку по полезным ископаемым — Axios

Американский чиновник, знакомый с ситуацией, на условиях анонимности заявил изданию, что теперь решение должен принять президент Украины Владимир Зеленский.

Он назвал это "решающим моментом для Украины".
                        По словам чиновника, измененная версия соглашения направлена ​на "исправление ситуации" между США и Украиной.

Axios пишет, что точные условия текущего предложения США неизвестны.

@dmytrogordon_official
                        ​​​​​​....
                        ​​​​​​....

Кто что думает:
                        Президента Зеленского придушат подписать невыгодную для Украины сделку?
                        ​​​​​​....
                        ​​​​​​....

Комментарий

• Тихий
                          Ветеран
                          Совет Форума

• 14 May 2007
                          • 8509

Сообщение от Воздух
                          Так, але це стосується агресора, того хто починає війну. Чи може таке бути з росіянами?
                          У неі інше завдання - демотивувати опір російській навалі, а себе по можливості позіціювати як порядну людину !
                          Последний раз редактировалось Тихий; 21 February 2025, 09:29 AM.
                          Ad fontes

Ватник, это человек нетрадиционной умственной ориентации...(с)

Комментарий

• Тихий
                            Ветеран
                            Совет Форума

• 14 May 2007
                            • 8509

Сообщение от FTL
                            Ухилянты - это самые мудрые люди. Мудрые люди бегут от войны и правильно делают. Если никто не придёт на войну - война не начнётся.
                            Лживое существо, ты же не о сохранности жизней украинцев печешься, зная что ухилянство означает ни что иное, как легкую победу озверелого русского мира….как же вы все омерзительны в своём лицемерии и ,,благодушии,, и ,,мудрости,, вашей бесовской !
                            Ad fontes

Ватник, это человек нетрадиционной умственной ориентации...(с)

Комментарий

• Werty1383
                              во Христе
                              • 12 June 2023
                              • 10397

Сообщение от Тихий
                              Не имеет никакого значения кто написал деморализующего характера стихотворение, имеет значение то, кто его здесь выкладывает, и выложил его именно ты, а не кто-нибудь ! У упомянутого бывшего киевлянина тоже не им сплетенное, но именно им опубликовано в первый месяц войны, и до сих пор тот отморозок держит его на своей странице !
                              Имеет значение, лжец ты или нет
                              но тебе, видимо, все равно
                              Пропитан злословием и смертоносным ядом
                              член совета христианского форума
                              Еще хуже, что настолько ослеплен, что этого даже не видишь
                              Это плохо

Комментарий

• FTL
                                Ветеран
                                • 21 November 2024
                                • 1192

Сообщение от Воздух
                                Это всех касается. Если вторая сторона не придёт на войну, то и при таких условиях война не состоится. Кто этого до сих пор не понимает - думайте пока не поймёте.

Комментарий

Обработка...