Вопросы к местным избирателям Зеленского
Свернуть
X
-
Борислав Береза
Володимир Зеленський може бути притягнутим до відповідальності після завершення президентської каденції. Майже 2000 представників української влади знаходяться під підозрою у скоєнні злочинів. Щоб врятувати себе, чиновники почнуть розповідати, чиї вказівки вони виконували. Про це та інше на YouTube-каналі Борислава Берези розповів політичний експерт, науковець, викладач Євген Магда.
Всегда озвучиваю свое и только свое понимание по всем вопросам, по которым берусь говорить. Цитирую ли Писание, отцов ли Церкви, или еще кого, цитирую их как понимаю, не притязая говорить от Имени Последней Инстанции.
<a href="https://youtube.com/@neiaashi-1?si=FtzHSTBc8rkLTqVr">Духовные песни</a>Комментарий
-
🙏 1Комментарий
-
Как минимум оскорбляет украинцев,кремлевского агента Аристовича прославляет и прочих консерв,на радость рашистам. Вероятно в этом он видит свое призвание! 🥶 Подозреваю что он даже не понимает, что Россия и Украина находятся в состоянии войны и рашисты каждый день убивают мирных граждан. У него война с Зеленским.🤢 Какой-то сплошной поток больного сознания.
Хотя сами сказали вы татататаркаКомментарий
-
Всегда озвучиваю свое и только свое понимание по всем вопросам, по которым берусь говорить. Цитирую ли Писание, отцов ли Церкви, или еще кого, цитирую их как понимаю, не притязая говорить от Имени Последней Инстанции.
<a href="https://youtube.com/@neiaashi-1?si=FtzHSTBc8rkLTqVr">Духовные песни</a>Комментарий
-
5 Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!
6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. (Приповiстi 3:5,6)Комментарий
-
Вот почему вам не разговаривать в русскоязычном форуме на русском? Давай я буду писать на китайском?
И позову китайских друзей и будем здесь шептаться Вам это понравится? Пришли китайцы и что то там обсуждают.
Имейте уважение. Или начните по татарски. Воздух же татарин. И Наташка тоже.
Идите в личке ппц-туйте.
А?Комментарий
-
Тетяна Чорновол
Мого найкращого бійця у якого загинув на фронті брат не відпустили з фронту на похорон.
У відпусці він рік не був. В жодній.
Ми доданий підрозділ. Мене не відпускали вже майже два роки до родини. Але, щоб на похорони не відпустити...Це жесть.
В минулому році, в такій ситуації мені варто було написати рапорт на відпустку по сімейним обставинам в бригаду в якій ми воюємо і його б відпустили, проте все міняється в гіршу сторону.
Тепер бригада в якій ми воюємо хоче документи з материнської бригади, материнська каже, ми такі, як вони хочуть не даєм, у нас інша схема.Тобто мені місяць треба всіх вмовляти? Наші рабовласники, бригада в якій я воюю, цинічно знущається - адже зрозуміло, що похорони чекати не будуть поки вони папірцями обкладуться.
Мирослав пішов на фронт добровольцем в перший місяць повномаштабки у 18 років. Обманув маму. Його не брали, та він вмовив підписав контракт і приєднався до розрахунку ПТРК "Стугни" під Скибином. Обороняв Київ. І так далі вже 4 рік.
Гроші по контракту 18 він не отримав до сих пір. Всі "доки" подано, все в процесі, а я так бачу, що все піздьож. Адже процес вже скоро, як рік тягнеться і кінця краю не видно. Піздьож. Як і відпустки для військових...Два місяці, кажете положено? На похорони відпустити "закусили". Це насолода владою над солдатами?
Мирослав, взв'язку з загибеллю брата отримав підстави звільнитися з армії. І його образа за таке ставлення до себе така глибока, що він прийняв таке рішення. Хоча він був єдиним в моєму взводі, хто не думав про мобілізацію і хотів служити, дуже мотивований, серьйозний, професійний.
Так я залишилася без найкращого бійця. І не одна я залишилася без найкращого бійця...Всі ви.
Але я підтримую таке його рішення. Бо він найкращий і я хочу, щоб він жив, побачив життя, народив дітей. Бо зараз таке коїться - нас вбиває власна армія і морально і фізично.Всегда озвучиваю свое и только свое понимание по всем вопросам, по которым берусь говорить. Цитирую ли Писание, отцов ли Церкви, или еще кого, цитирую их как понимаю, не притязая говорить от Имени Последней Инстанции.
-
Комментарий