Кажу про істинну віру, тобто про дар від Бога через Духа Його - брехня виключається абсолютно.
Тож давайте рухатися до суті.
"26 Бо ви всі сини Божі через віру в Христа Ісуса!
27 Бо ви всі, що в Христа охристилися, у Христа зодягнулися!
28 Нема юдея, ні грека, нема раба, ані вільного, нема чоловічої статі, ані жіночої, бо всі ви один у Христі Ісусі!
29 А коли ви Христові, то ви Авраамове насіння й за обітницею спадкоємці. (До галатiв 3:26-29)".
Авраамове насіння (Христових) можна назвати пшеницею? питання риторичне.
А чи не через віру люди приходять до Христа? знов риторичне.
А чи не через слово Боже народжується віра? А чи не пов'язане слово Боже з духами від Бога?
Є контекст окремої притчи, є контекст розділу, книги, а є контекст віровчення в цілому.
Мені недостатньо окремих контекстів притч.
"Утішитель же, Дух Святий, що Його Отець пошле в Ім'я Моє, Той навчить вас усього, і пригадає вам усе, що Я вам говорив. (Вiд Iвана 14:26)".
Зверніть увагу на виділені слова, особливо на "вас усього", тобто за такий короткий термін перебування з учнями Господь не міг їх навчити "усього" - тільки тому що вони не здатні були сприйняти. Пройшло 2 тисячоліття.
Речь о другом - о скрытых образах
Двойное и тройное сокрытие
Христос тройного не применял а в Вашей трактовке притчи - тройное сокрытие
Термин можно согласовать - важна суть
Двойное и тройное сокрытие
Христос тройного не применял а в Вашей трактовке притчи - тройное сокрытие
Термин можно согласовать - важна суть
"26 Бо ви всі сини Божі через віру в Христа Ісуса!
27 Бо ви всі, що в Христа охристилися, у Христа зодягнулися!
28 Нема юдея, ні грека, нема раба, ані вільного, нема чоловічої статі, ані жіночої, бо всі ви один у Христі Ісусі!
29 А коли ви Христові, то ви Авраамове насіння й за обітницею спадкоємці. (До галатiв 3:26-29)".
Авраамове насіння (Христових) можна назвати пшеницею? питання риторичне.
А чи не через віру люди приходять до Христа? знов риторичне.
А чи не через слово Боже народжується віра? А чи не пов'язане слово Боже з духами від Бога?
Є контекст окремої притчи, є контекст розділу, книги, а є контекст віровчення в цілому.
Мені недостатньо окремих контекстів притч.
"Утішитель же, Дух Святий, що Його Отець пошле в Ім'я Моє, Той навчить вас усього, і пригадає вам усе, що Я вам говорив. (Вiд Iвана 14:26)".
Зверніть увагу на виділені слова, особливо на "вас усього", тобто за такий короткий термін перебування з учнями Господь не міг їх навчити "усього" - тільки тому що вони не здатні були сприйняти. Пройшло 2 тисячоліття.
Комментарий