Водоходы, отзовитесь!
Свернуть
X
-
Комментарий
-
Груба помилка.
А в чём воля Отца?
40 Оце ж воля Мого Отця, щоб усякий, хто Сина бачить та вірує в Нього, мав вічне життя, і того воскрешу Я останнього дня. (Вiд Iвана 6:39,40)".
Ще оця цитата: "15 Бо така Божа воля, щоб доброчинці гамували неуцтво нерозумних людей,
16 як вільні, а не як ті, що мають волю на прикриття лихого, але як раби Божі. (1-е Петра 2:15,16)".5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Комментарий
-
В этом есть суть лукавства - человек думает, что на верном пути...
"39 Оце ж воля Того, Хто послав Мене, щоб з усього, що дав Мені Він, Я нічого не стратив, але воскресив те останнього дня.
40 Оце ж воля Мого Отця, щоб усякий, хто Сина бачить та вірує в Нього, мав вічне життя, і того воскрешу Я останнього дня. (Вiд Iвана 6:39,40)".
Ще оця цитата: "15 Бо така Божа воля, щоб доброчинці гамували неуцтво нерозумних людей,
16 як вільні, а не як ті, що мають волю на прикриття лихого, але як раби Божі. (1-е Петра 2:15,16)".
Уточните значение слов, и вы избавите человечество от половины заблуждений. / Рене Декарт /...Комментарий
-
*****Комментарий
-
Уточните значение слов, и вы избавите человечество от половины заблуждений. / Рене Декарт /...Комментарий
-
-
Так існує критерій від Господа: "Ото ж бо, по їхніх плодах ви пізнаєте їх! (Вiд Матвiя 7:20)".
А своё понимание вместо цитаты показать можете?5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Сообщение от ВоздухСтверджую що серцем (центр душі) здійснюються найвищі функції духу людського. Згодні?5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
-
5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
-
и при чём тут сопли/слюни?
Вера утверждает....
Повторю - Пётр это камень а не жижа
Про пищу нету времени искать - скажу тут:
Пища не приближает нас к Богу: ибо, едим ли мы, ничего не приобретаем; не едим ли, ничего не теряем.
(1-е Коринфянам 8:8)
Поэтому Пост и Молитва ...а не мясо или овощи...
логические молоко
твердая пища
потому нужны слюни и желудочный сок
молоко пока зубы вырастут*****Комментарий
-
Матф.5:17 Не думайте, что Я пришел нарушить закон или пророков: не нарушить(отменить или упразднить) пришел Я, но исполнить.
Матф.5:18 Ибо истинно говорю вам: доколе не прейдет небо и земля, ни одна иота или ни одна черта не прейдет из закона, пока не исполнится все.
Комментарий
Комментарий