Єгор Фірсов
@Firsov_Donetsk
·
2h
Якось мене від бригади відправили у важливе відрядження - у північну Україну.
Я відкрив новігатор, забив адресу, включив підкаст і поїхав. Коли підʼїхав майже до місяця, глянув на телефон, і навігатор показав мені, що я у липецьку на території ворога.
Я одразу зрозумів, що діє сильний РЕБ, який підміняє мені координати. І трохи зрадів за наших. Але потім напружився, бо тепер, бляха, адресу треба шукати самостійно. Усі знаки збиті, ще з часів 22 року. І я зупинився у якомусь місті прямо на пішохідному переході, відкрив вікно і запитав у мужика
- де я знаходжусь ?
- Воронєж ! Кинув він мені миттєво
О! Думаю, жартівник. Може ростов? Нє можна було нормально відповісти…
Щось таке подумав про себе
Я протягнув авто метрів 20 і також одразу викрикнув з авто, на цей раз питав у бодрєнкої бабці на тротуарі.
- Яке це місто?
- Воронєж! Дуже впевнено, але трохи здивовано відповіла вона.
Секунди на 3 я завис. За цей час промайнуло усе.
Хід моїх думок був наступний: Новігатор показує, що я в липецьку. Кордон дійсно дуже поряд. Друга людина відповідає мені, що насправді я у Воронежі. Що, тут відбувається?!
видихнути я зміг коли перевів погляд на номери автомобілів
- вони були наші. Але який, блін, Вороніж?
Корочше, в Україні дійсно є селище Воронєж. Наше українське, хоч і ворог, не так далеко. До 10 тисяч людей. там, до речі, народився Пантелеймон Куліш.
Така Україна - більше третини століття живеш і завжди знаходиш, щось нове.
@Firsov_Donetsk
·
2h
Якось мене від бригади відправили у важливе відрядження - у північну Україну.
Я відкрив новігатор, забив адресу, включив підкаст і поїхав. Коли підʼїхав майже до місяця, глянув на телефон, і навігатор показав мені, що я у липецьку на території ворога.
Я одразу зрозумів, що діє сильний РЕБ, який підміняє мені координати. І трохи зрадів за наших. Але потім напружився, бо тепер, бляха, адресу треба шукати самостійно. Усі знаки збиті, ще з часів 22 року. І я зупинився у якомусь місті прямо на пішохідному переході, відкрив вікно і запитав у мужика
- де я знаходжусь ?
- Воронєж ! Кинув він мені миттєво
О! Думаю, жартівник. Може ростов? Нє можна було нормально відповісти…
Щось таке подумав про себе
Я протягнув авто метрів 20 і також одразу викрикнув з авто, на цей раз питав у бодрєнкої бабці на тротуарі.
- Яке це місто?
- Воронєж! Дуже впевнено, але трохи здивовано відповіла вона.
Секунди на 3 я завис. За цей час промайнуло усе.
Хід моїх думок був наступний: Новігатор показує, що я в липецьку. Кордон дійсно дуже поряд. Друга людина відповідає мені, що насправді я у Воронежі. Що, тут відбувається?!
видихнути я зміг коли перевів погляд на номери автомобілів
- вони були наші. Але який, блін, Вороніж?
Корочше, в Україні дійсно є селище Воронєж. Наше українське, хоч і ворог, не так далеко. До 10 тисяч людей. там, до речі, народився Пантелеймон Куліш.
Така Україна - більше третини століття живеш і завжди знаходиш, щось нове.
Комментарий