Вопросы к местным избирателям Зеленского

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • Певчий
    И будет Бог во всем
    Модератор Форума

• 16 May 2009
    • 62933

Чому тільки 2 категорії? Є ще помірковані які розуміють стан справ в Україні.
    По отношению к Зеленскому есть только две категории людей: одни одобряют все, что он делает, другие критикуют за чудовищные "ошибки", если то только ошибки...

Всегда озвучиваю свое и только свое понимание по всем вопросам, по которым берусь говорить. Цитирую ли Писание, отцов ли Церкви, или еще кого, цитирую их как понимаю, не притязая говорить от Имени Последней Инстанции.
    <a href="https://youtube.com/@neiaashi-1?si=FtzHSTBc8rkLTqVr">Духовные песни</a>

Комментарий

• Певчий
      И будет Бог во всем
      Модератор Форума

• 16 May 2009
      • 62933

21K views · 1K reactions | Бюджет-2026 — це не бюджет оборони, це бюджет репресій! Від сьогодні Чернігів без світла і води. Росіяни знову знищили інфраструктуру міста. Але відповідальність за це — не лише на окупанті. «Містом керує не обрана громадою влада, а військова адміністрація, призначена вертикаллю Зеленського. Саме вона мала б забезпечити належний захист критичної інфраструктури», — наголосив народний депутат від «Європейської Солідарності» Volodymyr Ariev під час виступу у Верховній Раді. Політик нагадав: лише три дні тому Кабмін ухвалив постанову про створення координаційного центру з інженерного захисту критичної інфраструктури. «Оперативно, на четвертий рік обстрілів. При цьому у більшості регіонів ефективність використання виділених коштів — під великим питанням», — зазначив Ар’єв. Депутат також розкритикував проєкт Державного бюджету-2026, назвавши його «Граблями-2026»: «На оборону виділили лише на 1,5% більше, ніж торік, зате для Державного бюро розслідувань — аж на 25% більше. Це не бюджет оборони, це бюджет репресій». Ар’єв підкреслив, що влада знову відмовилася підвищити податки для ігорного бізнесу, який продовжує збагачуватись під час війни, замість того щоб допомогти армії. «Після зброї друга стаття витрат має бути підтримка наших військових, які отримали інвалідність через російську агресію. Але цього в бюджеті немає. Бюджет треба робити краще — з думкою про оборону, а не про репресії», — резюмував депутат. | Європейська Солідарність
      Бюджет-2026 — це не бюджет оборони, це бюджет репресій! Від сьогодні Чернігів без світла і води. Росіяни знову знищили інфраструктуру міста. Але відповідальність за це — не лише на окупанті....

Одесса следующая?
      Всегда озвучиваю свое и только свое понимание по всем вопросам, по которым берусь говорить. Цитирую ли Писание, отцов ли Церкви, или еще кого, цитирую их как понимаю, не притязая говорить от Имени Последней Инстанции.
      <a href="https://youtube.com/@neiaashi-1?si=FtzHSTBc8rkLTqVr">Духовные песни</a>

Комментарий

• funt
        Участник
        • 11 October 2025
        • 451

Сообщение от Воздух
        Знов "ти"? Мені скільки разів повторювати?
        Повторяй пока не устанешь.
        Я, что, прошу тебя чтоб ты все время такое просил? Можешь больше не просить. Я так и буду называть на Ты.
        Тем более ты мне стих посвятил, и мы сдружились. Ну как сдружились? Общаемся плотно.
        Ты мне стих и я тебе стих дал. Можно считать руки пожали. Дальше разговаривать как душе угодно. Так?

Комментарий

• Певчий
          И будет Бог во всем
          Модератор Форума

• 16 May 2009
          • 62933

Ростислав Павленко

🇺🇦 Монобільшість втратила легітимність — Стефанчук оголосіть про її розпуск!

📘 «Руслане Олексійовичу, мабуть, ви читали цю книгу — Конституцію України», — звернувся співголова фракції Європейська Солідарність Артур Герасимов до голови Верховної Ради під час пленарного засідання.

⚖️ Депутат нагадав, що стаття 83 Конституції України чітко визначає:
          «У Верховній Раді формується коаліція депутатських фракцій, до складу якої входить більшість народних депутатів від конституційного складу парламенту — тобто щонайменше 226».

📉 «Сьогодні лише 180 “слуг” проголосували. Саме з цієї причини президент Зеленський свого часу розпустив попередній склад Верховної Ради», — наголосив Герасимов.

🚨 Політик закликав голову парламенту офіційно оголосити про розпуск коаліції монобільшості, яка фактично перестала існувати.

🤝 «Коли влада втратила більшість — це означає, що час переходити до реальної коаліції відповідальності, а не фікції однопартійного правління», — підкреслив представник «Європейської Солідарності».

Комментарий

• Мелодия
            Ветеран
            • 23 October 2021
            • 6387

Сообщение от Григорий Р
            Быть во власти означает не принадлежать самому себе. За этой сингулярной линией запросто может не быть личности, а есть только глубокая траншея рока и все эти регалии очень тяготят его, потому что он не считает их своими, и сам себя уже не ощущает.
            Всё это очень сложно.
            Желание обезопасить себя в данный момент и в момент, когда власть закончится это то самое человечье , которое трудно осуждать, и это те два стула которые могут стать жерновами.
            Я бы не хотел быт на месте руководителей в период перемен.
            И не стал бы судить Володимира.
            Из ваших слов получается , что вы ему даже сочувствуете. Не проявляете и вы при этом человеческую слабость?
            Проявляете ли вы сочувствие к путину?
            Понимаете, можно ведь договориться до того, что мы будем жалеть диавола...Кстати, есть такая концепция и хорошо, что она выражена только в литературе - сатана по сути своей страдает и скорбит, он хочет вернуться назад, к Отцу, однако грехи людей не позволяют ему это сделать.
            Просто непонятно, где вы серьезно говорите, а где вы шутите.
            Кстати, вы так и не ответили, кто стоит за всем этим сценарием? Из вас клещами надо всё выпытывать....

Ибо все из Него, Им и к Нему. Ему слава вовеки, аминь.

Комментарий

• Певчий
              И будет Бог во всем
              Модератор Форума

• 16 May 2009
              • 62933

Денис Бондарчук

Із Інтернету

Таксі. Їду. Зачепилися язиками. Їхати по Києву у ранковий час. Десь на Лук'янівці він (таксист) після хвилинної паузи видає базу: "Ось ви зараз можете що завгодно мені зробити, бо при формі і зі зброєю. Але! Я вже каюсь, що голосував за того клоуна! Не знаю, що на мене найшло! І серіал дивився два рази, і на концерти із жікою ходили. Ніби ж нормальний пацан був. А зараз шо? Шмаркля картава? Чи як його... О, поц галімий!!!"
              – Чоловіче, перед тим, як галочку у якомусь бюлетені ставити, треба озирнутися! У країні – хаос і війна, але $ по 25, на голову тобі не прилітає, молися якому хочеш Богу. Жерти є! Безвіз є! Чого тобі не вистачало?
              – Так казали, шо барига...
              – А цей, шо, не барига? Цей ще гірший! Краде мільярдами! Які на оборону сусіди дають!
              – Так отож!
              – Я через таких, як ти, тепер "по формі, і зі зброєю" живу, їм, сплю... Щоби такі як ти наступного разу за іншого дилетанта голосували! Тепер живи із цим!
              (розразувався і вийшов з авто) Не знаю, якими словами достукатися у їхні черепи...

Комментарий

• Григорий Р
                Ветеран

• 29 December 2016
                • 23113

Сообщение от Мелодия

Кстати, вы так и не ответили, кто стоит за всем этим сценарием? Из вас клещами надо всё выпытывать....
                За сценарием, конкретно, Володимира стоят те, кто его горячее всех обнимает. Володимир герой ИХ свободы и ИХ надежды, и ИХ белых роз. А всё, что внутри это для больших сценаристов буферная зона.
                Поэтому Володимир сам заложник. И я не шучу.
                Мне всех жаль.

Комментарий

• Наташа К
                  Ветеран

• 26 November 2019
                  • 21974

Сообщение от Григорий Р
                  За сценарием, конкретно, Володимира стоят те, кто его горячее всех обнимает. Володимир герой ИХ свободы и ИХ надежды, и ИХ белых роз. А всё, что внутри это для больших сценаристов буферная зона.
                  Поэтому Володимир сам заложник. И я не шучу.
                  Мне всех жаль.
                  Такие как вы опора путинизма! Дрова для ада! Вся кровь пролитая в Украине на руках Путина и россиян! Господь истребит вас с лица земли а мы вас будем судить и после вашей смерти! Дрова для Ада! Каждый день молюсь чтобы Господь очистил землю от проклятой России!
                  Разговаривать с собой нормально, пока никто не отвечает.

Комментарий

• funt
                    Участник
                    • 11 October 2025
                    • 451

Сообщение от Наташа К
                    Такие как вы опора путинизма! Дрова для ада! Вся кровь пролитая в Украине на руках Путина и россиян! Господь истребит вас с лица земли а мы вас будем судить и после вашей смерти! Дрова для Ада! Каждый день молюсь чтобы Господь очистил землю от проклятой России!
                    Красиво спето, явно тянет на нобелевку. Вор кричит - держите вора.

Комментарий

• Наташа К
                      Ветеран

• 26 November 2019
                      • 21974

Сообщение от funt

Красиво спето, явно тянет на нобелевку. Вор кричит - держите вора.
                      Так вы и есть воры, и убийцы. Вы уже настолько конченные, что даже этого не понимаете. Кто вам виноват, что вы такие? Только вы виноваты!

Комментарий

• funt
                        Участник
                        • 11 October 2025
                        • 451

Сообщение от Певчий
                        Денис Бондарчук

Із Інтернету

Таксі. Їду. Зачепилися язиками. Їхати по Києву у ранковий час. Десь на Лук'янівці він (таксист) після хвилинної паузи видає базу: "Ось ви зараз можете що завгодно мені зробити, бо при формі і зі зброєю. Але! Я вже каюсь, що голосував за того клоуна! Не знаю, що на мене найшло! І серіал дивився два рази, і на концерти із жікою ходили. Ніби ж нормальний пацан був. А зараз шо? Шмаркля картава? Чи як його... О, поц галімий!!!"
                        – Чоловіче, перед тим, як галочку у якомусь бюлетені ставити, треба озирнутися! У країні – хаос і війна, але $ по 25, на голову тобі не прилітає, молися якому хочеш Богу. Жерти є! Безвіз є! Чого тобі не вистачало?
                        – Так казали, шо барига...
                        – А цей, шо, не барига? Цей ще гірший! Краде мільярдами! Які на оборону сусіди дають!
                        – Так отож!
                        – Я через таких, як ти, тепер "по формі, і зі зброєю" живу, їм, сплю... Щоби такі як ти наступного разу за іншого дилетанта голосували! Тепер живи із цим!
                        (розразувався і вийшов з авто) Не знаю, якими словами достукатися у їхні черепи...
                        Таксист - не просто таксист.. один из шаек Зеленского. А то бы давно с автоматом бегал

Комментарий

• funt
                          Участник
                          • 11 October 2025
                          • 451

Сообщение от Наташа К
                          Так вы и есть воры и убийцы. Вы уже настолько конченные, что даже этого не понимаете. Кто вам виноват, что вы такие? Только вы виноваты!
                          Мелодия привела факты до начала войны. Не было Зели и его шаек, ничего бы не было. Если орете "нет войне"(но так не орете, а орете что русня - пу- людоеды), ищите проблемы в себе, а мы в себе.

Комментарий

• Наташа К
                            Ветеран

• 26 November 2019
                            • 21974

Молюсь чтобы Бог воздал россиянам сполна за все зло которое они принесли и несут миру! Я так понимаю что там никакого покаяния нет и не будет,в конце концов за 12 лет все кто хотели покаяться,давно покаялись.

Комментарий

• funt
                              Участник
                              • 11 October 2025
                              • 451

Сообщение от Наташа К
                              Так вы и есть воры, и убийцы. Вы уже настолько конченные, что даже этого не понимаете. Кто вам виноват, что вы такие? Только вы виноваты!
                              Слабо орать "Нет войне! Мы хотим мира"??? Нет. Не орете. Нужно вам кидать овно на вентилятор

Комментарий

• Наташа К
                                Ветеран

• 26 November 2019
                                • 21974

Григорий такой же гнилой, как и его брат по разуму Аллент,типичный рашист. Злу которое исходит от Кремля они не противостоят,но хотят чтобы Путин захватил Украину и им плевать сколько при этом погибнет людей! А еще прикрываются Библией! Это Иисус вас научил убивать,грабить? Что-то я не припомню,чтобы Иисус учил кого-то нарушать законы,апостолы тоже такому не учили. Поэтому нет никакого оправдания любой сволочи которая поддерживает преступления Кремля. Это и есть русские так называемые христиане-дрова для ада. Если мне так противны эти «люди»,люди беру в кавычки,то как Господу омерзительны эти лицемеры.

Комментарий

Обработка...