Есть ли Бог?
Свернуть
X
-
Комментарий
-
✠ Народження Ісуса Христа відбулося так. Коли Його мати Марія була призначена за дружину Йосифові, перш ніж вони зійшлися, виявилося, що вона мала в лоні від Духа Святого. А Йосиф, її чоловік, будучи праведним і не бажаючи її виставити на сором, вирішив таємно віддалити її. Коли він це обдумав, ось Господній ангел з’явився йому уві сні, кажучи: «Йосифе, сину Давидів, не бійся прийняти Марію, дружину свою, бо зачате в ній є від Духа Святого. Вона ж народить Сина, і назвеш Його іменем Ісус, бо Він спасе свій народ від його гріхів». Це ж усе сталося, щоби збулося сказане Господом через пророка, який говорив: «Ось, діва матиме в лоні та народить Сина, і назвуть Його іменем — Еммануїл», що означає: «З нами Бог». Прокинувшись від сну, Йосиф вчинив так, як наказав йому Господній ангел, і прийняв свою дружину.
Мт 1, 18-24.
🙏 Проповідь о. Миколи Мишовського (РКЦ)Разговаривать с собой нормально, пока никто не отвечает.
Комментарий
-
Комментарий
-
Смертоносна російська пропаганда наробила багато шкоди в розумі людей по цілому світі. Але ця, ця російська отрута ніяк не мала б зашкодити розуму віруючих, вона не змогла б їх переформатувати, пере налаштувати чи ще щось зробити з досить простої причини.
Справа в тому, що в нашому духовному організмі існує духовна протиотрута - це кров Христа.
Последний раз редактировалось Наташа К; 27 January 2025, 03:44 PM.Разговаривать с собой нормально, пока никто не отвечает.
Комментарий
-
Комментарий
-
[QUOTE=Wykehamist;n10090524]Возвращаясь к старой теме бесед с атеистами по поводу Бога.
Ещё одна типичная реплика из их уст -
Всю эту религию и богов придумали попы, чтобы лурить темным людям головы и собирать с них деньги. /QUOTE]
???
В таком случае, брат,
религию атеизма придумал сатана.
Комментарий
-
Комментарий
-
Последний раз редактировалось Наташа К; 26 January 2025, 12:34 PM.Разговаривать с собой нормально, пока никто не отвечает.
🙏 1Комментарий
-
Комментарий
-
✠ Того часу прийшли Ісусова мати та Його брати і, стоячи надворі, послали до Нього, кличучи Його. А довкола Нього сидів натовп. І говорять Йому: «Ось, Твоя мати, Твої брати і Твої сестри зовні шукають Тебе».
А Він у відповідь їм каже: «Хто Моя мати та Мої брати?» І, поглянувши довкола себе на тих, які сиділи навкруги, каже: «Ось Моя мати та Мої брати! Адже хто виконує Божу волю, той Мені брат, і сестра, і мати».Разговаривать с собой нормально, пока никто не отвечает.
Комментарий
-
Сообщение от Vladilen
Наташа,
Вы получаете личные откровения от Творца?
Я тоже молюсь об этом каждый вечер.
"Мне отмщение, Я воздам! Говорит Господь".
Комментарий
-
У меня было много снов до войны и сейчас. Как я понимаю христиане должны молиться за победу Украины( Россия -это абсолютное зло). Пост взять сама решила,ради смирения перед Богом( это сложно назвать постом,просто отказ от некоторых видов продуктов).Разговаривать с собой нормально, пока никто не отвечает.
👍 1Комментарий
Комментарий