Мир Вам! Если это Ваш первый визит к нам, то Вы можете посмотреть как пользоваться форумом в справке. Для публикации статей и для общения необходимо зарегистрироваться. Для чтения регистрация необязательна. Благословений!
5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)
Це моє запитання - повертаємось до вашого твердження, якщо бажаєте.
Но не объяснил также коротко - как достичь такой веры.
Може з цього - найскладнішого - почнемо?
я загадал слово Вашего ответа…интересно - совпадёт ли...
І як?
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)
При внимательном рассмотрении вопроса Вы можете сами убедиться, что людьми движут желания
А сейчас согласовано?
Дійсно, бажання людей відіграють майже вирішальну роль у житті людини, але...
Може вас це дратує, але знову - ні. Для розуміння про що я:
"8 Про нього три рази благав я Господа, щоб він відступився від мене.
9 І сказав Він мені: Досить тобі Моєї благодаті, бо сила Моя здійснюється в немочі. Отож, краще я буду хвалитись своїми немочами, щоб сила Христова вселилася в мене. (2-е до коринтян 12:8,9)".
Бачимо два бажання: Бога та людини, до того ж апостола.
Апостол Павло підкоряється Богу, волі Його всупереч своєму бажанню.
Дійсно, бажання людей відіграють майже вирішальну роль у житті людини, але...
Може вас це дратує, але знову - ні. Для розуміння про що я:
"8 Про нього три рази благав я Господа, щоб він відступився від мене.
9 І сказав Він мені: Досить тобі Моєї благодаті, бо сила Моя здійснюється в немочі. Отож, краще я буду хвалитись своїми немочами, щоб сила Христова вселилася в мене. (2-е до коринтян 12:8,9)".
Бачимо два бажання: Бога та людини, до того ж апостола.
Апостол Павло підкоряється Богу, волі Його всупереч своєму бажанню.
Это самообман.
Почему Павел подчиняется Богу - потому что хочет спастись.
Человек только думает, что действует вопреки желанию - на самом деле более сильное желание побеждает бол слабое желание.
Отмена согласования.
Уточните значение слов, и вы избавите человечество от половины заблуждений. / Рене Декарт /...
Почему Павел подчиняется Богу - потому что хочет спастись.
Человек только думает, что действует вопреки желанию - на самом деле более сильное желание побеждает бол слабое желание.
"23 Тягнуть мене одне й друге, хоч я маю бажання померти та бути з Христом, бо це значно ліпше.
24 А щоб полишатися в тілі, то це потрібніш ради вас.
25 І оце знаю певно, що залишусь я, і пробуватиму з вами всіма вам на користь та на радощі в вірі, (До филип'ян 1:23-25)".
Так які бажання мав апостол Павло? Хіба він би не спасся якщо б не обрав залишитися у тілі, до того ж не здоровому?
Є воля людини, а є воля Бога - не всі знають волю Бога, а деякі і знають, але діють з власної волі.
"23 Тягнуть мене одне й друге, хоч я маю бажання померти та бути з Христом, бо це значно ліпше.
24 А щоб полишатися в тілі, то це потрібніш ради вас.
25 І оце знаю певно, що залишусь я, і пробуватиму з вами всіма вам на користь та на радощі в вірі, (До филип'ян 1:23-25)".
Так які бажання мав апостол Павло? Хіба він би не спасся якщо б не обрав залишитися у тілі, до того ж не здоровому?
Є воля людини, а є воля Бога - не всі знають волю Бога, а деякі і знають, але діють з власної волі.
Верующий тем отличается от неверующего, что имеет желание исполнять волю/желание Бога, а не своё.
Ещё раз убедился, что в самом начале любого обсуждения и особенно религиозно-философского, необходимо договориться о терминологии понятий.
Под вопросом: Что движет человеком? - я понимал проявление свободной воли человека в русле вопроса о вере, а не вынужденное действие человека под давлением обстоятельств.
Говорю и опять "слышу" кучу деталей, которые необходимо прояснять/согласовывать.
Вот почему даже двоим трудно/невозможно прийти к полному согласию да ещё и в Имени Христа.
Уточните значение слов, и вы избавите человечество от половины заблуждений. / Рене Декарт /...
Под вопросом: Что движет человеком? - я понимал проявление свободной воли человека в русле вопроса о вере, а не вынужденное действие человека под давлением обстоятельств.
Говорю и опять "слышу" кучу деталей, которые необходимо прояснять/согласовывать.
Вот почему даже двоим трудно/невозможно прийти к полному согласию да ещё и в Имени Христа.
Нічого складного для розуміння не бачу.
Є бажання які походять від тіла - гріховні, а є бажання які походять від відродженого духу - вони в волі Бога.
я об этом говорил, но Вы или не заметили или не придали значения - но в итоге не согласились
Будь ласка, посилання на ваші слова - тільки для того щоб зробити висновки для себе та бути більш уважним.
" Верующий тем отличается от неверующего, что имеет желание исполнять волю/желание Бога, а не своё."
Повна згода - бачив ваші слова і просто доповнив.
Комментарий