"І засурмив шостий Ангол, і я почув один голос із чотирьох рогів золотого жертівника, який перед Богом, (Об'явлення 9:13)".
"дивлячись на Ісуса, на Начальника й Виконавця віри, що замість радости, яка була перед Ним, перетерпів хреста, не звертавши уваги на сором, і сів по правиці престолу Божого. (До євреїв 12:2)".
Невже ви довіряєте Сведенборгу більше ніж Біблії?
Ось так Бог чинить:
"Чи ж не п'ять горобців продають за два гроші? Та проте перед Богом із них ні один не забутий. (Вiд Луки 12:6)".
А тіло не є важливою складовою людини?
Не знаю як спілкуються на небі, а знаю що Бог забороняє без Його волі спілкуватися між душами на небі та на землі.
До речі, і про престол, дуже сумнівне існування. По Сведенборгу, Бог в Сонці духовного світу; таким чином, Він присутній в усьому Творінні.
Невже ви довіряєте Сведенборгу більше ніж Біблії?
Ви вважаєте, що Богу нічим більше займатись, як вести записи в "книгу" для восьми мільярдів чоловік?
"Чи ж не п'ять горобців продають за два гроші? Та проте перед Богом із них ні один не забутий. (Вiд Луки 12:6)".
Я вважаю, що кров - Душа тіла (плоті), а не людини. Адже вона є приналежність тіла.
Якщо ті "великі люди" перебувають в Духовному світі, чому з ними не можна розмовляти. Адже багатій розмовляв з Авраамом у Луки.
Комментарий