В поисках Истины
Свернуть
X
-
5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Исаии 59:17 И он облек правду, как нагрудник, и возложил шлем спасения на голову свою, и одел одежду отмщения, и пояс
И где здесь брачная одежда?
Сообщение от daniil777
Ну Ии ...? Где требование?Комментарий
-
Добре, беремо паралельний вірш: "Отож, виправдавшись вірою, майте мир із Богом через Господа нашого Ісуса Христа, (До римлян 5:1)".
Тобто, кожна людина може примиритися з Богом тільки через Господа нашого Ісуса Христа, а прийти до Господа можна тільки через віру.
Хіба це не вимога від Бога для кожного хто бажає врятуватися?5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Добре, беремо паралельний вірш: "Отож, виправдавшись вірою, майте мир із Богом через Господа нашого Ісуса Христа, (До римлян 5:1)".
Тобто, кожна людина може примиритися з Богом тільки через Господа нашого Ісуса Христа, а прийти до Господа можна тільки через віру.
Хіба це не вимога від Бога для кожного хто бажає врятуватися?
Це дійсно не вимога, а пропозиція.
Наслідуючи, маючи його як орієнтир, можна легше знайти ту Дорогу Істини.
Бо, немає нікого чистішого за Христа. Серед людей.
І, так, звичайно, не можна "обійти" Ісуса у воротах до Раю.
Іншими словами, пропозиція від якої неможливо відмовитись!If you do right no one remembers.
If you do wrong no one forgets.
Не прячусь за Аватаром.
Каждый может плюнуть мне в лицо.
Комментарий
-
Комментарий
-
Хіба це не вимога від Бога для кожного хто бажає врятуватися?
16 Я которые заповедую тебе сегодня, любить Господа Бога твоего, ходить по путям Его и исполнять заповеди Его и постановления Его и законы Его, то будешь жить и размножишься, и благословит тебя Господь Бог твой на земле, в которую ты идешь, чтоб овладеть ею;
В то время Всевышний предложил жизнь за исполнение его Закона дел. А сейчас за веру и дела веры.
Дозвольте втрутитись.
Це дійсно не вимога, а пропозиція.
Наслідуючи, маючи його як орієнтир, можна легше знайти ту Дорогу Істини.
Бо, немає нікого чистішого за Христа. Серед людей.
І, так, звичайно, не можна "обійти" Ісуса у воротах до Раю.
Іншими словами, пропозиція від якої неможливо відмовитись!Комментарий
-
If you do right no one remembers.
Не прячусь за Аватаром.
Комментарий
-
Начал с Адама.
А дальше и Ленин, и Путин, и я и вы. Все мы создания Творца! Как в отаре есть паршивые овцы, так и среди Человеков есть отравленные сатаною. Те, кто сделал неправильный выбор. Ошиблись. А если у тебя есть право выбора, то априори есть право на ошибку. Но это не значит что надо с постоянным упорством топтаться по граблям.
Вот Вы христианин?
Дух Божий утверждает, что в Адаме все согрешили. И это была не ошибка, а заговор, восстание вселенского масштаба.
Человек пошел во след сатаны, послушав не Бога, а дьявола. И все его потомки - рождаются со склонностью ко греху, которую они, и осуществляют - в течение всей жизни
Только Христос выбился из этого ряда.
Если Вы пошли в "технологическую" тему, то должны знать, что любого робота можно починить.
А выбор, он есть всегда! Вот Вы могли бы со мной согласиться, но Вы противоречие! Это ли не выбор?!
Давайте рассмотрим работу электронных устройств. Сразу скажу, я не программист - всего лишь, дилетант.
но знаю случаи, когда вирус поражал вс ПО - включая даже байос и весь жесткий дискКомментарий
-
Ваши размышления вынуждают меня задать тот же вопрос: вы христианин?
Дух Божий утверждает, что в Адаме все согрешили. И это была не ошибка, а заговор, восстание вселенского масштаба.
Человек пошел во след сатаны, послушав не Бога, а дьявола. И все его потомки - рождаются со склонностью ко греху, которую они, и осуществляют - в течение всей жизни
Только Христос выбился из этого ряда.
Вы выбираете перечить Христову учению. Почему?
Давайте рассмотрим работу электронных устройств. Сразу скажу, я не программист - всего лишь, дилетант.
но знаю случаи, когда вирус поражал вс ПО - включая даже байос и весь жесткий диск
И если честно, я не размышляю, а утверждаю.
Меня удивляет то, как Христиане, со"старта" пытаются сделать Творца лузером. Всесильным Богом, но неспособным создать себе идеальную "компанию" для совместного времяпровождения. Сначала у него восстали слуги (ангелы) потом вообще - венец Его творения оказался настолько слаб что не смог устоять банальному (условно) яблоку.
Любой верующий, не важно какого вероисповедания, априори не может "опускать" своего Бога. Ибо Бог есть альфа и омега. Он создатель Мира. Ничто и никто не может ему противоречить и тем более восстать против него! Без него нет ничего. Вся вселенная пропитана Духом Его. Ибо Он эта Вселенная!
По компьютерам. Любая программа либо вирус это просто набор символов. И они не имеют никакого отношения к железу. Любую операционку, программу, вирус можно стереть и "накатить" новую.If you do right no one remembers.
Не прячусь за Аватаром.
Комментарий
-
Ви ж самі і принижуєте Всевишнього. Він Творець всесвіту і перебуває і поза всесвітом і всередині - через Своє Слово і Свій Дух.
По компьютерам. Любая программа либо вирус это просто набор символов. И они не имеют никакого отношения к железу. Любую операционку, программу, вирус можно стереть и "накатить" новую.5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
-
І для 99% віруючих абсолютно не має бути важливо де саме перебуває чи не перебуває Творець. Так само, як їм не варто шукати і роздумувати про що думає Творець. Чим він харчується, спить чи читає, або може грає в шахи або в карти з ангелами. У кожного віруючого є досхочу власних проблем та викликів аби просто наблизитись до Царства Божого.
Знов безапеляційна і не зовсім вірна заява - нагадаю про нейромережі та штучний інтелект.[/QUOTE]
А що таке нейромережа та штучний інтелект, як не набір символів та написаних людиною алгоритмів?If you do right no one remembers.
Не прячусь за Аватаром.
Комментарий
-
А що таке нейромережа та штучний інтелект, як не набір символів та написаних людиною алгоритмів?
Здатний породжувати текст, зображення або інші медіа, використовуючи породжувальні моделі які є "набір символів та написаних людиною алгоритмів".5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
-
Я НЕ намагаюся когось в чомусь переконувати.
Я не володію істиною, ала багато говорив про неї з Творцем. Я намагаюся слідувати шляхом який мені вказав Ісус.
Я не ставлю собі за мету, щоби Ви мені вірили. Вірте в Творця.
Але якщо комусь потрібно моє плече аби допомогти нести його хрест, я допоможу!
Мені, насправді, не важлива моя доля. Мені важливо допомогти ближньому. Підтримати його в важкий момент. Бо в цьому я бачу покликання Християнина.
ChatGPT також називають чат-ботом.
Що це таке простими словами це програма, яка спілкується з людиною в чаті чи месенджері, начебто це була справжня людина. Він може відповідати на запитання, задані користувачем, надавати інформацію, виконати певні завдання або просто підтримувати розмову на певну тему. Чат-боти можуть використовуватися в різних областях, включаючи бізнес, маркетинг, обслуговування клієнтів і т.д.
Дізнайтеся, що таке ChatGPT та як його використовувати. Стаття містить корисні поради та приклади використання ChatGPT, включаючи створення тексту з нуля, генерацію відповідей на запитання та аналіз тональності тексту. Дізнайтеся, як ChatGPT може допомогти вам з автоматичною обробкою великих обсягів текстової інформації, покращити ефективність вашого бізнесу та підвищити якість вашої роботи.If you do right no one remembers.
Не прячусь за Аватаром.
Комментарий
-
Я не маю себе за ментора. Ні за проповідника. Ні пастора. Ні священника.
Я НЕ намагаюся когось в чомусь переконувати.
Я не володію істиною, ала багато говорив про неї з Творцем. Я намагаюся слідувати шляхом який мені вказав Ісус.
Я не ставлю собі за мету, щоби Ви мені вірили. Вірте в Творця.
Але якщо комусь потрібно моє плече аби допомогти нести його хрест, я допоможу!
Мені, насправді, не важлива моя доля. Мені важливо допомогти ближньому. Підтримати його в важкий момент. Бо в цьому я бачу покликання Християнина.
утім Церкви Христової сторонитися не можете
бо тоді ваші слова виявляться нещирими ..Комментарий
Комментарий