Через падіння. Читаємо раз:
"4 Де ти був, коли землю основував Я? Розкажи, якщо маєш знання!
5 Хто основи її положив, чи ти знаєш? Або хто розтягнув по ній шнура?
6 У що підстави її позапущувані, або хто поклав камінь наріжний її,
7 коли разом співали всі зорі поранні та радісний окрик здіймали всі Божі сини? (Йов 38:4-7)".
Бог основує землю, а всі Божі сини, включно з тим хто потім став сатаною, максимально радіють.
Читаємо два:
"6 І сталося одного дня, і поприходили Божі сини, щоб стати при Господі. І прийшов поміж ними й сатана.
7 І сказав Господь до сатани: Звідки ти йдеш? А сатана відповів Господеві й сказав: Я мандрував по землі та й перейшов її. (Йов 1:6,7)".
А тут вже бачимо сатану перед Богом разом з іншими синами Бога.
А що сталось між цими подіями?
А сталося створення людини за образом Божим, тобто Бог створив тих які оволодіють всією землею і будуть панувати над всіма хто мешкає на ній.
"4 Де ти був, коли землю основував Я? Розкажи, якщо маєш знання!
5 Хто основи її положив, чи ти знаєш? Або хто розтягнув по ній шнура?
6 У що підстави її позапущувані, або хто поклав камінь наріжний її,
7 коли разом співали всі зорі поранні та радісний окрик здіймали всі Божі сини? (Йов 38:4-7)".
Бог основує землю, а всі Божі сини, включно з тим хто потім став сатаною, максимально радіють.
Читаємо два:
"6 І сталося одного дня, і поприходили Божі сини, щоб стати при Господі. І прийшов поміж ними й сатана.
7 І сказав Господь до сатани: Звідки ти йдеш? А сатана відповів Господеві й сказав: Я мандрував по землі та й перейшов її. (Йов 1:6,7)".
А тут вже бачимо сатану перед Богом разом з іншими синами Бога.
А що сталось між цими подіями?
А сталося створення людини за образом Божим, тобто Бог створив тих які оволодіють всією землею і будуть панувати над всіма хто мешкає на ній.

Комментарий