Как войти во Христа
Свернуть
X
-
видеть Отца невозможно - сгоришь в смертном теле
надо быть в духовном теле и получить доступ в неприступный свет
видел дух Отца в действии во Христе
не я делаю но Отец во Мне
не я говорю но Отец во мне
дела и слова создают образ духовный - его и видели в действии
*****Комментарий
-
"6 І освідчив Ангол Господній Ісусові, промовляючи:
7 Так говорить Господь Саваот: Якщо ти будеш ходити Моїми дорогами, і якщо стерегтимеш сторожу Мою, тоді й ти будеш судити Мій дім, і також будеш стерегти Мої подвір'я, і дам тобі ходити поміж тими, що стоять тут. (Захарiя 3:6,7)".5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Ось Христос являє Отця Всевишнього:
"6 І освідчив Ангол Господній Ісусові, промовляючи:
7 Так говорить Господь Саваот: Якщо ти будеш ходити Моїми дорогами, і якщо стерегтимеш сторожу Мою, тоді й ти будеш судити Мій дім, і також будеш стерегти Мої подвір'я, і дам тобі ходити поміж тими, що стоять тут. (Захарiя 3:6,7)".
Иисус сказал им: если бы вы были слепы, то не имели бы на себе греха; но как вы говорите, что видите, то грех остается на вас.
(От Иоанна 9:41)
Вы считаете себя зрячим...Уточните значение слов, и вы избавите человечество от половины заблуждений. / Рене Декарт /...Комментарий
-
Каждый видит то, что может...
Иисус сказал им: если бы вы были слепы, то не имели бы на себе греха; но как вы говорите, что видите, то грех остается на вас.
(От Иоанна 9:41).
Вы считаете себя зрячим...5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Не знаете какого Вы духа...
Когда узнаете - ужаснётесь и о слове "нікчемну" будете очень сожалеть...
Уточните значение слов, и вы избавите человечество от половины заблуждений. / Рене Декарт /...Комментарий
-
Навів вам цитату від Захарії де чітко показано як Ангол Господній (Христос) показує Свого Отця, а ви що зробили? перевели розмову на мою особистість. Не згодні з моїм твердженням, будь ласка, чіткі обґрунтування.
Не знаете какого Вы духа...
Когда узнаете - ужаснётесь и о слове "нікчемну" будете очень сожалеть...5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
-
Разве я ошибся?
Це ви так вирішили? навіть не припускаєте, що можете помилитися?
Но я знаю, что в данном случае я не ошибаюсь.
Уточните значение слов, и вы избавите человечество от половины заблуждений. / Рене Декарт /...Комментарий
-
Так, помилились - маю досить потужні аналітичні здібності (зі слів партнерів по бізнесу).
да, я так решил зная что могу подпасть под осуждение Отца, если ошибаюсь.
Но я знаю, что в данном случае я не ошибаюсь.5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
-
Ви про що? про те що я не знаю якого духу, чи про те що Христос являв Отця тільки перебуваючи в тілі на землі?
-
5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
-
Комментарий
-
Комментарий