Межконфессиональный диалог
Свернуть
X
-
РПЦ - одна з цих автокефальних церков, а значить є частиною Православної Церкви?
Якщо Ви знаєте православні канони, то українська церква не може сама вирішувати такі питання, не порушивши канони.Навіщо тоді УПЦ (мп) залишилась у церкві яка трансформувалась до такого?
Тобто Ви є прикладом того, про що я говорив - Ви не член ПЦУ, навіть не православний, але краще знаєте куди православним християнам України треба ходити, а куди не ходити.Вже два рази писав що я є членом домашньої церкви, що нас всього шестеро, що ми колись були в православній, баптистській та п'ятдесятницькій церквах.
Комментарий
-
Так.
Українська православна церква отримала Томос від Константинополя, стала автокефальною, поки що митрополією з обмеженими правами, але впевнений що після повного об'єднання стане патріархатом без обмежень.Якщо Ви знаєте православні канони, то українська церква не може сама вирішувати такі питання, не порушивши канони.
Ні, не так. Хочу зрозуміти чому УПЦ (мп) не стала частиною ПЦУ якщо рпц, частиною якої є УПЦ (мп), фактично виродилась у велике збіговисько людей які не можуть розрізнити добро та зло.Тобто Ви є прикладом того, про що я говорив - Ви не член ПЦУ, навіть не православний, але краще знаєте куди православним християнам України треба ходити, а куди не ходити.5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)👍 1Комментарий
-
УПЦ має питання щодо канонічності хіротоній священників ПЦУ. Це канонічні питання. Це не про вибір між проукраїнською чи проросійською позицією.
Для неправославних це виглядає як щось незрозуміле і неважливе. А от відділитися від РПЦ їм вважається чимось простим і важливим. Тому і закидають такі звинувачення.
Комментарий
-
Вселенський патріархат визнав автокефалію ПЦУ, визнав і законність хіротоній. Які православні церкви стверджують про не канонічність хіротоній священників ПЦУ?УПЦ має питання щодо канонічності хіротоній священників ПЦУ. Це канонічні питання. Це не про вибір між проукраїнською чи проросійською позицією.
Для неправославних це виглядає як щось незрозуміле і неважливе. А от відділитися від РПЦ їм вважається чимось простим і важливим. Тому і закидають такі звинувачення.
До вас 2 простих запитання:
1) ви не заперечуєте канонічність Томосу ПЦУ?
2) чи вважаєте ви що священники рпц своїми діями зганьбили Вселенське Православ'я?
5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)👍 1Комментарий
-
Комментарий
-
Ті, які не визнали ПЦУ.
Я не спеціаліст по канонічному праву.1) ви не заперечуєте канонічність Томосу ПЦУ?
Але у мене є сумніви, оскільки багато церков не визнали ПЦУ.
Так, вважаю.2) чи вважаєте ви що священники рпц своїми діями зганьбили Вселенське Православ'я?
Комментарий
-
Пішы як заўгодна.
Гэта аніяк не паўплывае на маё стаўленьне да маскоўскага рэлігійнага культу ў якой частцы сьвету яно не знаходзілася.
Зь дзяцінства мама і тата навучалі:
Кажы праўду.
А яна такая:
Маскоўскія папы і іхні рэлігійны культ - - маюць да хрысьціянства даволі ўскоснае дачыненьне.Комментарий
-
Относится.
Читаем 2 Тимофею первая главаЗдравое учение От Иоанна 7 глава13 Держись образца здравого учения, которое ты слышал от меня, с верою и любовью во Христе Иисусе.
14 Храни добрый залог Духом Святым, живущим в нас.16 Иисус, отвечая им, сказал: Мое учение - не Мое, но Пославшего Меня;
17 кто хочет творить волю Его, тот узнает о сем учении, от Бога ли оно, или Я Сам от Себя говорю.
👍 1Комментарий
-
👍 2Комментарий
-
Комментарий
-
Комментарий
-
Комментарий

Комментарий