Водоходы, отзовитесь!

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • Воздух
    Ветеран
    • 28 April 2022
    • 5495

Сообщение от Вовчик
    Возвращаемся, но обязательно проделайте работу над ошибками в отношении меня.
    Домовились.
    Вы могли бы сконцентрировать вопрос по вере, чтобы мы могли вернуться к нему типа с чистого листа…!?
    Пропоную повернутись
    сюди
    5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
    6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)

Комментарий

• Вовчик
      Ветеран

• 09 July 2005
      • 34603

Сообщение от Воздух

Пропоную повернутись ...
      сюда…"Здійснення чого, яким чином здійснення?"

Но такой вопросе парой строк не объяснишь - люди книги пишут…типа "Секрет" или диссертации защищают, а Христос коротко сказал:

Господь сказал: если бы вы имели веру с зерно горчичное и сказали смоковнице сей: исторгнись и пересадись в море, то она послушалась бы вас.
      (От Луки 17:6)

Но не объяснил также коротко - как достичь такой веры.

Что будем делать?

я загадал слово Вашего ответа…интересно - совпадёт ли...
      Уточните значение слов, и вы избавите человечество от половины заблуждений. / Рене Декарт /...

Комментарий

• Воздух
        Ветеран
        • 28 April 2022
        • 5495

Сообщение от Вовчик
        сюда…"Здійснення чого, яким чином здійснення?"
        Це моє запитання - повертаємось до вашого твердження, якщо бажаєте.
        Но не объяснил также коротко - как достичь такой веры.
        Може з цього - найскладнішого - почнемо?
        я загадал слово Вашего ответа…интересно - совпадёт ли...
        І як?
        6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)

Комментарий

• Вовчик
          Ветеран

• 09 July 2005
          • 34603

Сообщение от Воздух
          Це моє запитання - повертаємось до вашого твердження, якщо бажаєте.

І як?
          По сути совпало - "работать"

Сейчас небольшой перерыв на поточные дела.
          Уточните значение слов, и вы избавите человечество от половины заблуждений. / Рене Декарт /...

Комментарий

• Вовчик
            Ветеран

• 09 July 2005
            • 34603

Сообщение от Воздух

я хочу ещё раз вернуться к вопросу: "что движет человеком?"

я сказал: "Человеком движут желания - согласовано?"

Вы ответили: "Ні! Деякі люди відкидають бажання якщо вони гріховні - про христових кажу."

Такие люди отбрасывают греховные желания в пользу желания спастись.

Другие люди не верят в необходимость спасаться и отдаются на волю греховных желаний по принципу: "однова живём"…

При внимательном рассмотрении вопроса Вы можете сами убедиться, что людьми движут желания

А сейчас согласовано?

Истинно также говорю вам, что если двое из вас согласятся на земле просить о всяком деле, то, чего бы ни попросили, будет им от Отца Моего Небесного,
            (От Матфея 18:19)

А вдруг...

Комментарий

• Воздух
              Ветеран
              • 28 April 2022
              • 5495

Сообщение от Вовчик
              При внимательном рассмотрении вопроса Вы можете сами убедиться, что людьми движут желания

А сейчас согласовано?
              Дійсно, бажання людей відіграють майже вирішальну роль у житті людини, але...
              Може вас це дратує, але знову - ні. Для розуміння про що я:
              "8 Про нього три рази благав я Господа, щоб він відступився від мене.
              9 І сказав Він мені: Досить тобі Моєї благодаті, бо сила Моя здійснюється в немочі. Отож, краще я буду хвалитись своїми немочами, щоб сила Христова вселилася в мене. (2-е до коринтян 12:8,9)".
              Бачимо два бажання: Бога та людини, до того ж апостола.
              Апостол Павло підкоряється Богу, волі Його всупереч своєму бажанню.

Комментарий

• Вовчик
                Ветеран

• 09 July 2005
                • 34603

Сообщение от Воздух
                Дійсно, бажання людей відіграють майже вирішальну роль у житті людини, але...
                Може вас це дратує, але знову - ні. Для розуміння про що я:
                "8 Про нього три рази благав я Господа, щоб він відступився від мене.
                9 І сказав Він мені: Досить тобі Моєї благодаті, бо сила Моя здійснюється в немочі. Отож, краще я буду хвалитись своїми немочами, щоб сила Христова вселилася в мене. (2-е до коринтян 12:8,9)".
                Бачимо два бажання: Бога та людини, до того ж апостола.
                Апостол Павло підкоряється Богу, волі Його всупереч своєму бажанню.
                Это самообман.

Почему Павел подчиняется Богу - потому что хочет спастись.

Человек только думает, что действует вопреки желанию - на самом деле более сильное желание побеждает бол слабое желание.

Отмена согласования.

Комментарий

• Воздух
                  Ветеран
                  • 28 April 2022
                  • 5495

Сообщение от Вовчик
                  Это самообман.

Почему Павел подчиняется Богу - потому что хочет спастись.

Человек только думает, что действует вопреки желанию - на самом деле более сильное желание побеждает бол слабое желание.
                  "23 Тягнуть мене одне й друге, хоч я маю бажання померти та бути з Христом, бо це значно ліпше.
                  24 А щоб полишатися в тілі, то це потрібніш ради вас.
                  25 І оце знаю певно, що залишусь я, і пробуватиму з вами всіма вам на користь та на радощі в вірі, (До филип'ян 1:23-25)".
                  Так які бажання мав апостол Павло? Хіба він би не спасся якщо б не обрав залишитися у тілі, до того ж не здоровому?
                  Є воля людини, а є воля Бога - не всі знають волю Бога, а деякі і знають, але діють з власної волі.

Комментарий

• Вовчик
                    Ветеран

• 09 July 2005
                    • 34603

Сообщение от Воздух
                    "23 Тягнуть мене одне й друге, хоч я маю бажання померти та бути з Христом, бо це значно ліпше.
                    24 А щоб полишатися в тілі, то це потрібніш ради вас.
                    25 І оце знаю певно, що залишусь я, і пробуватиму з вами всіма вам на користь та на радощі в вірі, (До филип'ян 1:23-25)".
                    Так які бажання мав апостол Павло? Хіба він би не спасся якщо б не обрав залишитися у тілі, до того ж не здоровому?
                    Є воля людини, а є воля Бога - не всі знають волю Бога, а деякі і знають, але діють з власної волі.
                    Верующий тем отличается от неверующего, что имеет желание исполнять волю/желание Бога, а не своё.

Ещё раз убедился, что в самом начале любого обсуждения и особенно религиозно-философского, необходимо договориться о терминологии понятий.

Иначе получится противоречие с Христом:

Истинно, истинно говорю тебе: когда ты был молод, то препоясывался сам и ходил, куда хотел; а когда состаришься, то прострешь руки твои, и другой препояшет тебя, и поведет, куда не хочешь.
                    (От Иоанна 21:18)

Под вопросом: Что движет человеком? - я понимал проявление свободной воли человека в русле вопроса о вере, а не вынужденное действие человека под давлением обстоятельств.

Говорю и опять "слышу" кучу деталей, которые необходимо прояснять/согласовывать.

Вот почему даже двоим трудно/невозможно прийти к полному согласию да ещё и в Имени Христа.

Комментарий

• Воздух
                      Ветеран
                      • 28 April 2022
                      • 5495

Сообщение от Вовчик
                      Под вопросом: Что движет человеком? - я понимал проявление свободной воли человека в русле вопроса о вере, а не вынужденное действие человека под давлением обстоятельств.

Говорю и опять "слышу" кучу деталей, которые необходимо прояснять/согласовывать.

Вот почему даже двоим трудно/невозможно прийти к полному согласию да ещё и в Имени Христа.
                      Нічого складного для розуміння не бачу.
                      Є бажання які походять від тіла - гріховні, а є бажання які походять від відродженого духу - вони в волі Бога.

Комментарий

• Вовчик
                        Ветеран

• 09 July 2005
                        • 34603

Сообщение от Воздух
                        Нічого складного для розуміння не бачу.
                        Є бажання які походять від тіла - гріховні, а є бажання які походять від відродженого духу - вони в волі Бога.
                        я об этом говорил, но Вы или не заметили или не придали значения - но в итоге не согласились

Комментарий

• Воздух
                          Ветеран
                          • 28 April 2022
                          • 5495

Сообщение от Вовчик
                          я об этом говорил, но Вы или не заметили или не придали значения - но в итоге не согласились
                          Будь ласка, посилання на ваші слова - тільки для того щоб зробити висновки для себе та бути більш уважним.

Комментарий

• Вовчик
                            Ветеран

• 09 July 2005
                            • 34603

Сообщение от Воздух
                            Будь ласка, посилання на ваші слова - тільки для того щоб зробити висновки для себе та бути більш уважним.
                            я не буду настаивать, что сказал "прозрачно", но мне кажется что в том же духе.

Вот мои слова:

" Верующий тем отличается от неверующего, что имеет желание исполнять волю/желание Бога, а не своё."

Комментарий

• Воздух
                              Ветеран
                              • 28 April 2022
                              • 5495

Сообщение от Вовчик
                              Вот мои слова:

" Верующий тем отличается от неверующего, что имеет желание исполнять волю/желание Бога, а не своё."
                              Повна згода - бачив ваші слова і просто доповнив.

Комментарий

• Вовчик
                                Ветеран

• 09 July 2005
                                • 34603

Сообщение от Воздух
                                Повна згода - бачив ваші слова і просто доповнив.
                                Слава Богу - стало больше взаимопонимания…

Не прошло ещё и двух лет…))

Комментарий

Обработка...