Война...

Свернуть
X

• Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения
  • Певчий
    И будет Бог во всем
    Модератор Форума

• 16 May 2009
    • 62674

- - - Добавлено - - -

Офіцер ✙
    Констаху потроху також знищують КАБами, що цілком очікувано
    Коли ми обороняли Бахмут, під@ри потроху гатили Часів Яр, хоча вони тоді ще не застосовували так активно КАБи, але суть в тому, що сусіднє місто завжди страждає, бо воно є останнім логістичним хабом перед ЛБЗ.
    Бʼють максимально по-тупорилому, хрен пойми взагалі куди вони ціляться. В день приблизно до 5-7 КАБів на місто.

Кравчук
    Залужний написав нову статтю щодо війни та теперішньої історії:
    Суспільство повинно погодитись тимчасово відмовитися від низки «свобод», щоб вижити;
    Сучасні війни, на жаль, тотальні. Вони вимагають зусиль не лише армії, а й суспільства загалом;
    Ворог вважає демократію нашою найбільшою слабкістю і всіма силами намагається цим скористатися;
    Українська війна, визначатиме обриси воєн і військового мистецтва ХХІ ст. А головне вони стануть основою всієї глобальної системи безпеки майбутнього;
    Воюючі сторони на деякий час зупинилися в пошуках нової зброї, і доцільно було б шукати нові форми застосування новітніх технологій;
    Водночас я абсолютно згоден, що російсько-українська війна це ще не війна майбутнього. Це лише перехідна війна
    Kravchuk (Telegram: Join Group Chat)
    Всегда озвучиваю свое и только свое понимание по всем вопросам, по которым берусь говорить. Цитирую ли Писание, отцов ли Церкви, или еще кого, цитирую их как понимаю, не притязая говорить от Имени Последней Инстанции.
    Духовные песни: https://youtube.com/@neiaashi-1?si=FtzHSTBc8rkLTqVr

Комментарий

• Наташа К
      Ветеран

• 26 November 2019
      • 21596

Петро Столипін фактично керував російською імперією замість слабодухого алкоголіка Миколу ІІ. Він відзначився масовими репресіями, аграрною реформою та україноненависництвом, був російським шовіністом. А поховали його у Києві. Чому?
      Последний раз редактировалось Наташа К; 23 July 2024, 04:19 AM.
      Разговаривать с собой нормально, пока никто не отвечает.

Комментарий

• Певчий
        И будет Бог во всем
        Модератор Форума

• 16 May 2009
        • 62674

Офіцер

Хочу закрити «питання по КАБам» в коментарях раз і назавжди, бо трошки дістали цими питаннями «що з ними робити?», «вони все розібʼють?», «де наші КАБи?»

Проблема одна і всім давно відома - боротьба з носіями цих бомб і це питання легко може вирішити Patriot, так, ці комплекси призначені не тільки щоб стояти в тилу, а і у прифронтових зонах також, як той же С-300. Але їх реально у нас небагато, тому вони всі в тилу на охороні важливих обʼєктів і навіть там їх не вистачає. Щоб закрити фронт та тил повністю від КАБівя боюсь навіть говорити скільки треба таких систем, бо фронт у нас досить широкий.

Стосовно наших КАБів: ми мали певні запаси ФАБів на початку війни, що зараз по ним - не знаю, але до нього, якщо що, потрібен ще модуль планування(УМПК) + система наведення. Є західні бомби - крута штука, точність неймовірна, ми їх зараз активно застосовуємо, але їх обмежена кількість і літаків також, бо пуск таких бомб - великий ризик для наших пілотів, бо як не крути, але під@ри мають С-400, яка хоч і не супер-пупер, але небезпечніша за трьохсотку.

P.S. До речі бомб у нас не 50 штук на місяць, а набагато більше.
        Всегда озвучиваю свое и только свое понимание по всем вопросам, по которым берусь говорить. Цитирую ли Писание, отцов ли Церкви, или еще кого, цитирую их как понимаю, не притязая говорить от Имени Последней Инстанции.

Комментарий

• Vladilen
          Ветеран

• 09 November 2006
          • 71547

Сообщение от Наташа К
          Петро Столипін фактично керував російською імперією замість слабодухого алкоголіка Миколу ІІ. Він відзначився масовими репресіями, аграрною реформою та україноненависництвом, був російським шовіністом. А поховали його у Києві. Чому?
          Усіх нечестивих орків ховали і ще поховають у Києві,
          це для них історичний цвинтар.
          - Библейские пророчества о Втором пришествии

Комментарий

• Певчий
            И будет Бог во всем
            Модератор Форума

• 16 May 2009
            • 62674

Комментарий

• Певчий
              И будет Бог во всем
              Модератор Форума

• 16 May 2009
              • 62674

Комментарий

• Певчий
                И будет Бог во всем
                Модератор Форума

• 16 May 2009
                • 62674

Бахмутський Балу

В районі н.п Невське (Луганська область) - сьогодні відбили штурм групи під@рів. Втримали позиції, розбили їх артою і скидами, а тих хто добігали до позиції знищила піхота (вчора, позавчора теж саме було по цьому сценарію) позиції свої ми тримаємо.

На звязку побратим.

Офіцер

Частина Красногорівки під стійким контролем воїнів 59 бригади, завдяки правильно організованій, командирами батальйонів, маневренній обороні в добу пацани знищують до 50 під@рів щоденно.

Під Роботино під@ри підвезли кілька рот з колишніх увʼязнених, вже кидають їх на штурми, але попереджають, що їм або закріплятись або помирати, назад путі нєт��

До слова ситуація трохи загострилася в Роботинському виступі на Запорізькому напрямку, штурмують нон-стопом малими групами зі сторони Вербового.

Кравчук

Порт «Кавказ» був атакований сьогодні зранку найімовірніше БРК «Нептун», рф

Було уражено пором «Слов'янин», який використовувався для перевезення автотранспорту, контейнерів та вагонів

Легион "Свобода России"

Пилоты взвода Гроза РУБпАК Легиона уничтожили автономный пост технического наблюдения Гренадёр на Белгородчине. Его стоимость более 200 тысяч долларов.

Мы развиваемся и осваиваем новые виды вооружения. Это первый вылет наших пилотов на дроне-бомбардировщике Баба Яга и сразу пламенный результат.

Дальше - больше!

Комментарий

• Наташа К
                  Ветеран

• 26 November 2019
                  • 21596

Украинский экипаж контейнеровоза в Красном море успешно уничтожил морской дрон йеменских хуситов, который планировал подорвать очередное гражданское судно.

Надеюсь, что это и правда украинцы. Оцените, в каком составе перевозят грузы по Красному морю - с военными и броней, а также качественным стрелковым оружием.

Предусмотрительность спасает жизни и собственность

Новости от Димы Камикадзе ✈

- - - Добавлено - - -
                  Французька поліція сьогодні заарештувала російського громадянина, підозрюваного у змові задля «дестабілізації» під час Олімпійських ігор у Парижі, повідомили у прокуратурі.

Росіянин, 1984 року народження, був увязнений і поміщений під судове розслідування за підозрою в «організації заходів, які можуть призвести до дестабілізації під час Олімпійських ігор», - сказало AFP джерело в державній прокуратурі, яке попросило не називати його імені.

Джерело повідомило, що було розпочато розслідування щодо «передачі розвідданих іноземній державі, щоб викликати заворушення у Франції», додавши, що злочин карається до 30 років вязниці.
                  @berezoview

Комментарий

• Наташа К
                    Ветеран

• 26 November 2019
                    • 21596

Гражданина Германии в Белоруссии могут казнить за 500 долларов ущерба

Приговоренного в Беларуси к смертной казни гражданина Германии Рико Кригера признали виновным в том, что в октябре 2023 года он устроил взрыв на железнодорожной станции Озерище на окраине Минска. Эта станция используется белорусскими военными, через нее идут армейские грузы. В результате взрыва никто не пострадал, а ущерб составил чуть более 500 долларов. Тем не менее Кригера приговорили к расстрелу.

Комментарий

• Певчий
                      И будет Бог во всем
                      Модератор Форума

• 16 May 2009
                      • 62674

Олег Шарп

Грузія оголосила у розшук 300 військовослужбовців "Грузинського легіону" ЗСУ.

Про це повідомив The Insider командир легіону Мамука Мамулашвілі:

«Російські та грузинські спецслужби сьогодні працюють синхронно. Багатьом з наших хлопців, які поверталися до Грузії, грузинські спецслужби порадили виїхати. Їм казали: "Тут дуже багато росіян, ми вже не зможемо вас захистити, просимо вас поїхати". Я не виключаю, що когось із добровольців можуть видати Росії».

Нинішня влада Грузії хоче і рибку зʼїсти, і кудись там сісти. «Коли поміж хлібом і свободою народ обирає хліб, він зрештою втрачає все. Якщо обирає свободу, матиме вирощений ним і ніким не відібраний хліб». Правий був Степан Бандера.

Трошки позитиву. Київське "Динамо" в польському Любліні розібрало "на запчастини" сербський "Партизан" з рахунком 6 : 2!

⚽️ Перед матчем кияни відмовилися тиснути руки гравцям сербської команди, бо "Партизан" - єдиний європейський клуб, який їздив до Москви на товариські матчі з московитами.

Навіть наші бійці писали динамівцям, щоб вони "розірвали" московських посіпак. Завдання виконане, "братушек" - на кукан, "Партизан" - в Башкорстан!

Комментарий

• Певчий
                        И будет Бог во всем
                        Модератор Форума

• 16 May 2009
                        • 62674

Комментарий

• Наташа К
                          Ветеран

• 26 November 2019
                          • 21596

ротсия атаковала Харьков и область, глава ОВА и мэр

«Первый удар по Харькову пришелся в промышленную зону одного из районов города. Что касается пострадавших и разрушений, то информация уточняется», пишет мэр Харькова.

«Около 05:00 оккупанты ударили по Малоданиловской общине. Есть возгорание гражданского здания», написал глава ОВА. Он добавил, что ранен один человек.

Комментарий

• Певчий
                            И будет Бог во всем
                            Модератор Форума

• 16 May 2009
                            • 62674

Бахмутський Балу

Часів Яр - Ситуація така. Під@ри очевидно накоплюються, запустили зеків на штурми (взяли кілька в полон, послухали що нічого вони не знають) запускають їх як камінчики по воді своими группами і дивляться як їх вбиваємо, вивчають мабуть позиції і засоби.
                            Просто вперед, перед і вправо і тд.
                            Видно що новенькі бо більше стали вбивати дронами, ті хто бувалі бігають і ховаються професійніше.

Думаємо пару днів будуть пробувати через канал перешагнути.

Готуємось

Офіцер

На Курахівському напрямку ЛБЗ між Георгіївкою та Максимільянівкою без змін з тих часів, коли під@ри кукурікали про взяття н.п. До слова хлопці тримають позиції в н.п. Георгіївка, під@ри через день штурмують із застосування бронетехніки (танки, БМП), проте завдяки вдалій координації арти, дронщиків та піхоти - позиції утримуються, ворожі штурмові шрупи знищуються.

- - - Добавлено - - -

Комментарий

• Наташа К
                              Ветеран

• 26 November 2019
                              • 21596

Про выборы в США, систему поддержки Украины странами Запада, стихийные митинги в России, украинское наступление 2023 года.

Комментарий

• Певчий
                                И будет Бог во всем
                                Модератор Форума

• 16 May 2009
                                • 62674

З мережі
                                Хлопець після полону розповідає мамі.

- Ми до останнього не вірили в обмін. Бо вони нас так дурять, так знущаються... Возили і на розстріли, і на обміни... А потім вертають і сміються з нас. І коли зайшов військовий в бусік і сказав - Ви вдома, хлопці, Слава Україні! - я просто почав дихати, а то сидів і не дихав, мам, правда. І коли бачили людей вздовж дороги, що нас зустрічали, з прапорами, з квітами, з плакатами, то як в кіно було, як не з нами. І потім, як доїхали вже, перша цигарка, обійми, телефон дали, я твій номер забув, мам, уявляєш, ти ж не сердишся, бо хіба ж можна забути твій телефон, я його всі два роки подумки повторював. Ну як в дитинстві ти мене вчила - мене звати...., я живу..., телефон мами.... Хлопці плакали, а я ні. А вже в лікарні нам одяг дали і повели в столовку. А там їжа, мам. Там на столі кожному по три миски різного. Я не знаю, я за місяць в полоні стільки не їв. І запах супа. В мене аж голова закрутилася. Миска така глибока, супа аж до країв. Я ложкою так обережно брав, щоб нічого не пролилося, а руки так трусилися, мама, я ж хотів, щоб я гарно їв, а хотілося схопити миску і просто так випити все. І руки ж трусяться. А їсти, як мені їсти хотілося, ти не уявляєш. А я ж так обережно, щоб же гарно... Там жіночка ходила, підсипала нам все, доливала, підійшла до мене, обняла, голову гладить, як бабуся колись, поцілувала в скроню - їж, каже, дитинко, я ще принесу. І отут я заплакав. Я їв і плакав, очі боявся підняти, бо соромно. А потім глянув, а ми майже всі такі - їмо і плачемо. А суп, мам, я смачнішого в житті не їв. Ти ж не ображаєшся, мам?

Комментарий

Обработка...