NEWSꑭUA ⚠️ Ми ж Вас попереджали! @newsua_one
·
2h
Шершень: На Таврійському напрямку за добу Сили оборони знищили 30 одиниць техніки РФ

- - - Добавлено - - -
hochu dodomu v UA
@hochu_dodomu
·
4h
Та ви шо???
І в соборі МП??

- - - Добавлено - - -
У Чорного моря2
@AtGate000
·
59m
Ну що. Сьогодні прилетіло в мій дім в Одесі. Уламок від збитої ракети прошив дах та впав на підлогу.
Русня гній.
- - - Добавлено - - -
ІnКostenko080622-...
@InYv_Sergienko
·
5h
"За Одесу буде відповідь..."Як і чим?!!! Пошкрябаємо міст,щоб вони їздили іншим шляхом?Така в мене злість😡 А ще розпач...Таке може відбуватися місяць, не більше! Хочу, щоб їх мамки хватали вночі своїх дітей і тікали під бомбами за сибір! Світ,ти сліпий, глухий та цинічний. Крпк.
- - - Добавлено - - -
распад и неуважение @VictorKvert2008
·
25m
ВСУ вошли в Бахмут. В недавних сообщениях говорится, что они находятся в районе «роз» - это центр города.
·
2h
Шершень: На Таврійському напрямку за добу Сили оборони знищили 30 одиниць техніки РФ
- - - Добавлено - - -
hochu dodomu v UA
@hochu_dodomu
·
4h
Та ви шо???
І в соборі МП??
- - - Добавлено - - -
У Чорного моря2
@AtGate000
·
59m
Ну що. Сьогодні прилетіло в мій дім в Одесі. Уламок від збитої ракети прошив дах та впав на підлогу.
Русня гній.
- - - Добавлено - - -
ІnКostenko080622-...
@InYv_Sergienko
·
5h
"За Одесу буде відповідь..."Як і чим?!!! Пошкрябаємо міст,щоб вони їздили іншим шляхом?Така в мене злість😡 А ще розпач...Таке може відбуватися місяць, не більше! Хочу, щоб їх мамки хватали вночі своїх дітей і тікали під бомбами за сибір! Світ,ти сліпий, глухий та цинічний. Крпк.
- - - Добавлено - - -
распад и неуважение @VictorKvert2008
·
25m
ВСУ вошли в Бахмут. В недавних сообщениях говорится, что они находятся в районе «роз» - это центр города.
Комментарий