Война...
Свернуть
X
-
Ты полагаешь мне интересна история твоих просмотров ?….ведь ключевым является то, что ты полная темень в происходящем, причем, с неработающим критическим мышлением, у тебя нет шансов выйти хоть на какой-то уровень понимания, лишенность здравого смысла определила твоё настоящее невежество !))))))))Ad fontes
Ватник, это человек нетрадиционной умственной ориентации...(с)Комментарий
-
Понимаю трудно кем то притворится, иногда забываешь слова, сценарий меняется на ходу. Там нужно быть кем то, здесь другим притворится. Всё не уследишь, не думаешь произнесенные слова вдруг надо потвердить заново. Вам же надо тараторить. Тараторить и тараторить бесмыслицу, подкрепляя приправами для "верности"Комментарий
-
Ты полагаешь мне интересна история твоих просмотров ?….ведь ключевым является то, что ты полная темень в происходящем, причем, с неработающим критическим мышлением, у тебя нет шансов выйти хоть на какой-то уровень понимания, лишенность здравого смысла определила твоё настоящее невежество !))))))))Комментарий
-
Понимаю трудно кем то притворится, иногда забываешь слова, сценарий меняется на ходу. Там нужно быть кем то, здесь другим притворится. Всё не уследишь, не думаешь произнесенные слова вдруг надо потвердить заново. Вам же надо тараторить. Тараторить и тараторить бесмыслицу, подкрепляя приправами для "верности"
Как назвать?
Вижу кириличные буквы.
Вижу отсутствие мысли и смысла.
У-ха-ха
Бу-га-га
Комментарий
-
ПС. Янэк, давай, завязываем кормить этого троля, такие мракобесы умышленно тему забалтывают до нечитаемости, это одна из их целей !Ad fontes
Ватник, это человек нетрадиционной умственной ориентации...(с)👍 1Комментарий
-
Технически он считается растерявшим шифер до последнего листа….и в результате любая капля токсичных осадков - всё оседает в его несчастном чердаке !😂
ПС. Янэк, давай, завязываем кормить этого троля, такие мракобесы умышленно тему забалтывают до нечитаемости, это одна из их целей !
Тихо шифером шурша...Комментарий
-
А тепер те, що запостив Трамп:
"Я щойно завершив телефонну розмову з президентом путіним, і вона була дуже продуктивною. путін привітав мене та Сполучені Штати з Великим Досягненням миру на Близькому Сході, чого, як він сказав, людство прагнуло століттями. Я справді вірю, що успіх на Близькому Сході допоможе в наших переговорах щодо завершення війни між росією та Україною.
путін подякував Першій Леді, Меланії, за її участь у питаннях, що стосуються дітей. Він дуже це оцінив і сказав, що ця діяльність триватиме.
Ми також приділили значну увагу питанню торгівлі між росією та Сполученими Штатами після завершення війни з Україною.
Наприкінці розмови ми домовилися, що наступного тижня відбудеться зустріч наших високопосадових радників. Початкову делегацію Сполучених Штатів очолить Державний секретар Марко Рубіо разом з іншими особами, яких буде призначено. Місце проведення зустрічі ще визначається.
Після цього путін і я зустрінемось у погодженому місці — у Будапешті, Угорщина, щоб побачити, чи зможемо ми покласти край цій "ганебній" війні між росією та Україною.
Завтра я зустрінуся з президентом Зеленським у Овальному кабінеті, де ми обговоримо мою розмову з президентом Путіним та багато іншого.
Я вважаю, що сьогоднішня телефонна розмова принесла значний прогрес."
🇺🇦Підписатися на канал🇺🇦Комментарий
-
Чого не буде?
- Томагавків не буде
- Додаткових санкцій на рф не буде
- Тарифів 500% на Китай не буде
- Договірнячка не буде
- Припинення вогню не буде
А що буде?
- Купа їбаніни буде
- Зустрічі на рівні делегацій вахтерів туалетів столичних вокзалів - будуть
- Масовані обстріли енергетики будуть
Ось такий підсумок.
Хто не очаровувався рудим дідом - мій вам респект.
Хто встиг очаруватися "потужними" заявами рудого діда - чергове нагадування, що НІКОЛИ не треба довіряти словам. Особливо, коли це Трамп.
🇺🇦Підписатися на канал🇺🇦Комментарий
-
Украинцы лучше всех понимают менталитет россиян,понимаем их язык,мы читали одни книги,мы были колонией империи зла-мы можем победить Россию. Мы уже нанесли немалый вред России( общими усилиями ,благодаря помощи(США и ЕС).Разговаривать с собой нормально, пока никто не отвечает.
Комментарий
Комментарий