Война...

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • Певчий
    И будет Бог во всем
    Модератор Форума

• 16 May 2009
    • 62622

Цаплієнко
    Ватажок ДНР Пушилін стверджує, що перед виходом з Азовсталі, українські військові підірвали склади з боєприпасами

За даними Пушиліна, під час вибуху складів загинуло шестеро людей і приблизно четверо отримали поранення. Також Пушилін не виключив, що на території заводу ще можуть залишатися українські військові.

Антон Антон
    Дивлячись на те, що відбувається в Краматорську та у соцмережах, хочу дещо сказати.

Я розумію, що я зараз сиджу у Краматорську та умнічаю, що мені простіше, але...
    Краматорці почали повертатися або замислюватися над цим... Людоньки, ні!!! Зарано! Знаю, що ТАМ дуже складно. Знаю, що ТАМ майже немає роботи. Все розумію... Спробуйте. Спробуйте знов зробити шаг. Розумієте, евакуація була не просто так... А для того, щоб максимально довго підтримати місто живим, а у разі активних бойових дій - не бути живим щитом. Тут теж немає роботи. Тут не працюють магазини. А в тих, що працюють, зависокі ціни. Тут майже не працює доставка та дуже мало палива. Цього ледь вистачає на ту кількість людей, яка залишилася для підтримки життєдіяльності міста. Люди повертаються та одразу стають в чергу на отримання гуманітарної допомоги. А вона тут зовсім не така, як там, звідки вони приїхали. Вона розрахована на те, щоб трохи підтримати, а не прокормити. Розумієте?
    Але то усе лірика. Головне - орда, що вперто наближається до міста. Окрім Арестовича необхідно вивчати інші джерела. Ще краще - спілкуватися з військовими. Контрнаступ? ...

Для розуміння. Авдіївка, Святогірськ, Лиман - знищуються. Бахмут - під постійними обстрілами. Миколаївка, Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка - регулярні прильоти ракет, а інколи й дальньобійного РСЗВ. Тут небезпечно! Наші військові - найкращі у світі! Проте орда дуже чисельна та абсолютно не жаліє своїх орків. Їх дуже складно стримувати...

Схаменіться! Я дуже хочу помилятися у своїх прогнозах. Я усім серцем бажаю, щоб з Краматорськом все було добре. Проте я б своїх дітей зараз сюди не повернув!!!

Ми не здамо своє місто! Але для цього потрібно, щоб кожен вніс свою переможну часточку. Бути відсутнім у місті - це теж свій вклад!

Всегда озвучиваю свое и только свое понимание по всем вопросам, по которым берусь говорить. Цитирую ли Писание, отцов ли Церкви, или еще кого, цитирую их как понимаю, не притязая говорить от Имени Последней Инстанции.

Комментарий

• Певчий
      И будет Бог во всем
      Модератор Форума

• 16 May 2009
      • 62622

Цаплієнко
      Україна сама деблокує Чорне море, якщо отримає систему MLRS, Подоляк
      "Нам треба отримати високоточні ракети, дрони, системи ППО/ПРО та боєприпаси. Ми досі чекаємо на MLRS", - заявили в ОП
      MLRS це американська реактивна система залпового вогню, зона важення до 300 км, може знищувати ствольну та реактивну артилерії противника, засоби протиповітряної оборони, вантажні автомобілі, бронетранспортери, мобільні і стаціонарні командні пункти, та багато іншого.

Всегда озвучиваю свое и только свое понимание по всем вопросам, по которым берусь говорить. Цитирую ли Писание, отцов ли Церкви, или еще кого, цитирую их как понимаю, не притязая говорить от Имени Последней Инстанции.

Комментарий

• Певчий
        И будет Бог во всем
        Модератор Форума

• 16 May 2009
        • 62622

Комментарий

• Kosack
          Профиль удалён автором
          • 25 June 2021
          • 4808

Комментарий

• Певчий
            И будет Бог во всем
            Модератор Форума

• 16 May 2009
            • 62622

Японский художник изобразил, как российских оккупантов в Северском Донце топит мифологическое японское существо Каппа.

- - - Добавлено - - -

- - - Добавлено - - -

Україна воює з неонацистами, повідомляє Spiegel з посиланням на німецькі спецслужби.
            Повідомляється, що у лавах збройних сил РФ в Україні воюють представники радикальних неонацистських формувань. Зокрема, йдеться про ДШРГ «Русич», в якій перебуває відомий садист Олексій Мільчаков, а також про «Руську імперську лігу».
            І ці люди прийшли нас "денацифікувати"?

Комментарий

• Двора
              Ветеран

• 19 November 2005
              • 55154

Сообщение от Певчий

Для розуміння. Авдіївка, Святогірськ, Лиман - знищуються. Бахмут - під постійними обстрілами. Миколаївка, Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка - регулярні прильоти ракет, а інколи й дальньобійного РСЗВ. Тут небезпечно! Наші військові - найкращі у світі! Проте орда дуже чисельна та абсолютно не жаліє своїх орків. Їх дуже складно стримувати...

Схаменіться! Я дуже хочу помилятися у своїх прогнозах. Я усім серцем бажаю, щоб з Краматорськом все було добре. Проте я б своїх дітей зараз сюди не повернув!!!

Ми не здамо своє місто! Але для цього потрібно, щоб кожен вніс свою переможну часточку. Бути відсутнім у місті - це теж свій вклад!
              У каждого блогера своя ниша в пространстве, Аронович не новостник, он комментрирует комментаторов,
              а вот Марк Солонин, он освещает ситуацию на фронтах, кто где на сколько продвинулся, чем это чревато ...
              Это так кратко, потому что всех не пересмотреть и не переслушать, однако соглашаюсь с Антоном, что возвращаться в места, где рядом боевые действия и которые являются ближайшей целью противника, не стоит спешить.
              Вся Украина под прицелом, любое место в любое время может быть под обстрелами тяжелой артиллерии и авиации.
              Мне понятно, что весна и мы, привыкли заботиться о себе и ближних и у большинства дачи, огороды, которые во все времена нас выручали и выручают.
              Но война и ... плачь ...всем выдержки, помощи от Всевышенего и тех кто рядом.

Комментарий

• Певчий
                И будет Бог во всем
                Модератор Форума

• 16 May 2009
                • 62622

Taras Chornovil

Я не особливо переймаюся різними повідомленнями від "дуже-дуже добре поінформованих джерел" на тему: "путін уже помер, а якщо ще не помер, то ось-ось уже помре, але вже сьогодні він повністю недієздатний". Перше: чим більше себе джерело рекламує, як особливо поінформоване ледь не із самого кремля, тим, насправді, воно більше нагадує 100-відсоткових анальфабетів на зразок пустобреха Арєстовічя чи майстра з роздування щік Буданова.

А друге - сам відхід пуйла в глибоку кому ще нічого не міняє. І навіть реальна смерть плешивого не зразу щось змінить. Ми ж навіть зараз не маємо цілковитої певності, чи воно ще живе, чи замість нього виставляють двійника, а тим часом може править цілковитий аналог путіна Патрушев. Пару разів ми вже мали ситуацію, коли пуйло тривалий час був між життям і смертю й його підміняв двійник. І недавно на Далекий Схід, на моє переконання, з лукашенком літав не сам пуйло, а замінник. Видно було за надмірною рухливістю частково паралізованих частин тіла. Тому після остаточного відходу в несвідомість пуйла можуть ще багато місяців і навіть років підтримувати при умовному житті й правити від його імені. А часом для рашиків будуть показувати зустрічі "путіна" з якимось вірнопідданим чиновником. А іноземні лідери й так усе менше горять бажанням поспілкуватися з кривавим карликом.

І стосовно актуальної ситуації. Ще вчора пішло гуляти повідомлення, що пуйло вже в неадекваті, а владу повністю перебрав Патрушев. Паралельно з цим учора американський кінорежисер Олівер Стоун сповістив, як добре відому йому річ, що путін хворий на важке онкологічне захворювання, яке впливає на ухвалення ним рішень. Припускаю, що ці сигнали не випадкові, але суттєво на ситуацію вони поки не вплинуть.

Але уявимо, що процес таки пішов, то що станеться у цьому випадку в тій кремлядській банці з павуками? Спеціально відшукав конституцію рашистану (а це було не аж так просто). Цікава для нас тема міститься в статті 92. І, о диво, там нема такого варіанту, як припинення повноважень у випадку смерті. Є відставка, стійка неспроможність виконувати обов'язки за станом здоров'я та власна відмова (отрешение). І далі вказується, що "во всех случаях, когда през. рф не в состоянии выполнять свои обязаности, их временно исполняет председатель правительства рф". Дочасні вибори мають бути проведені не пізніше 3 місяців. Ми розуміємо, що конституція та право для рф - це якийсь непотрібний рудимент, але просто захопити владу той же Патрушев не зможе. В нього на рашці забагато ворогів. Передати владу Мішустіну ближнє оточення пуйла також не поспішатиме. А отже, навіть, якщо в путіна настане остаточна смерть мозку, його життєдіяльність будуть підтримувати, від його імені видавати укази, правити країною, продовжувати скоювати злочини. При цьому часом усе ж будуть показувати якогось двійника, який ніби то керує країною.

А доки справами керує Патрушев, для нас змін очікувати годі. Але, оскільки там усе більше назрівають протиріччя між путінською верхівкою, рано чи пізно все це вирветься назовні. Ці істоти точно не ризикнуть протиставитися путіну, але між собою бої почнуть недитячі. Саме тоді ситуація може кардинально змінитися й на певний час виникне вікно можливостей для України й для світу. Але я переконаний, що підтримувати пуйла при житті будуть максимально довго.

Комментарий

• Певчий
                  И будет Бог во всем
                  Модератор Форума

• 16 May 2009
                  • 62622

- - - Добавлено - - -

Мурлокотан Паштетофф-сосискин
                  Так, ситуация в районе тактического прорыва противника у Попасной, судя по всему, стабилизируется. Передовые подразделения попаснянской группировки противника остановлены и закрепляются в 1.5-2 км ЮЖНЕЕ рубежа Васильевка - Липовое...

А это значить, что ни первое, ни второе село ими не взято...

Кроме того, надо понимать, что захват Владимировки стал максимальным их вчерашним результатом на Бахмутском направлении. Вчерашняя же попытка наступать от Владимировки на Яковлевку - не увенчалась успехом.

Информация о прорыве противника во Врубовку тоже, судя по всему, оказалась... мягко говоря, "несколько преувеличенной". Передовые подразделения Попаснянской группировки противника, действовавшие в направлении на север, застряли на рубеже Комишуваха - Викторово - Липовое.

А это значить, что Врубовку они не взяли, или взяли, но были вынуждены из неё отойти...

Следим за развитием ситуации...!!!

Комментарий

• Певчий
                    И будет Бог во всем
                    Модератор Форума

• 16 May 2009
                    • 62622

Оперативний: ЗСУ
                    Новітні турецькі безпілотники з українськими моторами успішно здійснили свій перший тривалий політ

БПЛА Akinci пролетіли через три країни: піднялися в Туреччині та приземлилися в Азербайджані. 2 тисячі кілометрів вони подолали за п'ять годин.

Akinci може нести 1350 кг озброєнь.
                    Здатний атакувати як наземні, так і повітряні цілі.
                    Може підніматися на висоту понад 12 км.
                    Україна отримає цей безпілотник першою.

Akinci виробляє та сама компанія, що й відомі «Байрактари» - «Байкар». На безпілотниках встановлені українські двигуни від компанії Івченко-Прогрес.

- - - Добавлено - - -

Злой одессит
                    Кремль привлек РПЦ к проведению мобилизации и фильтрации населения на временно оккупированных территориях Украины.

Российская федерация активно привлекает возможности русской православной церкви к проведению враждебной, антиукраинской деятельности, а также дальнейшего совершения геноцида украинского народа.

Об этом рассказывают собственные источники Духовного Фронта Украины среди духовенства РПЦ и УПЦ Московского Патриархата (РПЦвУ).

В частности, собеседники отметили, что в эти дни Путинский режим возлагает на РПЦ две основные задачи подготовка населения России к мобилизации и организация работы РПЦ на захваченных территориях Украины.

Как стало известно, 7 мая 2022 года духовенство Московского Патриархата провело в городе Ростов совещание с участием руководителей епархий РПЦ, функционирующих на территории Курской, Брянской, Воронежской, Белгородской, Ростовской областей России.

Продолжение: Кремль привлек РПЦ к проведению мобилизации и фильтрации населения на временно оккупированных территориях Украины - Информационный навигатор

Комментарий

• Мон
                      Скептик

• 01 May 2016
                      • 8440

Сообщение от Певчий
                      Оперативний: ЗСУ
                      Новітні турецькі безпілотники з українськими моторами успішно здійснили свій перший тривалий політ
                      Не радует инфа, что турки продали 50 байрактаров в Таджикистан.
                      Это значит, что часть передадут росиянцам, или те наладят их производство у себя.
                      Когда потребность в иллюзиях велика, то человек не останавливается ни перед какими препятствиями, чтобы сохранить своё невежество (Сол Беллоу)

Комментарий

• Savskaya
                        Каралевна

• 01 April 2008
                        • 10646

Сообщение от Мон
                        Это значит, что часть передадут росиянцам, или те наладят их производство у себя.
                        В смысле наладят производство?
                        У Рашки есть все комплектующие, чтобы собирать байрактары?
                        Или принимай меня такой, какая я есть, или принимай таблетки, чтобы принимать меня такой, какая я есть.(с)

Комментарий

• Певчий
                          И будет Бог во всем
                          Модератор Форума

• 16 May 2009
                          • 62622

Сообщение от Мон
                          Не знаю, не знаю. Обычно оговаривают, что без разрешения нельзя перепродавать изделия никому. У стран НАТО есть такое требование. А значит и у турков должно быть так.

- - - Добавлено - - -

Анатолій Гайківський
                          Лізли до Северодонецька з трьох сторін, були відбиті з великими втратами.Завтра знов полізуть.Збожевілий м'ясник кидаює все в топку війни - країну, росіян, - все до останнього орка.Тобто зараз нам вистояти, продовжувати палити орків і бачити, як вмирає під вогнем остання імперія.

Дуже запеклі бої на підступах міста, навколо міста зосереджено близько 22 бтг ворога. Росіяни мають чисельну перевагу у на ції ділянці фронту.

Місто постійно під обстрілами, дороги до міста прострілюються та по ним наносяться авіаудари.

Комментарий

• metal
                            смерть в отставке)

• 27 November 2003
                            • 1734

Сообщение от Двора
                            Но война и ... плачь ...всем выдержки, помощи от Всевышенего и тех кто рядом.
                            Выдержка - грех.
                            Се, гряду скоро, и возмездие Мое со Мною, чтобы воздать каждому по делам его.
                            Я есмь Альфа и Омега, начало и конец, Первый и Последний.
                            Откр.22:12,13

Комментарий

• Savskaya
                              Каралевна

• 01 April 2008
                              • 10646

Сообщение от metal
                              Выдержка - грех.
                              Грех - это ошибка.
                              А выдержка - это интервал времени.
                              Как интервал времени может быть ошибкой?

,-
                              Или принимай меня такой, какая я есть, или принимай таблетки, чтобы принимать меня такой, какая я есть.(с)

Комментарий

• Мон
                                Скептик

• 01 May 2016
                                • 8440

Сообщение от Savskaya
                                В смысле наладят производство?
                                У Рашки есть все комплектующие, чтобы собирать байрактары?
                                Скопируют. Они привыкли красть и копировать.
                                Насчет комплектующих - не знаю, но встречал сообщения, что в свои дроны они ухитряются вставлять перепрошитые чипы от стиральных машин. Там умельцы сейчас вовсю работают над подобными вещами.
                                Вообще думаю, что они постепенно всю экономику переведут на военные рельсы. Сами будут траву жрать, но новые танки - это же святое.
                                Когда потребность в иллюзиях велика, то человек не останавливается ни перед какими препятствиями, чтобы сохранить своё невежество (Сол Беллоу)

Комментарий

Обработка...